من گفتم شبانه برام مهم نیست چون دانلود ندارم ولی الان سرعت وبگردی حداقل برای من افتضاح شده! دانلود هم که گفتم نداشتم. چه جوریاست؟ زده ما رو هم محدود کرده!![]()
من گفتم شبانه برام مهم نیست چون دانلود ندارم ولی الان سرعت وبگردی حداقل برای من افتضاح شده! دانلود هم که گفتم نداشتم. چه جوریاست؟ زده ما رو هم محدود کرده!![]()
من 3 گیگ خریدم سرعت دانلود شبانه م هیچ فرقی نکرده کسی هست که حجم خریده باشه و سرعتش دوباره درست شده باشه؟؟؟ این *&%$#*ها فکر کنم همون رو هم دروغ گفتن !!
آخر امسال قبل از عید نوروز
1021 مگ تا رهایی![]()
هر مگ که مصرف میکنید اینجا گزارش میدید؟
من همون لحظه کل حجم رو دانلود کردم گذاشتم واسه جمع آوری![]()
![]()
زنگ زدید پشتیبانی؟
یک ساله تمدیدش کنین ارزون تر در میاد![]()
شما تنها استثنایید که توی فروم دیدم!دیشب من با سرویس 8 مگ 12 گیگ دانلود داشتم
از کی تا حالا سرعت شبانه 15 kbs بوده؟
دوستانی که حجم می خرن بعد سرعت محدود مونده، من زنگ زدم پشتیبانی، می گه از اول که سرویس 3 ماه رو گرفتی (تو تیر گرفتم) تا قبل محدودیت 70 گیگ دانلود داشتی، سرویست 12 گیگ بوده یعنی تا 24 گیگ می تونستی دانلود کنی، 1 گیگ هم اضافه گرفتی بعد محدودیت که میشه 2گیگ شبانه با 24 گیگ خود سرویست میشه 26 گیگ و شما چون قبل از محدودیت 70 گیگ مصرف کردی تازه اضافه هم با سرعت خوب گرفتی!!!! سرعت شبانت خوب نمیشه تا وقتی که 2 برابر مجموع گیگ هایی که اضافه میگیری از 70 که قبل محدودیت دانلود کردی بیشتر بشه بعد تازه اون قدر که بیشتر از 70 شده می تونی دانلود کنی تا دوباره گیگ بخری تا 2 برابر دوباره بهت بدیم!!!!!!!! یا سرویست رو دوباره کلا تمدید کن تا دانلود های شبانت 0 بشه و به مقدار حجمی که گرفتی 2 برابرش شبانه بگیری!!!!!!
یعنی ای کاش می تونستم اینجا فوش بدم بهشون، واقا دزدی تو روز روشن! اون موقع که من 70 گیگ دانلود کردم اصلا این قانون مزخرف نبود وگرنه اصلا من نمی تونستم 70 بگیرم اون وقت گیگ اضافه که میگیرم میگن پای اون 46 گیگ اضافه که گرفتی!!!!!!!!
عجب! اینا از دزد بی شرف ترن، شیطونه میگم پاشم برم نمایندگی همه شونو یه دل سیر بزنم!
واقا دیگه حرفی ندارم!
79 مگ دیگه دارم، کسی پیشنهاد نداره کجا برم؟
اونایی که سرویسشون رو طولانی تمدید کرده بودن رسما بدبخت شدن چون دانلودا شبانه قبل از محدودیت هم در نظر گرفتن، من که به زودی سرویسم تموم میشه!
پ.ن: مملکت اسلامی اینه؟ یعنی کسی جلو اینا رو نمیگیره و روشون نظارت نمی کنه؟ اسرائیل که این قدر میگن فلان و بهمان حداقل برا مردم خودش ارزش قائله...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)