تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: رتبه اين فصل پرسپوليس

راي دهنده
475. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • قهــرمانی در هــــــــــر ســــــــــه جــــــــــــــام

144 30.32%
  • قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و لـیـگ بـرتـر

50 10.53%
  • قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و جـام حــذفـی

18 3.79%
  • قهــرمانی در لـــیـــگ بـــرتـــر و جـــــام حــــذفــی

13 2.74%
  • قهــرمانی فــقــط در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا

16 3.37%
  • قهــرمانی فــقــط در لـــیـــگ بـــرتـــر

30 6.32%
  • قهــرمانی فــقــط در جــــام حـــــذفـی

20 4.21%
  • نـاکـامـی در هر سـه جـــام

184 38.74%
صفحه 1339 از 2014 اولاول ... 3398391239128913291335133613371338133913401341134213431349138914391839 ... آخرآخر
نمايش نتايج 13,381 به 13,390 از 20140

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه پرسپوليس: Persepolis F.C. News

کاربر فعال انجمن هنر هفتم aluminum's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آسمان

پيش فرض

مصطفوی: با تمام قدرت از پیروانی حمایت می کنم!

تهران – خبرگزاری ایسکانیوز: مدیر عامل تیم پرسپولیس گفت: علی رغم تساوی مقابل سایپا اما با قدرت از برنامه های پیروانی حمایت می کنم.

داریوش مصطفوی روز چهارشنبه در گفتگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری ایسکانیوز خاطر نشان کرد: پرسپولیس در بازی با سایپا بازی خوبی ارائه کرد اما متاسفانه در نتیجه گیری موفق عمل نکرد.
    وی ادامه داد: با یک تساوی نمی شود درباره عملکرد تیم قضاوت کرد و آن را به مسئولین باشگاه نسبت داد این نتیجه در بازی های بعدی قطعا جبران خواهد شد و من مطمئن هستم با پیروزی های پیاپی دوباره صدر جدول را بدست خواهیم آورد.
    وی درباره پیروانی افزود: او مربی خوبی است و همانطور که گفتم پرسپولیس در این بازی خوب بازی کرد. من با تمام قدرت از افشین پیروانی حمایت می کنم چرا که اطمینان دارم پیروانی در کار خود مهارت زیادی دارد.
    مصطفوی درباره واکنش هواداران پس از بازی به ایسکانیوز گفت: هواداران از پرسپولیس فقط برد می خواهند و این حق طبیعی آنها است که ناراحت باشند اما به انها اطمینان می دهم که پرسپولیس با پیروزی های آینده هواداران را به حق خود خود خواهند رسید.
    مصطفوی در پایان در خصوص تیم سایپا اظهارداشت: سایپا هم تیم خوبی بود اما در مقابل پرسپولیس کاری جز دفاع انجام نداد و هر توپی که به سمت دروازه آنها می رفت با دستپاچگی آن را دفع می کردند./158/

کی از تو حمایت می کنه بغیر از .....

بابا یکی بیاد اینو از تیم بنداز بیرون
    پس چرا هدایتی بیکاره!!!!!!!!!!!

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آسمان

پيش فرض

معمارزاده: اميدوارم در ليگ قهرمانان بازي كنم

کانون هواداران پرسپولیس : دروازه بان مصدوم تيم فوتبال پرسپوليس اميدواري زيادي دارد تا بتواند اين تيم را در ليگ قهرمانان آسيا همراهي كند. ميثاق معمارزاده گفت: خوشبختانه مراحل درمان من به خوبي طي مي‌شود و طبق نظر پزشكان مي‌توانم از سه ماه ديگر بدون هيچ مشكلي به زمني فوتبال بازگردم. وي همچنين ادامه داد: براي اينكه بتوانم با آمادگي صددر صد به فوتبال برگردم، عجله نمي‌كنم و حتي اگر پزشكان تاييد نمي‌كردند، حاضر بودم مسابقات آسيايي را از دست بدهم تا مصدوميتم شديدتر نشود.
    معمارزاده در رابطه با ديدار پرسپوليس و سايپا گفت: اين بازي بايد به نفع پرسپوليس تمام مي‌شد، اما سايپايي‌ها شانس آوردند و در روزي كه حرف چنداني براي گفتن نداشتند، يك امتياز از ما گرفتند.

وي در پايان حرف هايش در مورد عملكرد حقيقي گفت: حقيقي دروازه بان جواني است كه مي‌تواند يكي از بهترين‌هاي ايران شود، خوشحالم كه در غياب من او توانسته جايگاه خوبي را به دست آورد و همين باعث مي‌شود تا من با انگيزه بيشتري به فكر بازگشت به تركيب پرسپوليس باشم.

معمارزاده در هفته دوم ليگ برتر و بازي برابر پاس همدان با پارگي رباط پا مواجه شد.
    اخ اخ یاد اون بازی که می افتم اعصابم خورد میشه
    وقتی ادم بدشانسی که میاره همینجوری پشت سر هم
    اول خلیلی بعد معمار زاده بادامکی واعظی نمی دونم تا کی باید صبر کرد

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آسمان

پيش فرض

افتتاح لوگوی جدید جعه در توکیو

توکیو- روز جمعه 12 دسامبر – 22 آذر در ژاپن از آرم جدید لیگ قهرمانان آسیا پرده برداری می شود.

در مراسمی که در تویوتا مگا وب برگزار می شود لوگوی جدید لیگ قهرمانان آسیا با طرحی جذاب جایگزین لوگوی فعلی لیگ قهرمانان خواهد شد.

کارلو نوهرا مدیر پروژه های afc می گوید: " لوگوی جدید نشانی از تحولاتی است که در سال آینده در لیگ قهرمانان بوجود خواهد آمد".

بعد از این مراسم قرار است روز 7 ژانویه – 18 دی ماه نیز قرعه کشی بازیها در امارات برگزار شود تا 32 تیم برتر آسیا در هشت گروه چهار تیمی با یکدیگر رقابت کنند.

در بازیهای گروهی 96 مسابقه بصورت رفت و برگشت انجام می شود و بعد قرعه کشی برای مرحله شانزدهم برگزار خواهد شد.

به قهرمان لیگ قهرمانان در فینالی که در توکیو برگزار می شود جایزه 5/1 میلیون دلاری می رسد

کسی می دونه بازی ها از کی شروع میشه؟

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آسمان

پيش فرض

جهت رفع مشکل دروازه بانی
    مذاکره پرسپولیس با سیدمهدی رحمتی

تهران- خبرگزاری ایسکانیوز: مسئولان باشگاه پرسپولیس تهران برای جذب سید مهدی رحمتی دروزاه بان تیم فوتبال مس کرمان با وی مذاکره کردند.

به گزارش روز چهارشنبه خبرنگار ورزشی خبرگزاری ایسکانیوز، تیم فوتبال پرسپولیس تهران که این فصل در چار چوب دروازه خود با وجود مصدومیت معمارزاده و واعظی دچار مشکل شده است برای به خدمت گرفتنسید مهدی رحمتی دروازه بان تیم مس کرمان با وی مذاکره کردند.
    این در حالی است که مسولان پرسپولیس با جواب رد رحمتی و واکنش باشگاه مس رو به رو شده است./158/125

اخ اگه رحمتی رو بیارن خوب میشه
    باید بازم دست به دامن هدایتی شد
    البته رحمتی اول فصل می خواست بیاد پرسپولیس ولی نشد
    ولی مگه الان لیست تیم پر نیست؟

آخر فروم باز MoJtaBa.R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

نقل قول:
    نوشته شده توسط aluminum [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    جهت رفع مشکل دروازه بانی

تهران- خبرگزاری ایسکانیوز: مسئولان باشگاه پرسپولیس تهران برای جذب سید مهدی رحمتی دروزاه بان تیم فوتبال مس کرمان با وی مذاکره کردند.

به گزارش روز چهارشنبه خبرنگار ورزشی خبرگزاری ایسکانیوز، تیم فوتبال پرسپولیس تهران که این فصل در چار چوب دروازه خود با وجود مصدومیت معمارزاده و واعظی دچار مشکل شده است برای به خدمت گرفتنسید مهدی رحمتی دروازه بان تیم مس کرمان با وی مذاکره کردند.
    این در حالی است که مسولان پرسپولیس با جواب رد رحمتی و واکنش باشگاه مس رو به رو شده است./158/125

اخ اگه رحمتی رو بیارن خوب میشه
    باید بازم دست به دامن هدایتی شد
    البته رحمتی اول فصل می خواست بیاد پرسپولیس ولی نشد
    ولی مگه الان لیست تیم پر نیست؟
    از ديد مصطفوي نه پر نيست !!

به زور ميثاق رو انداخت بيرون تا رحمان بياد

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

اره منم یادمه خیلی ها که........ولش کنید

اینجوری کدورت ایجاد میشه
    کدورت پيش اومده عزيزجان

گوشزد کردن حقايق بعضي اوقات خوبه

هميشه توي تنگناها نيستيم

باشه اين موضوع رو تکرار نميکنم چون پستهام هست

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

منصوری در پایان به بازی مقابل پاس اشاره کرد و گفت:بازی سختی را مقابل پاس پیش رو داریم زیرا آنها از امتیاز میزبانی برخوردارند و این ، کار را برای ما سخت می کند.پرسپولیس در این دیدار محکوم به پیروزی است چراکه باید نتایج بد گذشته را جبران کند.آآ
    اگه باز هم بخواد افشين با ترس تعويض کنه ....

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

جهت رفع مشکل دروازه بانی

هر سال تو جذب دربازه بان ضعیف عمل می کنیم
    پارسال رودبباریان گرفتیم که اصلا خوب کار نکرد و خرید الکی بود و امسال که بهش نیاز داشتیم مفت دادیمش رفت

رحمتی هم که معلومه الکی هستش و نمیاد پرسپلیس

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

مصطفوي: تماشاگر پرسپوليس با فرهنگ و اصيل است

كانون هواداران پرسپوليس : داريوش مصطفوي مديرعامل تيم فوتبال پرسپوليس گفت:بنده سالها در اين فوتبال حضور داشته ام و با فراز و نشيب هاي آن آشنا هستم،اما معتقدم هميشه در فوتبال اتفاقات طبيعي رخ نمي دهد و گاهي اوقات به رغم اينکه تيم يا مجموعه شما همه جوانب را در نظر مي گيرد،اما نتيجه آن چيزي نيست که شما را راضي کند.
    مصطفوي در ادامه درباره توهين هاي برخي تماشاگران حاضر در ورزشگاه به خود،گفت: تماشاگر پرسپوليس تماشاگري با فرهنگ و اصيل است و هيچگاه بدون منطق دست به اعتراض نمي زند.بنده به عنوان مديرعامل باشگاه هر کاري که از دستم برآمده انجام داده ام، اما پرسپوليس به بدشانسي دچار شده است.

در همين بازي با سايپا شما ديديد که چند بار توپهايمان در آستانه ورود به دروازه حريف دفع شد.
    مديرعامل پرسپوليس در انتها اظهار داشت: بنده به مسائل فني فوتبال آشنايي دارم و مي دانم وقتي با يک خط دفاعي متمرکز و بسته روبرو مي شويم،بايد به دنبال راه هاي بازکردن آن خط باشيم و تنها ارسال از کناره ها علاج کار نيست
    نمی دونم این مصطفوی نفهمه یا خودش میزنه به اون راه
    بابا جان تماشاگران دوست ندارن و فقط دوست گورت از این گم کنی بری

فقط حبیب کاشانی

آخر فروم باز devil_ff2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    زیر سایه ی دیکتاتور

پيش فرض

به نام خدا

بازیکنان پرسپولیس را در برابر سایپا چگونه ارزیابی می کنید ؟

حقیقی (4) باقری ها (3) شیری (4) حیدری (2) زارع (4) کریمی (4) محمد (4) پترویچ (2) توره (4) نیکبخت (1) باقری (2)

کادرفنی (1)
    داور (1)
    بهترین بازیکن--> توره حقیقی
    بدترین بازیکن--> حیدری پترویج
    حقیقی (4) باقری ها (3) شیری (4) حیدری (2) زارع (4) کریمی (4) محمد (3) پترویچ (1) توره (4) نیکبخت (1) باقری (2)

کادرفنی (2) : صبر بيخود تا دقايق پاياني برا خروج از بن بست

داور (1) : کلا شوت بود

بهترین بازیکن--> حقیقی

بدترین بازیکن--> نيکبخت - پترویج
    نظرات شما دوستان عزیز هم ثبت شد
    این هفته 15 نفر در نظر سنجی شرکت کردن
    ممنون از نظرات دوستان
    محلت شرکت در نظر سنجی تموم شد لطفا دیگه نظر ندید

پرسپولیس

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •