اين بازي رو ميشه تحت شبكه يا آنلاين هم بازي كرد اما تنهايي هم ميشه. بازي اصلي تك نفره هستش. Single Player رو تو منو انتخاب كنين ميره به بازي اصلي.نوشته شده توسط robert
اين بازي رو ميشه تحت شبكه يا آنلاين هم بازي كرد اما تنهايي هم ميشه. بازي اصلي تك نفره هستش. Single Player رو تو منو انتخاب كنين ميره به بازي اصلي.نوشته شده توسط robert
مهدي جون مطمئنا فرمايش شما صحيح است
زماني كه روي آيكن بازي كليك ميكنم انگار اصلا اين كار رو نكردم از بابت كارت گرافيكم مطمعنم چون با همين كارت خيلي بازيها مثل quack4-FEAR رو به پایان رسوندم لیکن نمیدونم چرا اینبار اصلا وارد بازی نمیشه و فقط میتونم قسمت multy player رو اجرا کنم که در اونجا اصلا نشانی از single player نیست
در ضمن تو هیچیک از پنج cd بازی crack وجود نداشت احتمال داره از کرک باشه؟
با سلام من يك بازي پازل Jigsaw از اين سايت دانلود كردم و با كرك موجود در سايت هاي ديگر انرا كرك كردم
حال كه بازي ديگري از اين سايت دانلود كردم اجازه نصب نميدهد اين طور كه كتوجه شدم فقط يك بازي اجازه نصب دارد و اگر خواستم بازي ديگري نصب كنم بايد قبلي را حذف نمايم ممنون ميشم اين مشكل من را حل نماييد
hamder جان منم قبلا همچين مشكلي پيش اومد بر ام ويندوز مو دوباره نصب كردم مشكل حل شد
سلام.من بازي Re Volt رو نصب کردم.اما مشکلی در کرکش به وجود اومده.من وقتی که کرک رو می زنم و فایل اجرایی بازی رو Open می کنم ، اروری که در عکس دوم می بینید رو میده ! من باید چی کار کنم؟!:
![]()
![]()
سلامنوشته شده توسط robert
سي دي شما از كدوم شركته؟ چون من هم يك نسخه DVD از شركته پرديس دارم كه اصلا وارد بازي نميشه, براي رفع مشكل هم بايد كارهاي زير رو انجام بديد:
1.به سايت زير بريد و دو فايل File Archive #1 با حجم 16.9 MB و فايل File Archive #2 با حجم 10.7 MB دانلود كنيد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2.محتويات فايل File Archive #1 رو در محل نصب بازي كپي كنيد.
3.محتويات فايل File Archive #2 رو جايگزين فايل اجرايي بازي يعني SPLINTERCELL3.EXE كنيد.
4.Play the Game
Last edited by X_man; 06-09-2006 at 03:13.
سلام من در نصب بازي warhammer 40000: dawn of war winter assualt مشكل دارم به من error patch ميده لطفاراهنمايي كنيد.
با تشكر.
يعني شما در كرك كردن بازي مشكل داريد درسته؟ ميتوني يه عكس از اروري كه ميده بزاري با نوشته اون ارور رو بنويسي.نوشته شده توسط dirtyworm
simsevil برو تو سایت زیر اپ کن...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)