شما فاصلت از دکل دوره اگه در محیط باز. هم سیگنالت ضعیفه.network signal info pro رو اجرا کن بهت بگه تو 4gبه چه دکلی وصلی و چندمتر باهاش فاصله داری.اونوقت خودت متوجه میشی.
شما فاصلت از دکل دوره اگه در محیط باز. هم سیگنالت ضعیفه.network signal info pro رو اجرا کن بهت بگه تو 4gبه چه دکلی وصلی و چندمتر باهاش فاصله داری.اونوقت خودت متوجه میشی.
من همین برنامه رو دارم یجا هستم که 4G دوتا آنتن دارم ولی میرم تو cell location هیچ دکل نسل چهار پیدا نمیکنه.نمیدونم مشکل چیه
تو همون قسمت نقشه میری دیگه که قسمت بالای برنامست؟.کامل کوچه و خیابونای دور و برتو بزار لود کنه و جی پی است بزار روشن باشه.
من نمیدونم اقای رضا تو کدوم قسمت ایرانسل هست ولی اینکارم میتونی بکنی
Cell id و lac
که برنامه میده رو به ایشون بگی و ایشون محل دکل رو بهت بگه کجاست.
سختیش کجاست؟ تجهیزات می خواد یا اینکه مشکل کمبود فرکانسه؟ مگر تنظیم مقررات خودش اجازه 2*15 مگاهرتز رو نداده؟ مگه توی 1800 چه شرکتهای دیگری دارن خدمات میدن؟ فکر کنم فقط 2 جی ایرانسل هست دیگه
![]()
Last edited by ak313; 25-05-2015 at 17:02.
سلام اقا رضا ..همراه اول در شهرستان نظراباد استان البرز الان دو ماهه سایتارو تجهیز کرده ولی بهره برداری نمیکنه به چه دلیل؟ایرانسلم که اصلا حرکتی نزده
Mr reza.
درمورد. ASU میخواستم تو ضیح بدین که چی هست؟ واینکه ایرانسل توتهران چند BSC داره؟
همین الان گرفتم دکل 4G پیدا نمیکنه اما دو تا آنتن دارم.جی پی اس هم روشنه![]()
شما صفحه اصلی برنامه برات cell id & lac. دکلی که بهش وصلی و داری سرویس میگیری رو نوشته اونو به اقا رضا بده تا بهت بگه دکل کجاست.ولی مطمنا ازش دوری.گوشی z2?
بهترین برنامه اندرویدی برای پیدا کردن دکل های 3جی 4جی کدومه ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)