تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1339 از 1805 اولاول ... 339839123912891329133513361337133813391340134113421343134913891439 ... آخرآخر
نمايش نتايج 13,381 به 13,390 از 18045

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان خراسان رضوی

پروفشنال ghnjfg's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

کافی نت که منظورتو دقیق نمیفهمم باید یه جا بری که ای دی اس ال مخابرات دارن یوزر و پسوردت رو روی مودمشون ست کنی ببینی میشه یا نه.کافی نت که اینترنت خودشو داره من متوجه نمیشم دقیقا میخواین چیکار کنید
    من فقط میخوام بدونم که اکانتم به خط تلفن خونمون به قول شما محدود شده یا نه از کجا بفهمم اخه

آخر فروم باز ArashMiniStar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    IR/MASHHAD

پيش فرض

داداش یا میشه یا نمیشه خبرشو بعدا بده اگه نشد هم فوقش با اون طرفی که میخوان بیان خونه شما صحبت کن ببین اینترنت میخوان یه پولی ازشون بگیر بگو اینقد شارژ کردم و فلان بهشون رمز و بقیه رو بده.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

اقا من دیشب اومدم این حرفارو زدم . نمیدونم چی شد الان محدودم کردن .دیگه مجبورم یا سرویس دهنده رو عوض کنم یا تعرفه مو...

پروفشنال sky1sky's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2014
    محل سكونت
    فعلا هنوز از سکونت و زندگی خبری نیست

پيش فرض

من فقط میخوام بدونم که اکانتم به خط تلفن خونمون به قول شما محدود شده یا نه از کجا بفهمم اخه

تو که می خوای خونت رو عوض کنی خوب مودمت رو با خودت ببر دیگه ، وقتی روی مک ادرس مودم قفله ، که تو مودمت رو هر جا ببری وصل میشه دیگه !!!! و اونجا که بری تست می کنی با خط قبلیت وصل میشه یا نه اگه نشد باید به مخابرات بگی که خونتو عوض کردی و اونا بهت می گن که چه کار کنی که با شماره جدیدت بتونی ازهمون اکانت قبلیت استفاده کنی یایه کاری می کنن که با همون شماره قبلیت بتونی وصل شی
    راستی اگر می خوای خودت قبل که بری خونه جدیدت تست کنی که واقعا شمارت و مودم هر دو قفل هست ، و با شماره دیگه ببینی جواب م ده یا نه حتما بیا اینجا خبر بده تا مام ا
    اگاه شیم
    الان این بهترین فرصته که تو به همه ما نشون بدی که اگر اکانتت رو به مگ ادرس مودم قفل کردی، واقعا تنظیمات به درستی اعمال شده یا نه چون بعید نیست مخارات سر ما رو شیره میماله الکی میگه قفل کردیم اما دهن پرکنی باشه و تنظیمات ها کار نکنه !

5. این کاربر از sky1sky بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال ghnjfg's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

فکر کنم اکانتم فقط رو همین خط تلفن وصل میشه من قبلا زنگ زدم به پشتیبانی گفت خب قبل از اینکه از این خونه برین همشو مصرف کن

کاربر فعال انجمن تبلت IceLord's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    مشهد مقدس

پيش فرض

فکر کنم اکانتم فقط رو همین خط تلفن وصل میشه من قبلا زنگ زدم به پشتیبانی گفت خب قبل از اینکه از این خونه برین همشو مصرف کن
    سلام دوست عزیز
    به هیچ وجه صحبت های پشتیبانی رو جدی نگیرید. غیر ممکن هست که به خط خاصی شما رو محدود کنند.
    وقتی تشریف بردید منزل جدید درخواست طرح خانواده (ارزونترین طرح ممکن) رو بدید تا خط شما رانژه بشه.
    بعدش با یوزر و پسورد طرح الانتون وصل بشید و ازش استفاده کنید.

تنها چیزی که ممکنه شما رو محدود کنه مک آدرس مودمتون هست که اونو با خودتون می برید منزل جدید. که بازم با یک تلفن با پشتیبانی می تونید غیر فعالش کنید.

من خودم این روش رو تست کردم و جواب میده.

موفق باشید

8. 2 کاربر از IceLord بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز sleeplessness's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام دوستان طرحی که شبانه داشته باشه برای مشهد هست؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2013
    محل سكونت
    خراسان رضوی

پيش فرض

سلام دوستان طرحی که شبانه داشته باشه برای مشهد هست؟

طرح تابستانه قرارداد یکساله

پروفشنال ghnjfg's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

سلام دوست عزیز
    به هیچ وجه صحبت های پشتیبانی رو جدی نگیرید. غیر ممکن هست که به خط خاصی شما رو محدود کنند.
    وقتی تشریف بردید منزل جدید درخواست طرح خانواده (ارزونترین طرح ممکن) رو بدید تا خط شما رانژه بشه.
    بعدش با یوزر و پسورد طرح الانتون وصل بشید و ازش استفاده کنید.

تنها چیزی که ممکنه شما رو محدود کنه مک آدرس مودمتون هست که اونو با خودتون می برید منزل جدید. که بازم با یک تلفن با پشتیبانی می تونید غیر فعالش کنید.

من خودم این روش رو تست کردم و جواب میده.

موفق باشید

ممنون از شما که راهنمایی کردی. پس با این حال حرف پشتیبانی رو نشنیده میگیرم و خونه جدید که رفتم این روش رو تست میکنم چون به حرف شما کاربر قدیمی اعتماد میکنم. فـقــط امیدوارم جواب بده

12. این کاربر از ghnjfg بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

خاک تو سرشون با این پینگشون! معلوم نیست ما با کی سروکار داریم! هر کار عشقشون بکشه می کنن هیچکی هم هیچی نمیگه.
    کی به کیه آقای مخابرات، حالشو ببر. دور دور شماست.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •