عزیز ارزش داره ادم بخاطر یه سربازی این بلاها را سر خودش بیاره رفتن به سربازی راحت تر از قطع کردن انگشت هست
نکن با خودت این کارو
عزیز ارزش داره ادم بخاطر یه سربازی این بلاها را سر خودش بیاره رفتن به سربازی راحت تر از قطع کردن انگشت هست
نکن با خودت این کارو
استغفراللهسلام دوستان خسته نباشيد
1.مي خواستم بپرسم براي معافي گرفتن كدام اگشت دست اگر قطع كنم معافي مي گيرم؟؟
2. آيا ميشه بعدا دوباره با عمل جراحي انگشت رو وصل كرد؟؟؟
3. من چون نميتونم هزينه اي كنم براي خريدن خدمت نهايت ميتونم 400 تومن جور كنم بهترين راه چيه براي معافي گرفتن
با 400 تومن قطع انگشت دست آيا فكر خوبيه ؟ هزينش چه قدره؟؟
لطفا از رو عكس بگيد كدام انگشت رو بايد قطع كرد ( براي معافي دائم)؟؟
من 21 سالمه تحصيل تا دوم دبيرستان يه بارم رفتم 2 سال پيش سربازي ( كرمان -سيرجان -نيروي دريايي)
بعد بعد از 2 هتفه فرار كردم اينقدر سخت بود....
اونجا مي خواستم پرده گوشم رو با ته قاشق پاره كنم گفتم نمي ارزه ...لطفا راهنمايي كنيد !!
انگشت بغل انگشت كوچيك ( چهارمين انگشت از طرف انگشت شصت )به نظرم خيلي مناسبه و استفاده زيادي نداره اون رو ميشه قطع كرد؟
ببین منونکن از این کارا
مگه چیش سخت بوده که میخوای این بلا رو سر خودت بیاری؟!!!!
فکر کنم این پست شما بیشتر جنبه پیشنهاد داشته برای بعضی ها تا سوال پرسیدن
که اصلا پیشنهاد نمیشه به کسی
Last edited by clickestan; 27-02-2010 at 18:20.
یک معافی میخوای بگیری عوضش تا اخر عمر یک جات لنگ باشه؟!!!
خدایی ارزششو داره؟
نکنی این کاروبعد پشیمون میشی.یه عمر همه میزنن تو سرت که نتونست بره سربازی انگشت دستشو قطع کرد.زن گرفتنی چی میخوای بگی؟بچه هات میخوان بگن بابامون از ترس سربازی ... تو فامیل چی؟
تازه این یه بخش خیلی کوچیک قضیست که من گفتم.
اصلا کسی که جرات میکنه انگشت دستشو قطع کنه چرا باید از سربازی بترسه؟من یه آدمایی رو دیدم رفتن سربازی که وقتی بفهمی به خودت فحش میدی چرا این فکرو کردی.
سلام
متولد70 هستم اگه جایی قبول نشم باید برم سربازی؟؟
یکی به ما بگه خدمات غیر رزمی چیه
بعد من سنگ کلیه دارم و از یکی از سوراخ ها دماغم نمی تونم نفس بکشم در کل از دهن نفس می کشم
چیزی به ما می خوره یا نه؟؟؟
پ ن : داغونیم![]()
Last edited by shk021051; 02-03-2010 at 18:41.
اگه تا پایان 18 سالگی دانشگاه قبول نشی باید بری
معاف از رزم یعنی بهت اسلحه نمیدن و کار ها و حرکات سنگین بهت نمیدن.
به معاف از رزمی ها معمولا پست نظافت چی ( آسایشگاه و WC , خدمتکاره فرمانده و آشپزی و ... ) می دن
شما هم با این شرایط احتمالا معاف از رزم میشین
دوستان یه سؤال واسه پسر خالم
متولد 67 ـه دیپلم ردیه
چندتا واحد پاس نکرده یعنی
این در هیچ صورتی نمیتونه دیپلم که گرفت بره دانشگاه؟
متولدین فروردین 70 که امسال برای بار دوم کنکور میدن کی باید دفترچشون رو پست کنن؟
اما پست اول زده اگه مشکلات تنفسی داشته باشین معاف هستین منم خو دارم یعنی دو میکنم نفس کشیدن برام سختهمعاف از رزم یعنی بهت اسلحه نمیدن و کار ها و حرکات سنگین بهت نمیدن.
به معاف از رزمی ها معمولا پست نظافت چی ( آسایشگاه و WC , خدمتکاره فرمانده و آشپزی و ... ) می دن
شما هم با این شرایط احتمالا معاف از رزم میشین
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)