تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 134 از 722 اولاول ... 3484124130131132133134135136137138144184234634 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,331 به 1,340 از 7212

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی محسن چاوشی

داره خودمونی میشه sadegh2x's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2005
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

چندوقت پیش رفتم تو یه فرومی که تاپیک چاوشی هم توش بود اونجا یکی از کاربرا گفته بود که سال 84 با چاوشی آشنا شده و چاوشی ازش یه کاری خواسته که اون نتونسته انجام بده و به همین دلیل چاوشی هم محلش نگذاشته و به تلفنش جواب نداده . ( یعنی فقط به فکر خودش بوده ) کاربر اون فروم میگفت که محسن خیلی آدم مغرور و خودخواهی هست ( اولش باور نمیکردم ولی یک نفر هم تو اون تاپیک حرفشو تایید کرد و گفت چاوشی ذاتا خودخواه و خودپرسته )
    -------
    منم تحت تاثیر حرفای این کاربر قرار گرفتم و حالا با اون شور و عشق سابق به آهنگاش گوش نمیدم میخواستم از شماها بپرسم واقعا اینطوره ؟؟؟؟
    تصور ميكنم شما منظورتون از كسي كه غرور چاوشي رو تائيد كرده من هستم ، در هر صورت اين يك واقعيت هست ، ضمنا چاوشي بسيار بد اخلاق و تندخوست اما خيچ تاثيري در علاقه ي ما طرفدارن چاوشي نخواهد گذاشت ! هركسي يك اخلاق و مرامي داره براي ما مهم صداي ناب چاوشيست !

اگه نباشه جاش خالی می مونه dear_2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

چندوقت پیش رفتم تو یه فرومی که تاپیک چاوشی هم توش بود اونجا یکی از کاربرا گفته بود که سال 84 با چاوشی آشنا شده و چاوشی ازش یه کاری خواسته که اون نتونسته انجام بده و به همین دلیل چاوشی هم محلش نگذاشته و به تلفنش جواب نداده . ( یعنی فقط به فکر خودش بوده ) کاربر اون فروم میگفت که محسن خیلی آدم مغرور و خودخواهی هست ( اولش باور نمیکردم ولی یک نفر هم تو اون تاپیک حرفشو تایید کرد و گفت چاوشی ذاتا خودخواه و خودپرسته )
    -------
    منم تحت تاثیر حرفای این کاربر قرار گرفتم و حالا با اون شور و عشق سابق به آهنگاش گوش نمیدم میخواستم از شماها بپرسم واقعا اینطوره ؟؟؟؟
    اولا که با شنیدن حرف یکی دو نفر نباید در مورد هیچکس قضاوت کرد اصلا شاید دروغ گفته باشن که محسن چاوشی دیدن اینقدر از این افراد پیدا میشه که میگن ما محسن چاوشی دیدم و حتی میگن عکس داریم باهاش در صورتی که محسن چاوشی اصلا اجازه عکس گرفتن ازش حتی به مطبوعات نمیده
    در ضمن گیریم اینطور باشه (که اینطور نیست ) ما چیکار به اخلاقش داریم مگه میخوایم باهاش زندگی کنیم ما داریم از صدا و اهنگایی که میخونه لذت میبریم

پروفشنال javady's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    زیر آسمون خدا

پيش فرض

دوباره بازيچه شدم تويه تئاتر زندگي

تواين نمايش نامه دل شكسته شد به سادگي

سلطان خواننده هاي ايران چاووشي

تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

دوباره بازيچه شدم تويه تئاتر زندگي

تواين نمايش نامه دل شكسته شد به سادگي

سلطان خواننده هاي ايران چاووشي
    تایید میشه اساسی

Super VIP Mehran's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    -• برنابلا

پيش فرض

متاسفم

شهریور 85

لیست آهنگ ها:

1. فلسطین
    2. پرنده
    3. گل سر
    4. متاسفم
    5. کم تحمبم
    6. خیانت
    7. ابرای پاییزی
    8. نفس بریده
    9. عروس من

یه شاخه نیلوفر

مهر 87

لیست آهنگ ها:

1. یه شاخه نیلوفر
    2. کجاست بگو
    3. تبریک
    4. چرا
    5. قله خوشبختی
    6. هفته های تلخ من
    7. ابرای پاییزی
    8. خاکستر
    9. ناز
    10. تو که نستی
    11. دلتنگی
    12. بغض
    13. عصا

ژاکت

بهمن 88

لیست آهنگ ها:

1. بازار خرمشهر
    2. چاردیواری
    3. اسری
    4. دور آخر
    5. حراج
    6. خنده
    7. کی بهت خندیده
    8. لولای شکسته
    9. بخواب امشب
    10. دلشوره
    11. دریاچه مرده
    12. ژاکت

حریص

بهمن 89

لیست آهنگ ها:

1. چمدون
    2. پروانه ها
    3. غیرمعمولی
    4. بوف کور
    5. غم و شادی
    6. حریص
    7. پرنده غمگین
    8. زیبایی
    9. بادبادک های رنگی
    10. کافه های شلوغ
    11. دلم تنهاس

سنتوری

مهر 90

لیست آهنگ ها:

1. سنگ صبور
    2. تنها بودن
    3. خیانت
    4. من با تو خوشم
    5. کلاغ (رو سیاه)
    6. پاییز
    7. متاسفم
    8. من با خوشم (رمیکس)

با تشکر تیم مدیریت انجمن موسیقی...

6. 9 کاربر از Mehran بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

یه مصاحبه جالب و جدید از محسن چاوشی که با سایت اریا وب انجام داده عکس جدید هم گذاشتن

اولین گپ دوستانه ی هراسان با محسن چاوشی عزیز .....
    سلام به طرفداران محسن چاوشی و بازدید کنندگان اریا-وب همونطور که بهتون قول داده بودم اولین بخش گفت و گوی دوستانمون رو با محسن چاوشی شروع میکنم ....
    هراسان: سلام محسن جان حالت چطوره ؟خوبی؟
    محسن چاوشی: ممنون به لطف خدا خوب هستیم
    هراسان: اول از همه از دو آلبومی که مدت هاست منتظرشیم برامون بگو؟
    محسن چاوشی : یه شاخه نیلوفر مدتی هست که کار مسترینگش تموم شده و برای کسب مجوز ارسال شده اوایل کار یه ایراد هایی رو به آلبوم گرفتن که با کمک محمد رضا آهاری عزیز مشکلات رو رفع کردیم و آلبوم رو کامل بستیم ولی من خود سیزدهم برای مجوز ارسال شده ولی از نظرخودم یه مشکلاتی رو تو کارها دیدم که حل میشه.
    هراسان: از نظر خود محسن چاوشی یه شاخه نیلوفر یا من خود سیزده؟
    محسن چاوشی : ببینید من تمام توانم رو به کار گرفتم واسه این دو البوم و فکر کنم هر دو آلبوم مخاطب هاش رو راضی نگه داره.
    هراسان:پس این دو آلبوم از کار های قبلی محسن چاوشی قوی تره؟
    محسن چاوشی: بدون شک بله
    هراسان: خب کدوم آلبوم از نظر خودت مخاطب بیشتری جمع میکنه؟
    محسن چاوشی: یه شاخه نیلوفر بدون شک به دل مردم میشینه چون شعراش امروزیه و فضای کار فضای روزه ولی به نظر خودم واسه یه دهه خاصه شاید آلبوم یه شاخه نیلوفر بعد از شنیدن یک سال اون زیبایی رو واسه مخاطب نداشته باشه ولی من خود سیزدهم اینطوری نیست فکر کنم فضای کار طوریه که این آلبوم واسه نسل بعد هم تازگی داشته باشه ولی در ابتدا یه شاخه نیلوفر فکر کنم بیشتر بین مردم جا باز کنه...
    هراسان:مشخص نیست کارها کی پخش بشه:
    محسن چاوشی: با صحبت هایی که شده اول یه شاخه نیلوفر پخش میشه و بعد طی مناسبتی من خود سیزدهم.
    هراسان: زمان خاصی رو در نظر نداری؟
    محسن چاوشی: نه متاسفانه ولی به امید خدا سعی بر اینه که اوایل نیم سال دوم پخش بشه...
    هراسان: محسن چاوشی بدون شک یکی از پر مخاطب ترین های موسیقی ماست و این رو نمیشه منکر شد.ولی محسن چاوشی با گذشت دو سال از آلبوم متاسفم هیچ آهنگی رو به صورت رسمی پخش نکرده حتی تعداد عکس هایی هم که ازت پخش شدن خیلی محدودن .نمیترسی اون پل ارتباطت با هوادارت صدمه ببینه؟
    محسن چاوشی: کاری رو به صورت رسمی پخش نکردم چون مجوز کاری نداشتم و عکس هم از همین نظر ولی همیشه به فکر هوادارام بودم اگه توجه کنید تعداد مصاحبه هایی که با مجله ها شده تعدادشون کم نیست و همیشه خواستم از این رو با کسایی که محسن چاوشی رو دوست دارن در ارتباط باشم.
    هراسان:هفته های پیش شاهد سه کار از محسن چاوشی به همراهی علی جعفری بودیم؟نظرت در مورد اون سه آهنگ بگو؟
    محسن چاوشی: اون اهنگ ها مربوط به خیلی وقت پیش بودن و به صورت تک صدایی اجرا شده بودن که ایشون اومدن و صداشون رو در کنار بنده گذاشتم و پخش کردن.
    محسن چاوشی: وقتی شنیدی چه عکس العملی نشون دادی؟
    محسن چاوشی: اگه بگم ناراحت نشدم که دروغه این آهنگ ها موقعی پخش شد که من دنبال مجوز نهایی البوم بودم و مطمئنن مشکلاتی رو برام به وجود آورد.ولی از یه طرف دیگه هم خوشحال بودم که دست کسایی رو شد که ادعای رفاقت داشتن با بنده.
    هراسان: میشه بدونیم اون افراد کی بودن؟
    محسن چاوشی: هرچی بود تموم شد در این مورد حرفی نزنیم بهتره.
    هراسان: پس تئاتر زندگی چی؟
    محسن چاوشی: پخش این آهنگ بیشتر واسم دردسر داشت چون این آهنگ امتیازش به یه خواننده دیگه واگذار شده بود و بیشتر از همه از این ناراحت بودم که آهنگ با صدای من پخش شده و با خواننده مورد نظر تماس گرفتم وایشون پذیرفتن که هیچ تقصیری تو پخش این آهنگ نداشتم..
    هراسان: تو آلبوم های جدیدت از صدای دومی هم استفاده کردی؟
    محسن چاوشی : خیر تمام کارها تک صدا اجرا شده.
