الان باید پرتقال فروش رو پیدا کرد؟
اصلاً معلوم نیست سوال شما چی هست!!![]()
الان باید پرتقال فروش رو پیدا کرد؟
اصلاً معلوم نیست سوال شما چی هست!!![]()
من بهت نشون میدم پرتغال فروش کجاست چرا 30 جوابش هست چرا 94 نباشه چرا جفتشون نباشه ?
ببخشید بچه ها من یه سوال داشتم رتبه من در آزمون های سنجش سه هزار و چهار هزار میشه ولی در کانون دوازده هزار این همه تفاوت برای چیه فکر می کنید کدومش قابل اعتماد تره
سلام دوست عزیز به نظر من رتبه کانون قابل اعتماد تره به دلایل زیادی که بعدا میگم
این رتبه ها هیچ کدوم قابل اعتماد نیست
فقط آزمون های جامع می تونن توانایی های شما رو نشون بدن
سلام بچه ها
کسی آزمون های پارسال یا سال های پیش قلمچی رو نداره که کامل باشه.
واسه پیش رو می گم
اگه دارید پیام خصوصی بدید
واسه یکی از دوستان می خوام
نه كه همين حالا سؤالاتش خيلي استانداردن!!! همه ي سوالاتش از تو كتاباشن!!
اين جور سؤالا المپيادين(مرحله مقدماتي) و توي كنكور نميان.چون راه حلشون خارج از كتابه!!!یه سوال گسسته داشتم البته حلش هم کردم !!! ولی یادم رفته
[COLOR=black][B]چرا باید تعداد عامل های عدد کوچکتر رو باید انتخاب کرد یا اینکه چرا چرا تعداد عامل های کمتر![]()
دوست عزیزنوشته شده توسط milad_espersoo
یه سوال گسسته داشتم البته حلش هم کردم !!! ولی یادم رفته
چرا باید تعداد عامل های عدد کوچکتر رو باید انتخاب کرد یا اینکه چرا چرا تعداد عامل های کمتر
این سوال فقط باید توجه کامل داشته باشی که بسیار ساده است و الپیادی نیست
ی چیزی تو مایه های تقسیم ما بر 10 می باشد که باید بر عامل های 2و 5 بگیریم حالا این جا عامل های 7 و 3 می باشند
و چون 3 کوچکتر است همه عمل ها دارای عامل 7 نیست
پس میبینیم که باید 30 انتخاب کنیم
اگه توضیح بیشتری خواستی بگو تا راه حل کامل شو برات بزارم
به نظر من از در مورد انرِی خدمون بحث کنیم آخه یه جایی خوندم که در کنکور کسی برنده هست که بیشترین انرِژی رو تا رو روز آخر داشته باشه مختصر ومفید بگم بتونه بکوب بشینه 3 ساعت یه درس اختصاصی بخونه و اصلا کم نیاره و تو اون روز مفید 8ساعت درس بخونه یا اصلا نگه الان حس فلان درس نیست یا اینکه تازه داری از یه درس نتیجه میگیری کم میاری شما چیکار میکنین؟
منظورم چه جور دوپینگی میکنین ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)