آره دارم،چه کار کنم؟
آره دارم،چه کار کنم؟
گفتم شاید این فایل رو نداری که منوت مشکل داره!!
مشکلت واقعا نادره با تعویض کرک(crack fix skidrow)ببین درست میشه:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدالبته اگه درایور گرافیکت رو هم به روز کنی ضرر نداره...
سلام.
من از بازی های قدیمی یه چندتایی هست که خیلی بهشون علاقه دارم و همیشه اونا رو بازی می کردم و می کنم. یکی از این بازی ها Commandos 2: Men of Courage هستش. اینو من روی ویندوز XP بدون هیچ مشکلی اجرا می کردم. اما الان که چند وقتیه ویندوز 7 دارم به، بازی اجرا میشه اما دموی های اول و آخر هر مرحله که به صورت فیلم هستش، نمایش داده نمیشن! این دمو ها طوری هستن که میشه اونا رو با مدیا پلیر ویندوز هم دید! اما وقتی با اون هم باز می کنم فقط صدا دارن و از تصویر خبری نیست! البته اشکال کار رو میدونم کجاس و این فایلا واسه درست اجرا شدن به برنامه DxMedia احتیاج دارن که من واسه ویندوز XP دارم. الانم هرچقدی گشتم واسه ویندوز 7 پیدا نکردم. حالا شما دوستان می تونید کمکم کنید؟! خیلی فوری لازمش دارم . . .
سلام اصلا به اون ها احتیاج نداری برو روی آیکون بازی و راست کلیک کن از properties گزینه ی compatiblity رو انتخاب کن توی همون بالای صفحه اون تیک رو بزن و windows xp رو انتخاب کن
موفق باشی
با سلام.من بازی medal of honor رو نصب کردم اما وقتی که اجراش میکنم با این ارور مواجه میشم چی کار کنم؟
![]()
سلام
لینک زیر دانلود کن اجرا کن ببین درست میشه:
+کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
+
+
اگر نشد دایرکس 10 رو نصب کن درست میشه...ارور مال نداشتن داریرکس 10 هست.
Last edited by Mohammad King; 03-11-2010 at 14:31.
سلام.من بازی جدید مدال افتخار رو نصب کردم.یعنی اول اکسترکت کردم و بعد نصب کردم و بعد PhysX و DirectX و برنامه های دیگه که خودش خواست و بعدش کرکش رو تو Binaries ریختم
وقتی میام اجراش کنم این عکس ها رو میده.به ترتیب 1 و 2 و3 ان پیغام ها رو میده.رو2تا سیستم امتحانش کردم همین پیغامارو میده.بگید مشکل چیه؟از کرکشه؟اینجا پغام PhysX داده مثل اینکه.من باید چیکار کنم؟
Multiplayer رو اجرا میکنه ولی single رو اجرا نمیکنه و این پیغام ها رو میده:
سه تا عکس رو rar کردم و آپلود کردم.دانلود کنید ببینید چشه.هرکی میتونه کمک کنه.لینک دانلود:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون
منتظرم
درود
دوستان من بازی starcraft2 رو گرفتم موقع نصب مرحله اول تا پارت 10 میره این ارور رو میده:write error in the file star craftII wings of liberty DVD9 setup\installer tome 1.MPQE.probably the disk is full در ضمن من درایوم بیشتر از 18گیگ فضا داره لطف کنید راهنمای کنید. سپاسگذارم
بدرود
سلام دوست عزیز. اما من مشکل اجرای بازی رو ندارم. من توی همون توضیحاتم گفتم که فقط نمی تونم دموهای مراحل رو ببینم! حالا اگه کسی لینک این برنامه DxMedia واسه ویندوز 7 رو داره، به منم بده یه دنیا ممنونش میشم . . .![]()
خوب دوست عزیز توی یه درایو دیگه امتحان کنید ببینید همین ارور رو میده یا نه؟
اگه دوباره همین ارور رو داد کل محتویات dvd ها رو توی هارد کپی کنید و از اونجا بنصبید
یا علی
هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)