تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 134 از 312 اولاول ... 3484124130131132133134135136137138144184234 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,331 به 1,340 از 3117

نام تاپيک: اسرار ماوراء

اگه نباشه جاش خالی می مونه deer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

سلام مجدد به همه ی دوستان
    یک مسئله ای هست فکر منو ب هخودش مشغول کرده البته به خاطر صحبتهای معلم دینیم بوده
    ایا زندگی در تکرار مجدد خوده؟ برای چی بعضی از افراد را می بینیم نمی شناسیمشون در اصل ولی فکر می کنیم یک عمر می شناسیش؟ ایا روح ما قبل در بدن یک دیگه بود؟
    معلممون می گه وقتی می میریم ممکن روح ما بره توی جسم یکی دیگه درسته؟
    ایا بعد از ظهور اقا زندگی تکرار خواهد شد؟
    ایا کشف هواپیما که مربوط به زمان حضرت نوح است درسته؟
    خواهش می کنم جواب درست بدین تا من بفهمم داره چی می شه
    و لطفا با مدرک و دلیل بگین
    موفق باشید

پروفشنال navid_mansour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    جایی که عاشقاش زنده ان....

پيش فرض

ایا کشف هواپیما که مربوط به زمان حضرت نوح است درسته؟
    من اینو شنیدم که:
    تو کتاب ارابه های آتشین یکی از پیامبرا(یادم نیست نوح بود یا نه)میگه که هرچه از سطح زمین بالاتر میرفتیم دریاها کوچکتر میشد و چنگلهای بیشتری میدیم!
    پس این احتمال وجود داره که این پیامبر سوار سفینه فضایی شده باشه شوخی نیست.....شما اگه تونستی کتاب ارابه های آتشین رو بخون..

اگه نباشه جاش خالی می مونه zolgharnein's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    جاده سانتیاگو

پيش فرض

به نظر شما deer جان ایا میشه روح در یک بدن وارد بشه و در اون به انجام کار خوب بپردازه و بعد دوباره وارد یک بدن دیگه بشه و از طرفی توی اون بدن به گناه مشغول بشه خب نمی دونماما تکلیف قولی که خدا داده چیه مگه نفرموده که بهشتیان برای همیشه در بهشت جاوید خواهند بوند خب اگه اینطور باشه که خب باید می گفت وقتی زمان برای بدن اول تموم شد باید دوباره حساب رسی به اعمال شروع بشه و تصمیم به بهشتی یا جهنمی شدن گرفته بشه. یه چیز دیگه ایا به نظر شما چه لزومی داره که یه روح توی چندتا بدن باشه مگه چند برا برای امتحان پس دادن باید توی این دنیا بود مگه خدا نگفته که جهنمیان می گویند که ما را بهدنیا بر گردان تا کار نیک انجام دهیم و در جواب می شنوند که اگه بازم به دنیا بر گردید همین کار را انجام می دهید خب با این مطالب ایا لزومی در تکرار زندگی ادم در چند بدن هست بازم سوال کن.
    در مورد شناختی که ادما از هم دارند من جایی خونده بودم نمی دونم یا شنیدم که ادما قبل از اومدن به این دنیا در عالمی بنام عالم ذر بودند که در اون عالم همه همدیگه را می شناختند (علت اینکه می گند عالم ذر اینه که ادما به اندازه ذره هستند) توی اونجا ازشون قول گرفته می شه که بعد از اومدن به این دنیا اقراری که به وحئانیت خدا کردند را فراموش نکنند و بعد به به دنیا فرستاده می شند خوب علت اینکه بعضیها فکر می کنند همدیگه را می شناسند می تونه این باشه.یه داستان خوندم البته درست یادم نیست فکر کنم کتاب عالم ارواح بهد از مرگ بود خلاصه یه خانمی می خواست بچه اش را به دینا بیاره و خیلی حالش بد بوده مثل اینکه احتمال مردن بچه بوده اونا از قبل اسم بچشون را حامد گذاشته بودند.فکر کنم شوهرش بود که می ره توی حیاط خونه یکدفعه میبینه که یکسری چیزای ریز دارند بهم می گن حامد داره می یاد و خیلی خوشحالی می کردند .و دیگه هیچ کدوم رانمی بینه (این داستان را خیلی وقت پیش خوندم درست یادم نبود خب برای همین می گند وقتی بچه ای بدنیا می یاد دوستاش از رفتن اون از عالم ذر خیلی ناراحت می شن و دعا می کنن که زودرتر برگده و اگه یه حیونی را براش قربونی کنند مثلا گوسفند با خروسی را روح اون موجود می ره و دیگه دوستاش فکر می کنند که برگشته و دیگه دعا نمی کنند که بمیره و دوباره بیاد پهلوشون.)
    بعد از ضهور اقا تا جایی که من خوندم خدا زیر قولش نمیزنه و اونایی که دعاهی گفته شده را بخونند اگه مرده هم باشند زندهمی شن فکر نکم این دعا ها با این سندهای که براشون اوردند بشه گفت جعلی هست خب اگه جعلی باشه چندتاشون. ظهور اقا برای چی زندگی تکرار بشه در ظهور اقا خوبا می مونند بدا میدند و زندگی بحد تکاملش می رسه نمی دونم کجا خوندم که نوشته بودادما فقط از 2 درصد مغزشون استفاده می کنند ولی اون موقع از همه مغزشون استفاده می کنند همه چیز به شکوفایی خودش میرسه تا اینکه بعد از مدتی همه برای 400 صد سال می میرند و بعد از اون صور دمیده میشه و صحنه قیامت بر پا میشه.
    راستی چرا از معلمتون نپرسیدی دلیل خودش چیه ؟
    ==============
    ============
    سعید جان روش من برای دست یابی به تمرکز اینه که به حالت خلسه باید برم که البته خیلی هم اینکار را کردم و حالا یکم بدنم شرطی شده و بعد از مدت کوتاه تری به حالت رهایی می رسم ولی هنوز به حدی نرسیدم که بتونم در حالت ایستاده یا حابتی غیر از بستن چشم و خوابیدن این کار را بکنم.البته می گم خیلی باید تمرینات خلسه را انجام بدی وو یک کلکه رمز هم بزاری تا بعد از یه مدت بدنتون شرطی بشه و با گفتنش به خلسه بری البته توی اون حالت می تونی خودتا هیپنوتیزم کنی و مثلا بگی من هربار می خوام فلان کار را انجام بدم دیگه حواسم به هیچ کاری نخواهد بود و چند بار این مطلب را تکرار کنی که اگه به مرحله اخر خودهیپنوتیزمی ریده باشی این تلقین واقعا در شما اثر می کنه.
    ===========
    Deer جان درسته که باید در انجامکار فقط به اون مطلب فکر کنی ولی این یعنی تمرکز و مشکل ما هم همینه.
    ========
    ببین سعید البته بالا بردن اگاهی از چیزی می تونه علاقه را نسبت به اون چیز زیاد کنه و بالطبع باعث تمرکز حواس میشه پس اگاهیتون را زیاد کنید با خوندن مقاله کتاب تفکر و.........
    ========
    سعید جان فکر کنم تا روی کاری متمرکز نشین نمی تونی دقت لازم برای اونکار را هم داشته باشی.
    Last edited by zolgharnein; 04-01-2007 at 20:10.

داره خودمونی میشه yasamin_matin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

سلام بچه ها تو اين مدت دلم واسه همتون تنگ شده بود
    البته نوشته هاتونو دنبال مي كردم
    من يه مشكل دارم كه اميدوارم
    بفهميد علت اين مشكل چيه
    اما مشكل من:
    من هميشه وقتي واسه برونفكني تمرين مي كنم يه صدايي رو مي شنوم
    يك صداي خشن
    فكر مي كنم اين همون صدايي باشه كه وقتي روح ميخواد از جسم جدا بشه ما مي تونيم بشنويم
    اما بعد از اون صدا به جز يكبار من نتونستم از جسمم خارج بشم گاهي وقتا نمي تونم نفس بكشم ويا گاهي هم مثل اينه كه روح به بدنت
    چسبيده باشه و نمي تونه كنده بشه كه يك كمي هم درد داره
    فكر مي كنم تا الان 34 باري بشه كه اون صدا رو مي شنوم
    شما مي گيد علت چيه؟
    مي تونه عيب از روشم باشه اخه روشم فكر نكنم استاندارد باشه
    راستي يه سوال ديگه
    وقتي اون صدا رو بشنوم تو اون لحظه اشكالي نداره نفس بكشيم يا اگه دست يا پا يه خورده تكون بخورند اشكالي پيش نمياد؟

تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

ذوالقرنين عزیز گفته های شما درست ولی ایشون خودشون هم درست نمی دونست جریان چی
    درسته که زندگی دوباره روی زمین تکرار خواهد شد ولی نمی دونم از کجا این رو پیدا کردن تا جایی می دونستم توی قران نگاه کردم ولی چیزی در این باره نبود
    دوستان شما چیزی میدونین
    موفق باشید

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

سلام بچه ها تو اين مدت دلم واسه همتون تنگ شده بود
    البته نوشته هاتونو دنبال مي كردم
    من يه مشكل دارم كه اميدوارم
    بفهميد علت اين مشكل چيه
    اما مشكل من:
    من هميشه وقتي واسه برونفكني تمرين مي كنم يه صدايي رو مي شنوم
    يك صداي خشن
    فكر مي كنم اين همون صدايي باشه كه وقتي روح ميخواد از جسم جدا بشه ما مي تونيم بشنويم
    اما بعد از اون صدا به جز يكبار من نتونستم از جسمم خارج بشم گاهي وقتا نمي تونم نفس بكشم ويا گاهي هم مثل اينه كه روح به بدنت
    چسبيده باشه و نمي تونه كنده بشه كه يك كمي هم درد داره
    فكر مي كنم تا الان 34 باري بشه كه اون صدا رو مي شنوم
    شما مي گيد علت چيه؟
    مي تونه عيب از روشم باشه اخه روشم فكر نكنم استاندارد باشه
    راستي يه سوال ديگه
    وقتي اون صدا رو بشنوم تو اون لحظه اشكالي نداره نفس بكشيم يا اگه دست يا پا يه خورده تكون بخورند اشكالي پيش نمياد؟
    ايني كه شما ميگي در فرافكني روحي كاملا طبيعي است و شما صداهايي مانند خش خش. و شايد كل بدنتان مور مور بشه. كه به مرور زمان امكان داره كه اين رفع بشه.
    نترسيد و كاملا طبيعيه.

تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

سلام دوستان از موضوع اصلی جداشدیم راستی پس این تمرینهای همگانی چی شد
    موفق باشید

اگه نباشه جاش خالی می مونه mercedes's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    وراء

پيش فرض

سلام دوستان از موضوع اصلی جداشدیم راستی پس این تمرینهای همگانی چی شد
    موفق باشید
    آفرین . پیداست شما علاقه مندین....

تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

آفرین . پیداست شما علاقه مندین....
    خواهش فکر کنم چیزی بیشتر از علاقه باشه
    حالا از کی تمرینها را شروع می کنین
    موفق باشید

اگه نباشه جاش خالی می مونه farhad1390's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    همین نزدیکیا

پيش فرض

دوستان کسی میتونه منوراهنمایی کنه
    1- من یه جایی خوندم که نوشته بود هیپنوتیزم ممکن است یه نفرت یا عشق به کسی را در دل چند برابر کنه ناخواسته آیا این گفته تو خود هیپنوتیزمی هم صادقه و اگه توخود هیپنوتیزمی هم ممکنه برای جلوگیری از این وضعیت چه کار باید کرد
    2- من هنگام خود هیپنوتیزمی احساس میکنم دارم سبک تر میشم وبالاتر میر زیاد احساس سنگینی تو سوگزشتیف نمی کنم دلیلش چیه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •