زیرنویس srt رو با notepad باز کنی به کارت میاد؟
زیرنویس srt رو با notepad باز کنی به کارت میاد؟
اتفاقا همین به ذهنم زد
ولی گفتم این را بذارم مرحله ی آخر اگه نشد
چون بهرحال این هایی که زیرنویس درست میکنن این دیالوگهای فیلم ها را ورداشتن زمانبندی کردن شده زیرنویس
من یقین دارم که تویه فضای اینترنت این اسکریپت ها موجوده ولی تویه چه سایتی و از چه طریقی ؟؟
خوب شاید اگه شما بگی اسکریپتها رو واسهی چه کاری میخوای دوستان بیشتر بتونن کمکتون کنن و راههای بهتری پیشنهاد کنن...
یکی از دلایل کمیاب بودن اسکریپتش هم شاید این باشه که سریالش جذاب یا معروف و پرطرفدار نیست...
Last edited by pro_translator; 16-01-2012 at 15:49.
اسکریپت رو میخواستم که واسه خودم هم بخونمش هم لغات جدیدی که داره را در بیارم و ترجمشون کنم
سریالش هم انصافا خیلی جذابه![]()
پس دیدنش واجب شد!
خوب شما که داری سریال رو میبینی چرا همزمان سعی نمیکنی با زیرنویس انگلیسیش (و نه فارسی... غلطهای ترجمه توی زیرنویسهای فارسی بیداد میکنه...) یاد بگیری؟![]()
سلام دوستان
من یه ویدیو از یه سخنرانی یا هرچی می خواستم که به انگلیسی باشه و صدای ترجمه همزمان به فارسی هم داشته باشه، یا برعکس
لینکش فیلتنر هم باشه
خیلی ممنون
It's not somethin that you can find in the internetwhad'ya mean
مثلا سخنرانی احمدی نژاد یا هر کس دیگه ای که به فارسی و یکی نفر دیگه در حال ترجمه حرفاش به انگلیسیه. یا اینکه برعکس. یعنی به انگلیسی یکی حرف میزنه ویکی دیگه داره ترجمه فارسی همزمان میکنه. جوزی که صدای 2 طرف مشخص باشه.
It's rare 2 find but you can download these kinda stuff from Youtube with IDM
سلام
این چیزا تو نت نیست.اگه واستون مهمه میتونین برنامه اش رو از شبکه خبر ظبط کنین یا سفارش بدین بدین سروش واستون بزنه و در ضمن سایت سیما هم هست.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)