تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 134 از 3195 اولاول ... 34841241301311321331341351361371381441842346341134 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,331 به 1,340 از 31949

نام تاپيک: سوالات و راهنمایی های عمومی کنسول Xbox 360 - (پست اول حتما خوانده شود!)

داره خودمونی میشه MooSina's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

دوستان من می خواستم بدونم با کدوم برنامه ها میشه سی دی Xbox 360 ایمیج گرفت و رایت زد
    یکی از دوستان این دو تا برنامه رو بهم گفت اما لینکشو ندارم کسی داره
    Image Burn
    xbox backup creator

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2005

13 راهنمایی

سلام دوستان ببخشید من میخواستم ببینم بازیهایrpg یعنی چی چطوری هستند جذاب هستند؟ چه بازیهای در این سبک هستند و با بازیهای action adventer چه تفاوت هایی دارند متشکرم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2005

پيش فرض

اقا مازیار عذر میخواهم درستش خاتمه است

آخر فروم باز dark fear's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

سلام دوستان ببخشید من میخواستم ببینم بازیهایrpg یعنی چی چطوری هستند جذاب هستند؟ چه بازیهای در این سبک هستند و با بازیهای action adventer چه تفاوت هایی دارند متشکرم
    با این که ربطی به این تاپیک نداره ولی نمیخام دلتو بشکونم

RPG یه سبک متفاوته که طرفدارای زیادی (حداقل تو ایران) نداره و هر کسی خوشش نمیاد معمولا شمشیری
    فکری با دوربین آزاده
    معروف ترین بازی RPG فاینال فانتزیه که نسخه جدیدشم مثل این خوب کار نکرده چون چند تا از شخصیتاشو
    تغییر داده
    بازیای action (نه شوتر) هم از قبیل devil may cry و tomb raider بی شباهت به RPG نستن ولی کلا فرق دارن
    بازیای اکشن معمولا دارای مبارزات سیع و اکشن هیجان آور و داستان و رنگ بندی خاص خودشونن در ضمن کسی
    که از سبک action خوشش میاد لزوما نباید از RPG خوشش بیاد مث خود من که عاشق dmc هستم ولی از
    فاینال و بلو دراگن و ... بدم میاد راستش یکم خسته کننده هستن باید هوش و صبر بالایی داشته باشی تا از
    RPG خوشت بیاد

سرتو درد نیارم خودم از RPG خوشم نمیاد خیلی هم اطلاعات ازش ندارم فقط همینا رو میدونستم بیشتر
    خواستی برو تو فرومای دیگه که تاپیک اختصاصی این سبک رو دارن مثل ----------

آخر فروم باز dark fear's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

دوست من ما که اینجا دعوا نداريم حالا يا من اشتباه ميکنم يا شما. يادمه اونجا هم همينجوری بحث ميکرديم که جناب ليچ کينگ آمدن و این موضوع رو به ما گفتن و به بحث ها تقريبا خاطمه دادن.
    بهتر ميدونم ديگه این بحث رو تمام کنيم.

بقيه هم فقط منتظر حرف زدن من و شما نيستن. اگر کمی .... داشته باشن ميرن از 2 نفر ديگه هم اطلاعات جمع ميکنن!!

مثل این که کمی تند پست منو خوندی مازیار جان من که قصد دعوا نداشتم من نوکر شما هم هستم

حـــــرفـه ای p3yman_xl's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    Somewhere between the end of the line and the middle of nowhere

پيش فرض

دوستان من می خواستم بدونم با کدوم برنامه ها میشه سی دی Xbox 360 ایمیج گرفت و رایت زد
    یکی از دوستان این دو تا برنامه رو بهم گفت اما لینکشو ندارم کسی داره
    Image Burn
    xbox backup creator
    از برنامه ی Xbox Backup Creator استفاده کنید ... واقعا برنامه ی قدرتمندی هست. مثلا اول میتونید از یه بازی که پچ Stealth نداره ایمیج بگیرید، بعد پچ مربوطه رو با ایمیج ادغام کنید و در آخر بازی رو رایت کنید.

دانلـود :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    موفق باشید
    Last edited by p3yman_xl; 09-02-2008 at 19:39.

داره خودمونی میشه MooSina's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

از برنامه ی Xbox Backup Creator استفاده کنید ... واقعا برنامه ی قدرتمندی هست. مثلا اول میتونید از یه بازی که پچ Stealth نداره ایمیج بگیرید، بعد پچ مربوطه رو با ایمیج ادغام کنید و در آخر بازی رو رایت کنید.

دانلـود :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    موفق باشید
    دستت درد نکنه فقط میشه بگید که من با نصب این برنامه میتونم سی دی رو ازش ایمیج بگیرم و رایت بزنم
    یا باید ایمیج بگیرم و فایلی رو بهش اظافه کنم؟
    آموزش هم دار ه بهم بدید؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Forum.p30world

پيش فرض

اقا مازیار عذر میخواهم درستش خاتمه است
    ممنون رفيق. اشتباهات تايپيه ديگه.!!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

ممنون رفيق. اشتباهات تايپيه ديگه.!!

اقايون شما رو به خدا بحث نكنيد به اين دليل كه ممكنه اين سايت هم مثل forum.bazicenterفيلتر بشه

آخر فروم باز ali_ranger22's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تـهران

پيش فرض

rpg مخفف role playing هست یعنی بازی نقش افرینی یعنی یه شخصیتی از صفر بهت داده میشه تو باید باهاش زندگی کنی و رشدش بدی و قوی ترش کنی که این کار با level up شدن و خرید تجهیزات جدید انجام میشه این بازی ها معمولا نویتی هستند ولی action rpg هم هست مثل hellgate ونوبتی مثل بلو درگون که البته معمولا کمتر بازی ای در سبک دوم موفق میشه چون اسطوره ی این بازی diablo هست و کسی نمیتونه کلشو به این راحتی بخوابونه!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •