تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 134 از 356 اولاول ... 3484124130131132133134135136137138144184234 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,331 به 1,340 از 3557

نام تاپيک: مشاوره و راهنمايي براي خريد مادربورد

پروفشنال ..hamed..'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    اروميه

پيش فرض

مورد دوم که اصلا توصیه نمیشه چون چیپست 965 دیگه قدیمی شده میمونه 1 و 2
    مورد 3 چیپستش 680i sli هست و اگه شما بخوای از دو تا کارت گرافیک nvidia استفاده کنی به درد میخوره (دو تا همزمان) در غیر این صورت همون مورد 1 که اون هم شما میتونین از دو تا کارت گرافیک استفاده کنی ولی با این تفاوت که فقط میتونی از دو تا کارت ATI استفاده کنی
    که البته مورد 3 قیمتشم حدود 40 - 50 تومن از مورد 1 بیشتره
    ممنون ولی کدوم رو برای کارهای سنگین و گیم پیشنهاد میکنید اگه یه مادربورد خوب هم معرفی کنید ممنون میشم

کـاربـر بـاسـابـقـه MOHAMMAD2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

ممنون ولی کدوم رو برای کارهای سنگین و گیم پیشنهاد میکنید اگه یه مادربورد خوب هم معرفی کنید ممنون میشم
    شما بودجتون رو برای خرید مشخص کنین

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

سلام اقا یک مادربرد میخوام که 8800 GT را کامل تغزیه کنه و چیپست P35 باشه و ارزان EliteGroup - P35T-A چطوره؟

داره خودمونی میشه caspian1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    MAZANDARAN

پيش فرض

سلام دوستان

ما همچنان درگیر انتخاب مادربورد هستیم!!!

خدایش زورم میاد 300_250 تومان واسه مادر بورد هزینه کنم ! (Asus P5 E وAsus Maximus Formula )

نظرات مختلفی دوستان دادند ... یه عده گفتند اخه میخوای چیکار ؟ این قد هزینه میکنی یه عده هم گفتند بگیر عالیه

باید بگم بیشترین استفاده من از سیستم تبدیل فیلم ها به فرمت های دیگه است تا حدودی هم گیم و اینترنت و رایت DVD است (البته برام مهمه که تا چند تا هارد رو این مادربورد ساپورت کنه )
    سوالی برام پیش اومده

آیا بیشترین اختلاف قیمت این مادربورد Asus Maximus Formula و به طور مثال مادر بورد Abit IP35-E رو چیپست x35 و 38x اونهاست ؟

اگه یه مقدار در این مورد توضیح بدید ممنون میشم

و یه مادربورد 100_150 تومانی هم که بتونه کارایی خوبی داشته باشه رو میشه معرفی کنید (لطفا )

پ . ن : نمیدونم پستم رو باید در این تاپیک میزدم یا جای دیگه ... به هر حال ببخشید و بزارید به حساب آماتور بودنم!

یا حق
    Last edited by caspian1; 09-04-2008 at 20:18.

کاربر فعال انجمن سخت افزار becareful's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

سلام اقا یک مادربرد میخوام که 8800 GT را کامل تغزیه کنه و چیپست P35 باشه و ارزان EliteGroup - P35T-A چطوره؟

: منظورت از تغذیه چی بود ! مادر برد خوبیه برای استفاده معمولی خوبه .قیمتش هم خوبه حداقلش اینه که چیپ P35 داره دیگه 100 چوق هم بیشتر نمیخاد (109)
    Last edited by becareful; 09-04-2008 at 22:03.

کاربر فعال انجمن سخت افزار becareful's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

سلام دوستان

خدایش زورم میاد 300_250 تومان واسه مادر بورد هزینه کنم ! (Asus P5 E وAsus Maximus Formula )

نظرات مختلفی دوستان دادند ... یه عده گفتند اخه میخوای چیکار ؟ این قد هزینه میکنی یه عده هم گفتند بگیر عالیه

باید بگم بیشترین استفاده من از سیستم تبدیل فیلم ها به فرمت های دیگه است تا حدودی هم گیم و اینترنت و رایت DVD است (البته برام مهمه که تا چند تا هارد رو این مادربورد ساپورت کنه )
    سوالی برام پیش اومده

آیا بیشترین اختلاف قیمت این مادربورد Asus Maximus Formula و به طور مثال مادر بورد Abit IP35-E رو چیپست x35 و 38x اونهاست ؟

و یه مادربورد 100_150 تومانی هم که بتونه کارایی خوبی داشته باشه رو میشه معرفی کنید (لطفا )

پ . ن : نمیدونم پستم رو باید در این تاپیک میزدم یا جای دیگه ... به هر حال ببخشید و بزارید به حساب آماتور بودنم!

یا حق
    اگه استفادت اینه .نیازی نیست 300 بدی مادر برد.با 170-180 تومن هم میتونی مادر برد خیلی خوبی بگیری کلی هم گزینه هست...برای دو تا هادر هم raid رو پشتیبانی میکنن.x38 هم که ICH9 هست پس تفاوت چندانی جز پل شمالی ندارن(و PCI EX ) پس بهترین انتخاب برای نیاز شما همون بازه قیمت 180 هست . مادر برد هایی مثل P35DS3L یا P5KE یا ... ... .

کـاربـر بـاسـابـقـه MOHAMMAD2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

سلام دوستان

سوالی برام پیش اومده

یا حق
    دوست عزیز من تو همون پست هم گفتم نیازی نیست شما اینقدر پول بابت مادربورد بدین بهتره یه مین تو مایه های 180 مثل ASUS - P5K-E بگیری و بقیه پول رو هم برای cpu خرج کنیین

داره خودمونی میشه caspian1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    MAZANDARAN

پيش فرض

ممنون از پاسخ دوستان عزیز

این که مادربورد های 38x میتونه PCI EX2 رو ساپورت کنه چطور؟

آیا این قضیه هم مهمه ؟!

آخه یکی از دوستان میگه تا 2 سال دیگه کارت های گرافیگ PCI EX2 فقط میاد بازار و از PCI EX دیگه خبری نیست!

و باز هم باید مادربورد رو عوض کنی چون مادر بورد های 35x فقط کارت گرافیک PCI EX رو ساپورت می کنند

پ. ن : اطلاعات من در مورد سخت افزار در حد آماتوره و اگه مطالبی رو عنوان میکنم فقط نقل قول دوستان است

یا حق
    Last edited by caspian1; 09-04-2008 at 23:02.

Super Moderator Stream's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

ممنون از پاسخ دوستان عزیز

این که مادربورد های 38x میتونه PCI EX2 رو ساپورت کنه چطور؟

آیا این قضیه هم مهمه ؟!

آخه یکی از دوستان میگه تا 2 سال دیگه کارت های گرافیگ PCI EX2 فقط میاد بازار و از PCI EX دیگه خبری نیست!

و باز هم باید مادربورد رو عوض کنی چون مادر بورد های 35x فقط کارت گرافیک PCI EX رو ساپورت می کنند

پ. ن : اطلاعات من در مورد سخت افزار در حد آماتوره و اگه مطالبی رو عنوان میکنم فقط نقل قول دوستان است

یا حق
    این درسته که X38 آینده بهتری داره ولی اینکه به خاطر PCI-Express 2.0 بخواهید دو برابر پول بدید شاید منطقی نباشه. (چون کارتهای PCI-Express 2.0 روی PCI-Express 1.1 هم نصب میشن و بدون مشکل کار می کنند.)

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

سلام اقا این PCI-Express 2.0 چه فرقی با PCI-Express 1.1 داره؟ در ضمن منظورم از تغزیه این بود که میتونه از تمام قدرت 8800 GT استفاده کنه یا نمیتونه ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •