دوستان یه نگاه به این بندازین مقایسه دوربین n95 و k850i
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوستان یه نگاه به این بندازین مقایسه دوربین n95 و k850i
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اگر قسمت شد این دیکشنری هایی رو که گفتین نصب می کنم تا ببینم قابل اجرا هستن یا نه اما در مورد اجرا فایل جاوا هیچ مشکلی وجود نداره...
من خودم الآن یه دیکشنری فارسی جاوا نصب کردم (از طریق CD) و مشکلی دیده نشده...
اگه یه روز وقت بشه سعی می کنم که امتحانش کنم و ببینم که چقدر طول میکشه تا پیام بده...
البته اینم بگم که من نگفتم در کل میشه 1 ساعت موسیقی گوش داد...
اما خوب سرعت تخلیه باطری فوق العاده زیاد میشه...!
ممنون tanzad جان. اگه میخوای لینکاشم بدم؟
راستی این دیکشنری فارسی جاوایی که نصب کردی چند مگه؟ اخه 5300 فایل های جاوای زیر 1 مگابایت رو نصب میکنه ولی اگر بالای 1 مگابایت باشه باید مستقیما از اینترنت دانلود کرد. میگم n95 هم ایجوری نباشه؟
با اجازه جناب tanzad .دوست عزیز ممنون می شوم اگر لینک رو قرار بدی .من دیکشنری pmd جاوا با حجم 2.3 مگ نصب کردم (از روی هارد) مشکلی نداشت.در مورد زمان موسیقی هم من حدود 4 ساعت مدام موزیک با صدای 100 در صد گوش کردم 3 تا خط کم کرد .ولی چند روز قبل که تعطیلات بود و می رفتم چالوس gps و map را که به مدت 4 ساعت روشن کردم بعد از ظهر مجبور شدم آن را شارژکنم با وجودی که صبح شارژ کرده بودم.
اگه منظورت کیفیت صدا در هندزفری هست باید بگم که من گوشی ای ندیدم که (از لحاظ کیفیت در هندزفری) به n95 برسهخوب نگفتی کیفیت چطوره ؟ مثلاً در مقایسه با یکی از اینایی که میگم و ایشالا خودت داشتی :
N73ME
N93
W800
W810
K750
3250
N90
ولی از لحاظ بلندی صدا در هندزفری باید بگم تقریبا برابر با 3250 هست
اما همینطور که tanzad گفت به نظر میرسه سری w از لحاظ بلندی صدا در هندزفری بهتر هستند
من نمیدونم تو این سایتی که شما رفتی چه چیزایی نوشته اما اگه کسی بین n95 و k850دوستان یه نگاه به این بندازین مقایسه دوربین n95 و k850i
k850 رو انتخاب کنه (با نهایت احترامی که به صلیغش میزارم ) ولی اشتباه کرده
نتنها k850 بلکه p1 هم به پایه n95 نمیرسه
بزارین روشنتون کنم اگه به من بگن بین گوشی هایه مطرح زیر چه نمره ای بین 0 تا 10 میدی (بدون تعصب) :
k850 : 9.15
p1 : 9.25
n80 : 9.25
p990 : 8.75
n95 : 9.5
n73 : 9.25
نقاط ضعف گوشی k850 :
عدم پشتيباني از سيستم عامل سيمبين !!!
• ابعاد گوشي تا حدي بزرگ است
• قيمت نسبتا بالا، كه نسبت به مشخصه هاي آن توجيه پذير نیست
همینطور که میبینین هیچ گونه سیستم عاملی نداره !!
Last edited by 3DCLUB; 03-09-2007 at 08:46.
درگاه مادون قرمز ندارد
شبكه بيسيم (WLAN) ندارد
به نظر میرسه تنها برتری اون به n95 بلندی صداش هست که از نوع زنگ پولي فونيك 72 كاناله و MP3 بهره میبرد
و ظرفیت باتریش در مقایسه با n95 :
باتری k850 : 930 mAh
و n95 : 950 mah
GPS باتری می خوره چون باید با ماهواره ها در ارتباط باشه و از اون بدتر داده ها رو پردازش کنه.
در ضمن دقت GPS N95 چند متره؟![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)