    هراسان: اگه قرار باشه از صدای یه خواننده ی دیگه استفاده کنی کدوم خواننده رو انتخاب میکنی؟
    محسن چاوشی: خواننده خوب زیاد داریم ولی اگه قرار به انتخاب باشه فرزاد فرزین رو انتخاب میکنم
    هراسان: شده آهنگی پخش شده باشه و بعد از پخش حس کنی که به اون آهنگ کم لطفی شده یا بهتر بگم جای کار بیشتری داشته و کوتاهی کردی؟
    محسن چاوشی: همین حس رو به شعر سپید دارم.(با خنده)
    هراسان:طی سوال یکی از دوستانمون (مسعود عزیز) پرسیده بودن که آیا محسن چاوشی خودش کارهاش رو میده دست سایت ها؟ اگه نمیده پس چطور لو میرن؟
    محسن چاوشی: من از سایت ها فراریم اونوقت خودم بیام کارهام رو بدم به سایت ها !!!(با خنده) نه اصلا اینطوری نیست این کارهایی که پخش شدن از کارهای قدیم بنده بودن و متاسفانه کارها دست یه سری از دوستان بود حالا کافیه یکی از اون آهنگ ها به دست یه شخصی بیوفته که با اینترنتت رابطه داره طولی نمیکشه که آهنگ رو واسه دانلود میزارن تا آمار سایت خودشون رو بالا ببرن بعدا همون سایت ها خودشون رو حامی محسن چاوشی معرفی میکنن.
    هراسان:طی یک سوال دیگه از دوست خوبمون پرسیدن که محسن چاوشی خودش رو در چه نقطه ای از موسیقی پاپ ایران میبینه؟
    محسن چاوشی: کارهایی که پخش شدن نشون این رو میده که تا حدودی تو کارام موفق بودم ولی هنوز خودم رو اول راه میبینیم هر روز دیدم نسبت به موسیقی عوض میشه مثلا طی آهنگ های قبلی اکثر کارها از جدایی بود ولی الان تا وقتی عشق و محبت هست جدایی چرا؟
    هراسان: نظرت در مورد دیگر خواننده هایی که تو کشورمون فعالیت میکنن چیه؟
    محسن چاوشی: اگر بگم فرصت زیادی برای گوش کردن کارهای دیگر خواننده ها ندارم دروغ نگفتم ولی خب خواننده هایی هستم که به حق دارن کار میکنن و زحمت میکشن و موفق بودن که من اینجا واسه همشون آرزوی موفقیت می کنم.
    هراسان: اگر خدایی نکرده آین البوم هم مثل آلبوم های قبلی به صورت دانلودی پخش بشه چی؟
    محسن چاوشی: از این نظر خیالم راحته چون دو آلبوم تو استدیو شخصی ضبط شدن و دست کسی نیستن که از پخشش بترسم.
    هراسان: اگه مجوز نگرفتن چی؟سعی نداری خودت پخششون کنی؟
    محسن چاوشی: مطمئنن خیر .مطمئنن کارهام رو سعی میکنم مجاز به بازار بفرستم اگر هم به قول شما نشد هیچوقت کارها رو پخش نمی کنم.
    هراسان: خب دیگه فکر کنم واسه اولین گپ دوستانومن کافی باشه. حرفی رو نداری با بازدید کننده های آریا-وب؟
    محسن چاوشی: خیلی تشکر میکنم از ..... عزیزم و این سایت آرزوی موفقیت برای همتون دارم.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

مثل اینکه دیشب تو سریال ترانه مادری یکی اهنگ سنگ صبور سلطان خونده من که تلویزیون اصلا نمیبینم مگر سریال روزگار قریب و 3*4 اون موقع هم هندزفری تو گوشم بوده البوم محسن یگانه رو داشتم گوش میکردم هر چی صدام کردن نشنیدم بعد صبح خواهرم گفت که اره اهنگ محسن چاووشی رو خوندن و ...
    تکرارش امروز حدود ساعت 3 میبینیم

مسعود 908 - پرشین تولز

آخر فروم باز silent-assassin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    سپاهان

پيش فرض

دقیقا همین الان گوش کردم!

خیلی ضایع بود!

اگه نباشه جاش خالی می مونه vista_vz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    کره زمین

پيش فرض

دوستان کسی میدونه چقدر دیگه باید واسه آلبوم جدید محسن چاوشی صبر کنیم؟؟؟

معلوم نیست آلبوم جدید کی میاد؟؟ چرا به این چاوشی بدبخت مجوز نمیدن این برادرای ارشاد؟؟؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه vista_vz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    کره زمین

پيش فرض

دوتایی شد شرمنده
    Last edited by vista_vz; 09-07-2008 at 01:09.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •