تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1338 از 2199 اولاول ... 3388381238128813281334133513361337133813391340134113421348138814381838 ... آخرآخر
نمايش نتايج 13,371 به 13,380 از 21990

نام تاپيک: Wimax Mobin net / شرکت مبین نت

اگه نباشه جاش خالی می مونه Koosha_Raisi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض

آقا/خانم مبین نت یه سوالی هست که مدت زیادیه ذهن من رو مشغول کرده و اونم اینه که چرا پینگ های شما و سرویس های ADSL انقدر افتضاحه؟ اگر مشکل از ایران و فیلترینگ هست پس چرا پینگ های اینترنت های وایرلس P2P انقدر عالی هست؟ پس مشکل از مخابرات و زیرساخت های ایران نیست بلکه مشکل هر چی که هست زیر سر خود شماست!!!
    همون PTP هم عالی نیست عزیزم
    اون ور آب با کابل و دی اس ال پینگ زیر 50 و معمولا زیر 30 می گیرند..

آخر فروم باز mohammad.asghari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2012
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

با مودم جیبی بله، درضمن به هنگام فروش اطلاع داده میشه مودمهای جیبی در بعضی مناطق آنتن دهی خوبی ندارند ویا اصلا آنتنی ندارند و تعهد شرکت برای ارائه خدمات فقط در مواردیست که مودم حداقل آنتن را داشته باشد ...
    خیلی جابه اگه ضعیفه چرا میدن به مردم جنش بدو تازه این از گرون ترین مودماتونه بعد میگید ضعیفه...مودم های ایرانسل همش خوبه مثل شما نیستن..

3. این کاربر از mohammad.asghari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Electronic-Arts's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

همون PTP هم عالی نیست عزیزم
    اون ور آب با کابل و دی اس ال پینگ زیر 50 و معمولا زیر 30 می گیرند..
    دوست عزیز من خودم یه مدت وایرلس داشتم و پینگم بالای 160 نمیرفت , تو کشوری که هر گونه اینترنتش چه دیال آپ چه ADSL چه وایمکس پینگ هاشون زیر 300 نمیاد پینگ 160 بسیار بسیار هم عالی هست
    بله اگه میخواید با کشورهای خارجی مقایسه کنید قیمت اونا رو هم باید بگیم که با 50 دلار ماهیانه تو آمریکا فیبر 150 مگابیتی میدن و اینجا 2 مگابیتی

اگه نباشه جاش خالی می مونه Koosha_Raisi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض

دوست عزیز من خودم یه مدت وایرلس داشتم و پینگم بالای 160 نمیرفت , تو کشوری که هر گونه اینترنتش چه دیال آپ چه ADSL چه وایمکس پینگ هاشون زیر 300 نمیاد پینگ 160 بسیار بسیار هم عالی هست
    بله اگه میخواید با کشورهای خارجی مقایسه کنید قیمت اونا رو هم باید بگیم که با 50 دلار ماهیانه تو آمریکا فیبر 150 مگابیتی میدن و اینجا 2 مگابیتی
    اینطوری هم نیست...من الان پینگم 123 هست و پارس آنلاین دارم. در مرکزی بسیار شلوغ هستم.
    زیر 300 نمیاد هم فکر کنم مال سال 84 اینا بود ..!! مگز اینکه دارید در مورد وایمکس حرف می زنید. دیگه الان همه زیر 300 هستند و خیلی از آس اس پی های خوب زیر 250.

حق با شماست اما شما هم خیلی زیاد توقعتون پایین است..160 الان خیلی کم نیست. حتی مخابرات زاغارت هم خیلی مراکز پینگ میده 111... مثل مرکز آزادی.

PTP باید زیر 120 باشه وگرنه پول مفتهو مثلا شرکت رسانه زیر 100 هست پینگش.

6. این کاربر از Koosha_Raisi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن ورزش mohammad_87's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    دنیای زیبایم

پيش فرض

آقا/خانم مبین نت یه سوالی هست که مدت زیادیه ذهن من رو مشغول کرده و اونم اینه که چرا پینگ های شما و سرویس های ADSL انقدر افتضاحه؟ اگر مشکل از ایران و فیلترینگ هست پس چرا پینگ های اینترنت های وایرلس P2P انقدر عالی هست؟ پس مشکل از مخابرات و زیرساخت های ایران نیست بلکه مشکل هر چی که هست زیر سر خود شماست!!!
    دو دلیل داره،نمی ذارن و نمی خواهند سرویس مطلوب بدند.نمی ذارن مربوط میشه به سیاسیتهای کلی شرکت زیرساخت،و نمی خواهند هم مربوط میشه به خود isp ها تا بهترین خدماتشون رو به سرویسهای خصوصی ارائه بدن.
    خیلی از پشتیبانی ها مشکل تحریم رو بهانه میکنن که این مسئله تا حدودی درسته ولی جوری میگن تحریم که انگار قبلش با بهترین غولهای اینترنتی قرارداد داشتند و حالا تحریم شده اند.اکثرا قبلا قراردادهای ترکمنچای با شرکتهای چینی داشته اند که حالا همونها هم بخاطر تحریم دیگه نیستند(نمونش همین huawei )
    اما همین ظرفیتی که الان هستش خیلی با کیفیت تر و بهتر از چیزی هست که به ما ارائه میشه.فقط کافیه به شرکتهای دولتی یا خصوصی بزرگ یا دانشگاهها مراجعه کنید و یه تست بگیرید اونوقت میبینید که این مشکلات فقط برای کاربران خانگی هست و بس که اونم هزارویک دلیل سیاسی داره.

8. 3 کاربر از mohammad_87 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز officer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    ایران - گیلان

پيش فرض

با اتمام حجم، طرحتونو مجدد تمدید کنید ، حتما نبایست گیگ مازاد بگیرید ... تعرفه های جدیدم ابلاغ شده اما تا نهایی شدن و تصویب توسط سازمان تنظیم حداقل 2ماه زمان میبره وگرنه تمامی شرکتها برای افزایش قیمت و بهبود وضعیت فعلی آماده هستن ولی از سوی سازمان تنظیم هیچ مجوزی صادر نشده و شرکتها در حال حاضر حق افزایش قیمتهارو ندارند ...
    عزیز جان انتظار نداشته باش با این سرویس دهی افتضاح ؛ ماهی 21 تومن بدم بابت همچین اینترنتی !
    همین 512 رو هم واسه این گرفتم که کارای روزمره رو بگذرونم ...
    ثانیا ، خب آدم طرح 1 مگ 4 گیگ رو میگیره !

اینجور حساب کتاب کردن های شما هم برای ما سرعت مطلوب و کیفیت قابل قبول نمیشه ؛ بحث اصلی سر یه چیز دیگست که ازش فرار میکنید دائما !
    حالا چون اجازه افزایش تعرفه رو ندارید ، سر کاربر تلافی میکنین ...

یادتون باشه که قرارداد دارین با کاربر ها و این مدل زرنگ بازی های شرکتتون ممکنه دردسر درست کنه.

آخر فروم باز Electronic-Arts's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

اینطوری هم نیست...من الان پینگم 123 هست و پارس آنلاین دارم. در مرکزی بسیار شلوغ هستم.
    زیر 300 نمیاد هم فکر کنم مال سال 84 اینا بود ..!! مگز اینکه دارید در مورد وایمکس حرف می زنید. دیگه الان همه زیر 300 هستند و خیلی از آس اس پی های خوب زیر 250.

حق با شماست اما شما هم خیلی زیاد توقعتون پایین است..160 الان خیلی کم نیست. حتی مخابرات زاغارت هم خیلی مراکز پینگ میده 111... مثل مرکز آزادی.

PTP باید زیر 120 باشه وگرنه پول مفتهو مثلا شرکت رسانه زیر 100 هست پینگش.
    پینگی که من دارم میگم با سرورهای اروپا هست و فکر میکنم این پینگ 123 که شما میگید با سرور تهران منظورتونه چون ADSL با پینگ 123 با سرور اروپایی من تو ایران تا به حال ندیدم
    وایمکس هم من 3 ساله که دارم و پینگش بهتر که نشده بدتر هم شده
    ADSL هم تا پارسال داشتم از صبانت که معروفه که بهترین پینگ رو داره و اونم پینگش در بهترین شرایط 220 210 بود
    اون وایرلسی هم که داشتم حدود 6 سال پیش بود که اون موقع پینگ 150 160 یعنی معادل 60 70 الان
    حیف که نقل مکان کردیم به مشهد و توی این خراب شده هیچ شرکت وایرلسی وجود نداره وگرنه بازم وایرلس میگرفتم

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

وایمکس همه جا انتن میده؟

آخر فروم باز basketball's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

آقا این داماد ما مودمش وایمکسش رو آورده امشب من دانلود کنم، ماهیانه برای 4 گیگ 20 تومن میده
    نمیدونم کدوم طرحش هست، ساعت شبانه چند تا چند هست؟

راستش این طرح 4 گیگ 20 تومن رو تو سایت ندیدم

داره خودمونی میشه usislami's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    چابهار

پيش فرض

وایمکس همه جا انتن میده؟
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کلیک کن تا بفهمی کجا انتن میده ولی نخری بهتره

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •