با هر دو شما هستم:
پاور رو چک کردید؟
مار و توان پاور با نیاز سیستم شما میخوره؟
با هر دو شما هستم:
پاور رو چک کردید؟
مار و توان پاور با نیاز سیستم شما میخوره؟
مانیتور من lg 710b هست. هر بار مانیتور خاموش و روشن میشه ابعاد تصویر عوض میشه و باید دوباره از تنظیمات روی مانیتور تصویر رو کوچکتر یا بزرگتر کنم. ممنون میشم هر چی زودتر کمک کنید.
مشكل سخت افزاريه بايد تعمير بشه
نه متاسفانه
چون هنوز عضو جديد هستيد و بايد فعال بشيد و چند پست بفرستيد تا تاييد بشيد
براي اينكه مطمئن بشي از هاردته كابلهاي هاردتو خارج كن و دستگاهو روشن كن اگه واقعا صداي هاردت باشه حالا بايد صدا قطع شده باشه
اگه صدا از هاردته كابلشو عوض كن و هاردتو fdisk كن و دوباره ويندوز نصب كن (بهتره قبل از نصب ويندوز بايوس clear بشه)
در ضمن همينجوري بمونه هاردت صدمه مي بينه
سلام من پرینتر کانن i560 دارم حالا می خوام خودم شارژش کنم چیکار باید بکنم راستی فقط یه سوراخ دایرهای بزرگ که پنبه داره تو کارتریجش هست از همون جا شار میشه؟
درسته فقط مواظب باش رنگهارو عوضي نزني و از رنگ اورجينال و تاريخ نگذشته استفاده كني
با سلام من يه کامپيوتر قديمي با اين مشخصات دارم:
(Windows Version: Windows 5.1 Service Pack 3 (Build 2600
ComputerName: AKBAR
Machine Type: AT/AT COMPATIBLE
System BIOS Version: IntelR - 42302e31
System BIOS Date: 06/14/02
Processor Type: x86 Family 15 Model 2 Stepping 9
Processor Vendor: GenuineIntel
Number of Processors: 1
Physical Memory: 256 MB
IRQ Usage Summary:
(ISA) 3 Communications Port (COM2)
(ISA) 4 Communications Port (COM1)
PCI) 5 Intel(R) 82801BA/BAM USB Universal Host Controller - 2444)
Vga: ATI Radeon 7000
Main Bord: Iwill P4D
آيا براي خريد يک هارد خارجي ( احتمالا western digittal) و يک dvd رايتر اکسترنال (احتمالا plextor ) نکات خاصي رو از نظر هماهنگ بودن با کامپيوتربايد رعايت کنم يا اينکه صرف داشتن usb کفايت ميکنه؟
چون من شنيدم که بايد با مادربورد هماهنگ باشه...
من سیستمم یه مشکلی داشت که اول فکر کردم نرم افزاریه توی بخش نرم افزار ها مطرح کردم بعد متوجه شدم اشکال سخت افزاریه این نقل قولهارو میذارم ببینم کسی از دوستان این مشکل رو داشته یا میتونه بهم کمک کنه که بدونم مشکل از چیه؟ :
من سیستمم گاهی اوقات وسط کار با نرم افزارها یا بازی یا حتی اینترنت بهو یه قفل میکنه و هیچ کاری نمیشه کرد. بعضی وقتا بعد چند دقیقه دوباره درست میشه و بعضی وقتا اصلا درست نمیشه. تو این حالت چراغ هارد روی کیس هم کامل روشن میمونه.
اول فکر کردم بخاطر ویروس سیستمه(ntuser) ولی الان که ویندوز رو عوض کردم هم هنوز این مشکل هست!
نمیدونم چیکارش کنم اگه در همین حالت که گیر کرده ریستارت کنم سیستم رو بالا اومدن ویندوز با خداست و بعضی وقتا اصلا هیچی بوت نمیشه نه ویندوز نه دیسک ویندوز برای تعمیر و نصب دوباره نه حتی safe mode!
میتونه اشکال سخت افزاری باشه؟اگه آره از چی؟سلام
اشکال سخت افزاری.
1- کابل های ide یا sataتون رو جاهاشون رو عوض کنید.
2- هاردتون باید به صدایی هم بده. اگر صدا داد مطمئن باشید از هاردتون هست.
موفق و پیروز باشید.هاردم صدا نمیده!
درضمن وقتی وسط هنگ کردن سیستم رو ریستارت کنم تنها راه بالا اومدنش اینه که رم هارو یبار در بیارم و دوباره جا بزنم!
یعنی میخوام بدونم میشه از رم باشه؟
بعد گفتین کابل sata جاهاشون عوض کنم یعنی یه کابل ساتای دیگه رو به هارد وصل کنم؟ درست متوجه نشدم!اين مشكلو منم داشتم آخرش فهميدم پاور برق كم مياره شما پاورتون با توجه به سخت افزاراتون چند واته ؟يا ببينين فن پاورتون كار ميكنه ؟
__________________نه من پاورم مطمئنا اگه بیشتر از توان سیستم نباشه کمتر هم نیست. 535 وات real.
فنش فکر کنم سالم باشه چون سیستم رو خیلی وقت نمیشه که عوض کردم!
هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)