تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: بهترین سرویس دهنده adsl رو انتخاب کنید (از هر نظر)

راي دهنده
1056. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • داتک (www.datak-telecom.com)

182 17.23%
  • سپنتا (www.sepanta.net)

130 12.31%
  • پارس آنلاین (www.parsonline.net)

204 19.32%
  • شاتل (www.shatel.ir)

148 14.02%
  • ندارایانه (www.neda.ir)

34 3.22%
  • موارد دیگر

167 15.81%
  • آسیا تک (www.asiatech.ir)

159 15.06%
  • شهراد (www.shahrad.net)

21 1.99%
  • فن آوا (www.fanava.com )

11 1.04%
صفحه 134 از 645 اولاول ... 3484124130131132133134135136137138144184234634 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,331 به 1,340 از 6447

نام تاپيک: بررسی سرویس دهنده های Adsl : اینترنت پر سرعت

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    تهـــــران

پيش فرض

یه بار کانکت شدم باز دوباره یه ساعت دارم بدبختی میکشم...امروز نیم ساعت هم نتونستم تو اینترنت باشم...با دیال اپش روزی 4 ساعت بودم!
    این هم اروری که میگم:
    این مشکل برای کانکت شدن گاهی هم برای من پیش میاد . البته من چون حدود دو روز یه بار دیسکانکت میشم زیاد باهاش بر نمی خورم .
    یکی از راه حل هاش این میتونه باشه که پورت usb مودم رو از کیس بکشی بیرون و به یه پورت usb دیگه وصل کنی و دوباره امتحان بکنی .
    البته موقعی که کانکت هستی به اینترنت اگه پورت usb یه وسیله دیگه رو به کیس وصل کنی کانکشنت دچار مشکل میشه .

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

من مودم lan اسيا تك دارم مي خواستم بدونم براي وصلش بايد كارت شبكه داشته باشم؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

من مودم lan اسيا تك دارم مي خواستم بدونم براي وصلش بايد كارت شبكه داشته باشم؟
    دوست من اگه کامپیوتر شما منظورم مادربرد تون این امکان رو داره فقط کابل مخصوص مودم تون رو به کارت شبکه وصل کنین خودش اتوماتیک می شناسه ولی اگه مادربرد تون این امکان رو نداره باید خودتون روی مادر برد وصل کنین و اگه بدون درایورهش کارت رو شناخت می توتنین استفاده کنین ولی اگه نشناخت باید درایورهاش رو هم نصب کنی وبعد سیم رو بزنی به کارت شبکه و کانکت بشی به اینترنت

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

دوستانی که از اسیاتک سرویس گرفتن اکثر شرکت ها مثل اسیاتک میان یه خط مثلا 512 رو بین 8 نفر تقسیم می کنن یا به قول معروف شر می کنن و همیشه تقسیم می شه حتی در زمان های خلوت شبکه باز هم به همون صورت یعنی اینکه شما در خلوت ترین زمان بتونی اگه 128 باشی 16 کیلو بگیری و در زمان های شلوغ هم سرعت میاد پایین چون اکثرا دانلود می کنن که البته این کار شرکت ها خیلی نامردیه
    اینم بگم دیروز سرعت دانلودم بین 10 تا 8 بود که خیلی مزخرف بود ولی الان صبح دوباره درست شود رسید به 15 البته بگم من زیاد فرقی خودم با سرویس های شرکت های دیگه ندیدیم( البته به غیر از داتک) تا زمانی که سرویس اش خوب باشه ازش سرویس می گیرم که اینم ربط داره به تعداد یوزرا شون در اون مرکز خوب اگه شلوغ باشه سرعتش هی میاد پایین و اون ارزش نداره به هر حال اگه دیدین خوب نیست شما چیزی رو از دست نه دادین که ماه بعدش برین از یه شرکت دیگه بگیرین

پروفشنال رايانه's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

سلام.دوستان ؛ شما با اين سرعتهاي 15 يا 14 چه جور 100 مگا را دانلود ميكنيد؟ 2 ساعت طول ميكشه.اگه راهي هست به من هم گوييد.ممنون

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

سلام.دوستان ؛ شما با اين سرعتهاي 15 يا 14 چه جور 100 مگا را دانلود ميكنيد؟ 2 ساعت طول ميكشه.اگه راهي هست به من هم گوييد.ممنون
    شما اگه با همین 14 یا 15 کیلو بر ثانیه حسای کنی در ساعت 54مگ و در روز1.3G دانلود می کنی

پروفشنال رايانه's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

شما اگه با همین 14 یا 15 کیلو بر ثانیه حسای کنی در ساعت 54مگ و در روز1.3G دانلود می کنی
    درسته ولي فيلمي كه قسمت قسمت شده و هر قسمت آن 100 مگا هست چه جور 54 تا را يكبار و بقيه را در سري هاي بعدي بگيريم.لابد از برنامه هايي كه دانلود را بعدا پيكيري ميكنه بايد استفاده كرد؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

درسته ولي فيلمي كه قسمت قسمت شده و هر قسمت آن 100 مگا هست چه جور 54 تا را يكبار و بقيه را در سري هاي بعدي بگيريم.لابد از برنامه هايي كه دانلود را بعدا پيكيري ميكنه بايد استفاده كرد؟
    خوب شما باید از برنامه های مخصوص دانلود استفاده کنی مثلا dap یا امثال اون که بعدا دنبال دانلود رو بگیره
    یا مثل من که زیاد فیلم دانلود میکنم از برنامه های p2p استفاده کن و هر دفعه که کانکت می شه خودش می ره برای دانلود فیلم

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

بچه ها از ساعت 12 تا الان سرعت اسیاتک اومده پایین الان سرعت از 14 رسیده به 4 کیلو بر ثانیه زنگ زدم میگن مشکل از مودمت هستش رفتم الان یه مودم جور کردم اومدم تست کردم دیدم باز همون طوری هستش بهشون زنگ زدم گفتم بهشون میگن خط ات خراب شده بهشون گفتم تا الان میگفتین مودم مشکل داره حالا می گین خط مشکل داره بابا واقعا شورشو در اوردن من اگه بخوان اینطوری کنن تجدید نمی کنم می رم از یه شرکت دیگه می گیرم

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

دوست من اگه کامپیوتر شما منظورم مادربرد تون این امکان رو داره فقط کابل مخصوص مودم تون رو به کارت شبکه وصل کنین خودش اتوماتیک می شناسه ولی اگه مادربرد تون این امکان رو نداره باید خودتون روی مادر برد وصل کنین و اگه بدون درایورهش کارت رو شناخت می توتنین استفاده کنین ولی اگه نشناخت باید درایورهاش رو هم نصب کنی وبعد سیم رو بزنی به کارت شبکه و کانکت بشی به اینترنت
    مرسي از جوابي كه داديد.
    نصب درايورش دردسر داره ؟
    Last edited by M.R 47; 29-06-2007 at 14:56.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •