میتونه زنگ بزنه پشتیبانی بگه مک فیلترینگ خطشو بردارن تا راحت با هر مودمی خواست وصل بشه.
میتونه زنگ بزنه پشتیبانی بگه مک فیلترینگ خطشو بردارن تا راحت با هر مودمی خواست وصل بشه.
داداش میشه واضح تر بگی که دقیقا چه کارهایی باید انجام بدم؟
واقعا ممنون![]()
البته نه همچین چیزی لازم نیست چون فقط خط تلفن عوض میشهفقط دعا کن اکانتتو به شماره خونتون محدود نکرده باشن
![]()
میشه مثلا برای اینکه بفهمم اکانتمو به شماره خونمون محدود کردن یا نه. به یک کافی نت برم و از اونجا پسوردم رو بزنم ببینم اگه کانکت شد مشخص میشه محدود نشده. درسته؟![]()
حالا خوبه ضد حال بخوری کسی که میاد خونه شما بخواد اینترنت بگیره دهنت سرویس میشه![]()
کافی نت که منظورتو دقیق نمیفهمم باید یه جا بری که ای دی اس ال مخابرات دارن یوزر و پسوردت رو روی مودمشون ست کنی ببینی میشه یا نه.کافی نت که اینترنت خودشو داره من متوجه نمیشم دقیقا میخواین چیکار کنید
.........................
دوستان وضعیت پینگ شما چطوره برای من حدود 300 هست با 4.2.2.4.یعنی افتضاح! روی هر آی پی میرم همینه فقط با سرویس igame و امثالش میاد رو 160![]()
کلا پینگ ها ریده شده بهش مخابرات دیگه فایده نداره. 300 تا 400 شکایت هم کردم 2 هفتس نوشته در حال بررسی معلوم نیست دارن غاز میچرونن !!
پینگ منم داغون شده رفته رو 360.
اصلا نمیدونم این مخابرات ما رو چی فرض کرده؟ هر وقت دلش می خواد فاتحه پینگ رو میخونه! سرعت دانلود از سایتای خارجی هم که افتضاح مطلقه.
کی می خواد این وضعیت درست بشه ، خدا میدونه.
الان زنگ زدم اپراتور میگم پینگ بالا هست میگه dns ست کردین میگم اره 46.100.123.126 .
میگه پینگتون تا dns چنده میگم 30 میگه خوبه پس مشکلی ندارین :L
بهش میگم این Dns داخلی مشهد هست گوگل پینکش 350 هست چیچی فیکسه !!
میگه نمیدونم افت سرعت کلی داریم از دیشب
بهش میگم من از 2 هفته این مشکل رو دارم از وقتی Dsl من رو از روی 10000/1500 اوردین روی 3072/768 .
هیچی بهش گفتم ثبت شکایت کنه موضوع و ... و هم بهش گفتم
اینم از مخابرات مشهد شهر معنوی
قربونت امام رضا مغز اینا رو شفا بده.
مخصوصا زن ها رو دی
درباره اون موضوع قبلا با خودشون صحب کردم اونا نمیخوان بگیرن
فقط مشکل اینجاست که میترسم اشتراک اینترنتم با همین خط تلفن خونه ای که الان توش نشستیم فقط کانکت شه که احتمال زیاد فکر میکنم همینطور باشه![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)