تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 134 از 145 اولاول ... 3484124130131132133134135136137138144 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,331 به 1,340 از 1443

نام تاپيک: كلوپ D900 و D900i

پروفشنال soheiltaker's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    اهل تهرانم،تكه ناني دارم،سر سوزن ذوقي،ولي فعلا اصفهان

پيش فرض

سلام دوستان
    يه سوال فوري دارم خواهش ميكنم هر چه زودتر جواب بدين
    1-گوشي من گاهي وقت ها كه بلوتوثش روشنه علامت بلوتوثش خودبه خود چشمك ميزنه (( مثل وقتي كه داريم به كسي بلوتوث ميفرستيم يا ميگيريم))
    يعني ميشه كسي گوشي رو هك كرده باشه و به وسيله بلوتوث اطلالعات گوشي رو گرفته باشه؟ (( بدون اجازه من؟!!))
    2-اگر كسي گوشي رو هك كنه ميتونه به فايل هاي شخصي هم دست پيدا كنه؟ (( مثلا بره تو پوشه عكسهاي شخصي))
    منتظرم ممنون

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    زیر خط فقر

پيش فرض

سلام دوستان
    يه سوال فوري دارم خواهش ميكنم هر چه زودتر جواب بدين
    1-گوشي من گاهي وقت ها كه بلوتوثش روشنه علامت بلوتوثش خودبه خود چشمك ميزنه (( مثل وقتي كه داريم به كسي بلوتوث ميفرستيم يا ميگيريم))
    يعني ميشه كسي گوشي رو هك كرده باشه و به وسيله بلوتوث اطلالعات گوشي رو گرفته باشه؟ (( بدون اجازه من؟!!))
    2-اگر كسي گوشي رو هك كنه ميتونه به فايل هاي شخصي هم دست پيدا كنه؟ (( مثلا بره تو پوشه عكسهاي شخصي))
    منتظرم ممنون
    1-وقتی در حال فرستادن/گرفتن فایل هستی باید همینوجوری بشه طبیعیه
    یه سری نرم افزار هست برای اینکار شما بهتره در همون منو بلوتوث گزینه secure mode رو روشن کنی

2-معمولا چیزی که اینجا بهش میگن هک شیر کردن اطلاعات بین دو گوشی هست که حتما قبل از اون باید هر دو گوشی 1 کد امنیتی مشابه وارد کنند (اگر مساله هک باشه باید نرم افزاری موجود باشه که اون کد امنیتی رو اسکیپ کنه و بتونه بدون آگاهی شما از اطلاعاتتون استفاده کنه)

آخر فروم باز NINTENDO_DS's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    سرزمین مادری

پيش فرض

آخرین قیمت بدون گارانتی دی 900 آی چنده؟
    من قبلا یکی داشتم خیلی گوشی خوبیه

داره خودمونی میشه aryakhan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005

پيش فرض

سلام
    من 29 اسفند با رم 1 گیگ خریدم 135000 تومان همه کابلهاش هم کامل بود

اگه نباشه جاش خالی می مونه payman1991's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    نصف جهان

پيش فرض

من هم همین مشکل رو پیدا کردم
    آیل مشکل شما حل شد؟

میشه یکم دقیق تر در موردش توضیح بدید
    مرسی
    فلت به طور خلاصه قطعه ایه که ارتباط بین ال سی دی و پروسسور گوشی را برقرار می کنه

6. این کاربر از payman1991 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه payman1991's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    نصف جهان

پيش فرض

سلام خدمت اساتید سامسونگ
    من گوشیم 2 بار تا حالا فلتشا عوض کردم الان دوباره احساس می کنم که مشکل پیدا کرده چون وقتی درب گوشیا تا نصفه می برم بالا صفحه نمایشش قاطی می کنه بعد که دوباره درست میشه وقطی هم که موقع عکس برداری درشا یه خورده تکون میدم دوربینش سریعا قاط میزنه و عکسای افتضاحی کی گیره با ترکیب رنگای عجیب غریب نمیدونم مشکل دقیقا از چیه آیا بازم از فلت یا جای دیگه؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه admiral_cavandish's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    London

پيش فرض

;کسی میدونه چرا تو بعضی از شهرها نام ایستگاهی که آنتن گوشی رو ساپورت میکنه رو گوشی میندازه اما در تهران نمی اندازه؟{(در D900i) مثلا}

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

با سلام به همه دوستان
    من چند روز قبل یک گوشی d900i خریدم و دادم برام فارسی ریخت و ... . اما الان 2 تا مشکل اساسی پیدا کرده:
    1- وقتی به منوی اطلاعات تماس میرم بلافاصله گوشی هنگ میکنه و بعد خود به خود روشن خاموش میشه.
    2- وقتی از یک خط دیگه باهاش تماس میگیرم اگر جواب ندم و قطع کنم بلافاصله تا گوشی که باهاش زنگ زدم رو قطع میکنم این گوشی d900i هم خود به خود خاموش و بعد دوباره روشن میشه و جالب اینکه وقتی روشن میشه میزنه 255 تماس ناموفق!!! و بعد که کلید نمایش تماسهای ناموفق رو میزنم باز دوباره خاموش و روشن میشه :(( .
    خواهش میکنم بگید چیکارش کنم ؟

کاربر فعال MP3 Player osmaan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    همینجا

پيش فرض

;کسی میدونه چرا تو بعضی از شهرها نام ایستگاهی که آنتن گوشی رو ساپورت میکنه رو گوشی میندازه اما در تهران نمی اندازه؟{(در d900i) مثلا}
    سلام این مشکل ربطی به گوشی نداره بلکه مربوط میشه به شرکتی که داره همچین خدماتی رو ارائه می کنه
    مثلا تو شمال این مشکل خیلی زیاد دیده میشه یه شهر کار می کنه یه شهر دیگه کار نمی کنه

کـاربـر بـاسـابـقـه Ali_BlueBoy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    ته ران...!!!

پيش فرض

سلام خدمت اساتید سامسونگ
    من گوشیم 2 بار تا حالا فلتشا عوض کردم الان دوباره احساس می کنم که مشکل پیدا کرده چون وقتی درب گوشیا تا نصفه می برم بالا صفحه نمایشش قاطی می کنه بعد که دوباره درست میشه وقطی هم که موقع عکس برداری درشا یه خورده تکون میدم دوربینش سریعا قاط میزنه و عکسای افتضاحی کی گیره با ترکیب رنگای عجیب غریب نمیدونم مشکل دقیقا از چیه آیا بازم از فلت یا جای دیگه؟
    مشکل شما از همون فلته

چون فلتي که واست مي ندازن فلت فابريکش نيست ...و زود به زود خراب ميشه....شما بايد يه فلت اصلي واسش پيدا کني....

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •