تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1339 از 2376 اولاول ... 33983912391289132913351336133713381339134013411342134313491389143918392339 ... آخرآخر
نمايش نتايج 13,381 به 13,390 از 23756

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه استقلال: Esteqlal F.C. News

کـاربـر بـاسـابـقـه bayern's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    تهران: تاپیک استقلال

پيش فرض

سلام
    تو نظر سنجی برنامه نود جان واریو اول شد

آخر فروم باز Alireza Taji's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

تقي پور به ابومسلم مي‌پيوندد

خبرگزاري فارس: در صورتي كه باشگاه استقلال با مهاجم نيجريه اي ابومسلم به توافق برسد مدافع آبي پوشان به مشهد خواهد رفت.

به گزارش خبرگزاري فارس، طبق توافقي كه بين دو باشگاه استقلال و ابومسلم صورت گرفته در صورتي كه عرفان اولروم به جمع آبي پوشان پايتخت اضافه شود يكي از مدافعان استقلال به مشهد خواهد رفت.
    ابراهيم تقي پور گزينه اي است كه مربيان استقلال در صورت جذب اولروم حاضرند او را در اختيار تيم ابومسلم قرار دهند.
    اين در حاليست كه باشگاه استقلال با وجود پيشنهاد برق شيراز به اين تيم براي جذب تقي پور با اين درخواست موافقت نكرده است.
    اين تيم فقط در صورت جذب اولروم حاضر است تقي پور را از دست بدهد.

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

سلام
    تو نظر سنجی برنامه نود جان واریو اول شد
    10% بیشتر از پترویچ اورد.

حضور داشتن اسمه پترویچ مثل گل منتخب هفته پیش (گل تخیلی پژمان نوری) کر کر خنده بود!

Last edited by Alireza Taji; 09-12-2008 at 03:32.

کـاربـر بـاسـابـقـه amir_sa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

خدايي جان واريو تو استقلال اين فصل يه فوق ستاره هستش ، تا چند هفته ديگه جباري هم خوب ميشه و يه مهاجم خوب هم اضافه ميشه ، اونوقت چند تا گل ميشه زد ؟؟؟
    فكر كنم بره بالاي 10 گل در هر بازي

حـــــرفـه ای Majid393's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    P30\/\/0ЯLD

پيش فرض

اعلام آمادگی باشگاه ابومسلم برای مذاکره با مسئولان استقلال

به دنبال ابراز تمایل باشگاه استقلال برای عقد قرارداد با عرفان اولروم، باشگاه ابومسلم اعلام کرد حاضر است با این باشگاه تهرانی وارد مذاکره شده و تحت شرایطی خاص رضایتنامه او را صادر کند.

به گزارش خبرنگار مهر، عرفان اولروم، مهاجم سیه چرده تیم فوتبال ابومسلم مشهد که در فصل جاری عملکردی نه چندان درخشان از خود برجای گذاشته است، باشگاه استقلال را خواهان خود می بیند.

مسئولان باشگاه استقلال بصورت رسمی و تلویحی اعلام کرده اند که این بازیکن نیجریه‌ای را می خواهند و حاضرند در تعطیلات نیم فصل با شرایطی خاص اولروم را جذب کنند.

غلامرضا بنی اسد، مدیرعامل باشگاه ابومسلم مشهد در خصوص ابراز تمایل باشگاه استقلال برای عقد قرارداد با عرفان اولروم به خبرنگار مهر، گفت: ما بازیکنی می خواهیم که دلش با باشگاه ابومسلم باشد. اگر بازیکنی دنبال تیم‌های دیگر باشد، حاضریم با جدایی‌اش تحت شرایطی که به سود باشگاه ابومسلم باشد، موافقت کنیم. در این رابطه حاضریم با باشگاه استقلال وارد مذاکره شویم و اگر پول خوبی پرداخت کردند، رضایتنامه اولروم را برای انتقال به این باشگاه صادر کنیم.

وی در پاسخ به این سئوال که آیا احتمال دارد در ازای انتقال اولروم به استقلال بازیکنی از این تیم به ابومسلم مشهد بپیوندد؟، گفت: از تیم استقلال بازیکنی به درد ما نمی خورد. ما بازیکن مورد نیاز خود را از تیم‌های دیگر زیر نظر داریم و بدون شک اگر تصمیم به جذب بازیکن داشته باشیم با آنها وارد مذاکره می شویم.

بیش از دو سال از حضور عرفان اولروم در تیم ابومسلم مشهد می گذرد و در پایان فصل جاری قرارداد سه ساله این بازیکن با سیاه جامگان مشهدی به اتمام می رسد.

کـاربـر بـاسـابـقـه amir_sa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

من موافق اومدنشونم ، بايد رقابت باشه بين بازيكنا براي قرار گرفتن در تركيب اصلي تا مهاجم هاي ما از روي شكم سيري موقعيت ها رو به هدر ندهند ( نمونش همون ضربه آرش كه تك به تك مي خواد بر گردون بزنه )
    با اومدن اولروم هم علي زاده كمرنگ ميشه ( اين آرزوي منه )
    دفاع هم فعلا رو دور هستند ، كوشكي تو دو تا بازي قبل خيلي خوب كار كرد ، قرباني و منتظري هم عالي هستند شكوري هم بد بازي نمي كنه .

داره خودمونی میشه adnokanna's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    Here and there

پيش فرض

استقلال 4 --- 0 داماش

حـــــرفـه ای Majid393's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    P30\/\/0ЯLD

پيش فرض

اكبرپور و عليزاده محرومان استقلال مقابل داماش
    خبرگزاري فارس: مهاجمان تيم فوتبال استقلال به دليل محروميت نمي توانند در هفته نوزدهم مقابل داماش به ميدان بروند.

به گزارش خبرگزاري فارس، علي عليزاده و سياوش اكبرپور به دليل سه اخطاره شدن مقابل ابومسلم بازي هفته نوزهم استقلال را از دست دادند.
    اين دو بازيكن كه با همكاري يكديگر توانستند گل دوم استقلال مقابل ابوسلم را به ثمر برسانند نمي توانند جمعه هفته جاري مقابل داماش گيلان به ميدان بروند.
    بازيكنان اين تيم به دليل پيروزي مقابل ابومسلم و صدرنشيني در ليگ نفري 350 هزار تومان پاداش دريافت خواهند كرد.

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

در مورد مهاجم به نظر من ما به یک مهاجم دیگه نیاز داریم.
    ما که در اسیا نمی تونیم روی امثاله علیزاده و یا عباسفر حسابی کنیم پس می مونه سیاوش اکبرپور ،برهانی و مجیدی که به نظر من با توجه به حجم زیاد بازیهامون داشتن 3 مهاجم می تونه دردسر ساز باشه!
    در میانه گزینه هایی هم که الان مطرح هست به نظر من بهترین گزینه عنایتی هست حتی اگر مصدوم باشه!
    به هر حال عنایتی در استقلال بوده و با بازی کردن در استقلال اشنا هست و امتحان پس داده هست و حداقل فکر میکنم از اولروم خیلی بهتر باشه.

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

این متن را خیلی وقت پیش لینک را گذاشته بودم.
    این را یک استقلال تو سایت 90 گفته بود
    امروز مجدد چشمم بهش خورد گفتم بذارمش:

وقتی دیدم برنامه نود خیلی گرایش به رنگ قرمز داره و از اونجایی که ما ایرانیا عادت داریم هر طرفی بادمون بدن به همون طرف قل می خوریم گفتم وقتی عادل دوست داره بگه آی مردم پرسپولیس پر طرفدار ترین پرسپولیس توپترین عالی ترین بهترین گفتم وای عجب تیمی باشه پس مام پرسپولیسی میشیم ولی قبلش خوب یکسری برم تو اینترنت افتخارات بین المللیشو ببینم بیشتر کیف کنم ولی نمیدونم چی شده ما تو هر سایتی رفتیم فقط اسم (استقلال) دیدیم گفتم شاید اشتباه شده زنگ زدم به afc گفتم بابا جون شاید اشتباهی صورت گرفته afcجان پرسپولیس پر هوادار. محبوب. که عادلم انقدر دوسش داره پس اسمش کجاست؟؟ میدونی چی گفت؟
    گفت عزیزم عادلم خیلی سعی میکن ما حداقل یک مقام دومی برای پرسپولیس تو آسیا ثبت کنیم اما به خود فردوسی پورم گفتم ما به sms و نظر سنجی جام نمی دیم بره ببینه استقلال چی کار می کنه که (2بار) قهرمان (2بار)نایب قهرمان ویک بار سوم آسیا شده شاید بتونه اونم موفق بشه و....
    واینجوری شد که عقلم مجبورم کرد بگم زنده باد ((((** استقلال** )))

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •