usb adsl modem enableاهستش. که اونو دست زدم کل اینترنتم قطع شد. تا دوباره پاکش کردم خوب شد ولی هنوز لن ندارم با usb میام
usb adsl modem enableاهستش. که اونو دست زدم کل اینترنتم قطع شد. تا دوباره پاکش کردم خوب شد ولی هنوز لن ندارم با usb میام
دوستان firmware این مودم الفکس رو نیاز دارم که تو سایتش نیست برای دانلود از کجا پیدا کنم؟
اینم مشخصات مودم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه سوال دیگه اینکه من اگه بخام یه مودم بگیرم که وایرلسش تقریبا توی یه خونه دو طبقه جواب بده چه مدلی بگیرم خوبه با قیمت حداکثر 120000 تومان ممنون
با سلام
TP-Link W8901G
75000 تومان
سلام مممنون ممممنون مممممنون از این همه پاسخ .
با سلام
این مشخصات که میگی چقدر آشناست.
احساس میکنم بچه محلمونی!
بستگی به سیگنال دریافتی شما داره!
وقتی میری کتابخونه ببین چند درصد سیگنال داری ؟!
سیستم یه موقع هایی شاید سیگنال رو پیدا کنه و لی نمیتونه وصل بشه !
با تشکر
این قسمت خیلی رو من تاثیر گذار بود !!
تفهیم اتهام میکنی ! خوب راه حل چیه برادر من .
یعنی اینکه حتما سیگنال باید تا یه حد قابل قبولی برسه تا بتونی باهاش ارتباط برقرار کنی!
شاید پیداش کنی ولی با رنج سیگنال ضعیف نمیتونی تبادل داده داشته باشین.
با تشکر
به نظر شما ما وقتی pro**ifier رو فعال میکنیم چرا دیگه به ای پی های داخلی مثل 192.168.1.1 دسترسی قطع میشه؟
سلام دوستان من یه مودم tp-link w8951nd دارم.
با کابل مشکل ندارم و وصل میشه. ولی وقتی میخوام از wireles استفاده کنم.مینویسه coneccted اما عملا وصل نیستو صفحه باز نمیکنه..
میرم رو کانکشن هم مینویسه no internet access
البته واسه wireless کانشکشن نساختم.خودش شناخت مودم رو.دیگه لازم که نیست. لازمه!
وقتی troubleshoot problems رو میزنم مینویسه
the DNS server isnt responding..
سلام دوست عزیز
اینظور که من متوجه شدم مودم شما اینه: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مودم های وایرلس خانگی (مثل Asus DSL-G31) اینترنتِ ADSL رو فقط از خط تلفن دریافت میکنن و اون رو در شبکهء محلیِ خودشون بین سیستم ها پخش میکنن (با وایرلس یا LAN).
این مودم ها قادر نیستن که به شبکهء محلیِ مودم های دیگه وصل شده و اینترنت اونها رو دریافت کنن . بعبارت دیگه ، فقط با کارت های شبکهء وایرلس میشه از اینترنت شبکه های وایرلس اطراف استفاده کرد.
اگه بخوام یک مثال محسوس بزنم ، تلفن های سیار خونگی بهترین مورده! پایهء اصلی ای که گوشی روی اون شارژ میشه ، صدا رو فقط از کابل تلفن دریافت میکنه و در محیط خونه پخش میکنه تا گوشی ها اونها رو دریافت کنن ،،، و ما هرگز نمیتونیم با پایه گوشیِ خودمون ، سیگنال های پایهء گوشیِ همسایه رو بگیریم!! چون فقط گوشی تلفن سیار هست که میتونه با پایه ارتباط برقرار کنه.
آدم ناخودآگاه احساس میکنه که با مودم های وایرلس میشه به شبکه های وایرلس دیگه وصل شد و از اینترنت اونها استفاده کرد. درحالیکه این کار ، فقط از کارت های شبکهء وایرلس ساخته است.
شما با خرید آنتن قوی تر ، فقط میتونید بُردِ شبکهء وایرلس خودتون رو افزایش بدید تا در طبقات یا مثلا پارک کنار خونه تون به مودم تون دسترسی داشته باشید و با لپ تاپ واردش بشید. حتی در خودِ کتابخونه یا ساختمان های مجاورش هم نمیشه توسط مودم های وایرلس از اینترنتش استفاده کرد.
راه حل:
برای دریافت سیگنال های شبکه های وایرلس محلی اطراف ، شما نیاز به یک کارت شبکهء وایرلس دارید. که با توجه به اینکه آنتن دارید ، بهتره مدل هایی رو خریداری کنید که آنتن جدا بهشون وصل میشه (که عموما اینطور هستن) تا قدرتِ دریافت سیگنال رو افزایش بده.
موفق باشید
Last edited by a6l3i; 28-04-2012 at 11:45.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)