صبانت در این دوماه اخیر بخاطر سرویس 12 مگ و باز گذاشتن سرعت شبانه سود خیلی خوبی داشته الانم شیر فلکه را کلا بسته تا 5 یا 6 ماه دیگه بعدش هم دوباره با یه سرویس بالاتر و باز گذاشتن دانلود شبانه ملت را سرکیسه میکنه
صبانت در این دوماه اخیر بخاطر سرویس 12 مگ و باز گذاشتن سرعت شبانه سود خیلی خوبی داشته الانم شیر فلکه را کلا بسته تا 5 یا 6 ماه دیگه بعدش هم دوباره با یه سرویس بالاتر و باز گذاشتن دانلود شبانه ملت را سرکیسه میکنه
من همون روز اولی که اومدم صبانت گفتم تا چند وقت دیگه صبانت محدود میکنه چونکه دفعه های قبلی هم همینکار میکرد
اما واقعا فکرش رو هم نمی کردم به این سرعت محدود بکنه فکر کنم فقط 2 ماه سرعتا رو باز گذاشته بود
آخه وقتی کاربر میتونه از بین سرویس دهندههای دیگه براحتی یک Isp دیگه انتخاب کنه که این مشکل را نداشته باشه با چه منطقی صبانت سرعت شبانهاش را از 300 آورده روی 15؟
کی دیگه میاد وقتی سرعت روزانه 128 با چند مگ یکی است پول برای 128 بالاتر بدهد؟!
کدام عید؟
نوروز
غدیر
قربان
امام رضا
و ...
نکته ی جالبش اینجاست که سرعت شبانه ی تمام سرویس ها 16 کیلوبایت شده !!...... یعنی هیچ فرقی بین 128 و 12 مگ نیست
اگر می خواست سرعت رو محدود کنه باید سرعت 1 به 8 میزاشت...... یعنی 12 مگ در بدترین شرایط باید سرعتش روی 128 باشه.... نه اینکه کلا همه رو روی 16 ببنده !!!!
به نظرم اگر کسی مشتری تهرانی صبانت هست و میره نمایشگاه باید برود غرفهشان و تمام مشتریهای جدیدشان را با گفتن اینکه سرعت شبانه شان را روی 16 کیلوبایت فیکس خواهند کرد بپراند!
توی روز روشن دارن داد میزنن دزدی میکنیم و طلا جایزه میدیم
Sent from my GT-I9300
دیشب من با سرویس 8 مگ 12 گیگ دانلود داشتم
از کی تا حالا سرعت شبانه 15 kbs بوده؟
بعضی شهر ها اینجوری بوده( به قول خودشون آزمایشی هست و به مرور گسترده تر میشه:| )
برای من از 9 شهریور اینجوری شده![]()
چند روزه که سرعت بعضی ها کم شده..... سرعت منم از 2 شب پیش اومد روی 16 ( در صورتی که تو دوره ی جدید 2 3 گیگ دانلود شبانه داشتم )
امشب هم از ساعت 2 به بعد اومد روی 16
تف به شرفشون.... وقتی همه تخلیه کردن می فهمه..... فکر کرده کسی که به خاطر دانلود شبانه میاد صبانت 6 ماه صبر می کنه که شاید سرعتش خوب بشه
Last edited by shylord; 06-09-2014 at 01:19.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)