تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 134 از 191 اولاول ... 3484124130131132133134135136137138144184 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,331 به 1,340 از 1908

نام تاپيک: مشاوره و راهنمايي براي خريد رم

Super Moderator Stream's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

سلام عرض شد دوستانی که به در خواستای من جواب نمیدن !

می خوام ویستا 64 بیت نصب کنم و اونطور که فهمیدم مادر بورد 4 تا 1 گیگ رو 3 گیگ نشون میده ( اصلا این قضیه واقعیت داره ؟ )

الان یه چند تا بنچ مارک خوندم فهمیدم که بجز سری FLEX و Reaper بقیه زیاد قوی نیست

اگه الان 2*1 گیگ Reaper بگیرم بعدا که می خوام 4 گیگش کنم مادر بورد نمیشناستش ( 2گیگ اضافی رو 1 گیگ میشناسه )

شما ببخشید که اعضای اینجا وظیفه خودشون رو درست انجان ندادند!

این حرف صحت نداره... فقط توی سیستم عاملهای 32-بیت 4 گیگ رم 3 گیگ شناسایی میشه. هیچ ربطی هم به نوع ماژولها نداره. (2x 2GB یا 4x 1GB)

نمی دونم چطور به این نتیجه رسیدید! اصلا معیار قوی بودن چیه...

این قسمت رو هم متوجه نشدم! چه دلیلی وجود داره مادربورد دو گیگ بعدی رو یک گیگ بشناسه؟

آخر فروم باز MaSoOd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2004

پيش فرض

فقط توی سیستم عاملهای 32-بیت 4 گیگ رم 3 گیگ شناسایی میشه.

اصلا معیار قوی بودن چیه...

منظور از عدم شناسایی اینه که مادر بورد فکر میکنه 3 گیگ رم هست

یا اینکه نه از 4 گیگ استفاده میکنه ولی اسما میگه 3 گیگ هست ؟

اتفاقا این چیزیه که تو پستای قبلی پرسیده بوودم و برام سواله ؟ ( تایمینگ ، حجم یا فرکانس کدوم دلیل بر برتریه ؟ )

-=- الان میشه گفت که بین رم های OCZ سری Special Edition قابلیت اورکلاک بهتری داره ؟

-=- الان من برم باس 800 بخرم اور کنم خوبه یا اینکه پول بیشتر بدم و اور شدش رو ( 1066 ) رو بگیرم ؟

-=- یه رم با باس 1066 ، 2 گیگ چقدر با رم با باس 800 ، 4 گیگ فرق داره ؟

-=- شما خودتون جای من بوودین چی کار میکردین ؟

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

منظور از عدم شناسایی اینه که مادر بورد فکر میکنه 3 گیگ رم هست

یا اینکه نه از 4 گیگ استفاده میکنه ولی اسما میگه 3 گیگ هست ؟

اتفاقا این چیزیه که تو پستای قبلی پرسیده بوودم و برام سواله ؟ ( تایمینگ ، حجم یا فرکانس کدوم دلیل بر برتریه ؟ )

-=- الان میشه گفت که بین رم های OCZ سری Special Edition قابلیت اورکلاک بهتری داره ؟

-=- الان من برم باس 800 بخرم اور کنم خوبه یا اینکه پول بیشتر بدم و اور شدش رو ( 1066 ) رو بگیرم ؟

مشکل همینجاست. این عدم شناسایی کوچکترین ارتباطی با مادربورد نداره و به تنها چیزی که مرتبط هست سیستم عامل شماست. چه شما از 2x 2GB استفاده کنید و چه 4x 1GB اون مشکل کماکان باقی می مونه. سیستم عامل فقط از 3.15 گیگابایت استفاده می کنه. این حجم حذف شده هم از روی کل حافظه حذف میشه نه از روی یک ماژول خاص.

هیچ کدام! اصلا اینطوری نمیشه چیزی رو مقایسه کرد.

همشون رمهای خیلی خوبی هستند. سری Reaper و Flex جزو بالاترینهاشون هستند و قیمتهاشون هم بالاتره. اینکه بگیم فلان مدل از همه بهتره... اینطوری نیست!

اصلا این دید کلی درست نیست. چطوری می خواهید وقتی هم حجم رمها متفاوته هم فرکانسشون اونها رو با هم مقایسه کنید.

کلا اینکه حجم، فرکانس، تایمینگ، ... کدومشون توی کارایی موثرتر هستند فقط و فقط به استفاده شما بر می گرده. توی Application های متفاوت تاثیرشون کاملا متفاوته.

رمهای قبلی رو نگه می داشتم!

تاريخ عضويت
    Aug 2004

پيش فرض

فکر کنم بهتر باشه استفاده از رم رو محدود کنیم و تو هر بازه بهترین رم از این مارک رو مشخص کنیم

1-- فرض کنیم که من می خوام از نرم افزار های تخصصی استفاده کنم

2-- استفاده از نرم افزار های رایج مثل نرم افزار های رایت و دانلود منیجر و پلیر های مختلف و کار با ویندوز و دیدن فیلم و دانلود

3-- بازی با حجم گرافیک متوسط به بالا

حالا میشه بگین تو این 3 مورد بالا کدوم یک از متغیر های تایمینگ ، حجم یا فرکانس کارایی داره ؟

و یه سوال دیگه : ویندوز ویستا 64 بیت آخرین ورژن + سرویس پک 1 همراه با فعال بوودن تمام قابلیت های گرافیکی 3 بعدیش به تنهایی چقدر رم رو اشغال میکنه ؟

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

فکر کنم بهتر باشه استفاده از رم رو محدود کنیم و تو هر بازه بهترین رم از این مارک رو مشخص کنیم
    مهمتر از اینکه استفاده چیه، پلتفورمی هست که اون محصول داره ازش استفاده میشه. بدون شک عملکردی که یک رم همراه با یک پردازنده اینتل داره با عملکردش همراه با یک پردازنده AMD تفاوت داره و برای همین فاکتورهایی که نقش مهمتری دارند عوض می شن. (نوع Memory Controller هم توی عملکرد بی تاثیر نیست!)

هنوز هم چیزی رو مشخص نکردید! نرم افزار تخصصی یعنی چه نرم افزاری؟ مثلا Catia و Matlab عملکرد کاملا متفاوتی درباره حافظه نسبت به هم دارند. همینطور بقیه نرم افزارها...

2-- استفاده از نرم افزار های رایج مثل نرم افزار های رایت و دانلود منیجر و پلیر های مختلف و کار با ویندوز و دیدن فیلم و دانلود
    اگه منظور از این گزینه همون "استفاده عادی" از کامپیوتر باشه... به موردی که اول اشاره کردم بستگی داره. (مثلا ارزش فرکانس رم توی پردازنده های AMD و Intel مثل هم نیست.)

دقیقا مثل گزینه بالا.
    حالا میشه بگین تو این 3 مورد بالا کدوم یک از متغیر های تایمینگ ، حجم یا فرکانس کارایی داره ؟
    هیچ وقت نمیشه یک به یک فاکتور اشاره کرد و تمام... دنبال همچین پاسخی نباشید!

و یه سوال دیگه : ویندوز ویستا 64 بیت آخرین ورژن + سرویس پک 1 همراه با فعال بوودن تمام قابلیت های گرافیکی 3 بعدیش به تنهایی چقدر رم رو اشغال میکنه ؟
    خیلی با تخصیص حافظه توی ویندوز ویستا آشنایی ندارم ولی فکر نمی کنم اینطور باشه که یک مقدار خاص از حافظه گرفته بشه و بقیه اش آزاد بشه... سیستم عامل این رو تعیین می کنه.

آخر فروم باز amirpers's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    در پناه خدا

پيش فرض

آره متصل ميشه ولي بايد تو تنظيمات بايوس مادربورد تغييراتي بدي
    ممنون از پاسخت دوست عزیز . فقط چه تغییراتی باید تو بایوس داد تا هارد Sata II رو بشه به مادر بورد SATA متصل کرد ؟

آخر فروم باز shahab_blaster's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    تربت جام

پيش فرض

ممنون از پاسخت دوست عزیز . فقط چه تغییراتی باید تو بایوس داد تا هارد Sata II رو بشه به مادر بورد SATA متصل کرد ؟
    تنظيم خاصي نيست فقط يه گزينه هست كه هم ساتا رو ميشناسه هم IDE كه معمولا بايد Enhanced انتخاب كني و اينكه پشت هارد يه جانپر هست كه سرعتش رو بر اساس 3 گيگ يا 1.5 گيگ مشخص مي كنه كه اونو دست نزن

آخر فروم باز shahab_blaster's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    تربت جام

پيش فرض

من به سوالاي بالا كاري ندارم و روي آخرين گزينه راهنمائيت مي كنم
    فضاي اشغال شده رم توسط خود ويندوز براي بارگذاري اوليه حدود 400 MB هست
    كه در ويندوز XP تقريبا 200 هست
    و به مرور كار كردن فضاي بيشتري توسط قسمت هاي مختلف اشغال ميشه كه سيستم عامل مديريت مي كنه
    3 سوال اول رو هم كه مدير انجمن جواب دادن نيازي نيست

تاريخ عضويت
    Aug 2004

پيش فرض

من که خواستم یه جورایی جواب محدود بشه و انتخاب آسونتر ولی مثل اینکه بازم نشد !

مهمتر از اینکه استفاده چیه، پلتفورمی هست که اون محصول داره ازش استفاده میشه

Intel Q6600 G0 / ATI 4850 / Asus Maximus Formula

نوع Memory Controller هم توی عملکرد بی تاثیر نیست!

ممنون میشم یکم این بحث رو باز تر کنی

نرم افزار تخصصی یعنی چه نرم افزاری

مثلا همون Matlab یا Protel کلا نرم افزار های رشته ی برق

هیچ وقت نمیشه یک به یک فاکتور اشاره کرد و تمام... دنبال همچین پاسخی نباشید!

میدونم نمیشه ولی می خوام تو هر نوع از اون 3 نوع کاربرد بالا مهمترین فاکتور تعیین بشه

بعد من بیام بر اساس این مهمترین فاکتورا کارای خودمو با کامپیوتر سبک سنگین کنم ببینم اولویت با کدومه

خیلی با تخصیص حافظه توی ویندوز ویستا آشنایی ندارم ولی فکر نمی کنم اینطور باشه که یک مقدار خاص از حافظه گرفته بشه و بقیه اش آزاد بشه... سیستم عامل این رو تعیین می کنه.

از این سوال می خواستم به این نتیجه برسم که کلا 2 گیگ رم کافیه یا نه ؟

فضاي اشغال شده رم توسط خود ويندوز براي بارگذاري اوليه حدود 400 MB هست
    كه در ويندوز XP تقريبا 200 هست
    و به مرور كار كردن فضاي بيشتري توسط قسمت هاي مختلف اشغال ميشه كه سيستم عامل مديريت مي كنه

ممنون شهاب جان

پس شما میگی نهایتش 400 مگابایت از رم رو برا ویندوز بزاریم کنار ( همراه با فعال بودن تمام قابلیت های گرافیکی ویستا )

و یه سوال دیگه :

چرا تو سری هایی که باس 1066 دارن تایمینگشون بالاتر از همون سری با باس 800 هست ؟

داره خودمونی میشه آخر سخت افزار's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

من که خواستم یه جورایی جواب محدود بشه و انتخاب آسونتر ولی مثل اینکه بازم نشد !

Intel Q6600 G0 / ATI 4850 / Asus Maximus Formula

ممنون میشم یکم این بحث رو باز تر کنی

مثلا همون Matlab یا Protel کلا نرم افزار های رشته ی برق

میدونم نمیشه ولی می خوام تو هر نوع از اون 3 نوع کاربرد بالا مهمترین فاکتور تعیین بشه

بعد من بیام بر اساس این مهمترین فاکتورا کارای خودمو با کامپیوتر سبک سنگین کنم ببینم اولویت با کدومه

از این سوال می خواستم به این نتیجه برسم که کلا 2 گیگ رم کافیه یا نه ؟

ممنون شهاب جان

پس شما میگی نهایتش 400 مگابایت از رم رو برا ویندوز بزاریم کنار ( همراه با فعال بودن تمام قابلیت های گرافیکی ویستا )

و یه سوال دیگه :

چرا تو سری هایی که باس 1066 دارن تایمینگشون بالاتر از همون سری با باس 800 هست ؟
    برای اینکه خیالت برای هر کاری راحت بشه باید یه رمی انتخاب کنی که برای هر کاری مناسب باشه. پس هم از نظر فرکانس، حافظه و تایمینگ باید موقعیت مناسبی داشته باشه.
    پس شما باید 4 گیگ رم(2x2GB) با باس 1066 یا 800 اور شده و با تایمینگ 4 برای 800 و یا 5 برای 1066 بخرید.
    مثلا می تونید corsair xms2 dhx 2x2GB با تایمینگ 4.4.4.12 بخرید که به نظر من بهترین گزینه است.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •