تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1338 از 2365 اولاول ... 33883812381288132813341335133613371338133913401341134213481388143818382338 ... آخرآخر
نمايش نتايج 13,371 به 13,380 از 23645

نام تاپيک: راهــنمایی و مشاوره خرید و طراحی سیستم های صوتی و تصویری خودرو

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2012

پيش فرض

pahama خان داداش باند و امپلی رو واسه دامادمون میخوام ولش خودش بره بگرده پیدا کنه زیاد مهم نیست. ولی من خودم یدونه ضبط میخوام کمتر از 200 و فلش خور باشه باندم 718 و امپلی مافکو m42 هست.

حـــــرفـه ای pahama1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

pahama خان داداش باند و امپلی رو واسه دامادمون میخوام ولش خودش بره بگرده پیدا کنه زیاد مهم نیست. ولی من خودم یدونه ضبط میخوام کمتر از 200 و فلش خور باشه باندم 718 و امپلی مافکو m42 هست.
    دادا بی خیال چیه؟؟؟ شما که دسترسی به اینترنت و دوستان گل اینجا داری بقیه رو روشن کن ثواب داره ، مخلص شما امیرم
    پخش زیر 200 میتونی MVH-155 پایونبر بگیری حدود 170 ، یا 355BT که حدود 220 تومنه که بلوتوس هم داره

داره خودمونی میشه sundown's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

بعد نصب اگه ولتاژ پایین بود. فقط فکر کنم این آمپ بیشتر از 15 ولت رو ساپورت نکنه، بپا نسوزونیش!!

کنود هم یه مدل داره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خواستی اونم یه نگاه کن، فکر کنم حدود 750 باشه. تا 16 ولت رو هم ساپورت میکنه
    120 وات رو 4 اهم ، 4 کانال
    150 وات رو 2 اهم ، 4 کانال
    300 وات رو 4 اهم ،2 کانال بریج

به کنود علاقه ای ندارم لپ کلامم اینه که آمپی که واسش 600 700 کنار گذاشتم آمپی باشه که ارزشش رو داشته باشه
    پیشنهاد دیگه از ام تی ایکس و آلپاین و راکفورد و ... چی؟
    من مثل اکثر دوستان وضع مالیم خوب نیس که بخوام دم به دم آمپ یا قطعات دیگه رو عوض کنم مجبورم از تجارب شما سروران استفاده کنم بلکه بتونم با مبلغی که میخوام هزینه کنم بیشترین امکانات رو داشته باشم

تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

به کنود علاقه ای ندارم لپ کلامم اینه که آمپی که واسش 600 700 کنار گذاشتم آمپی باشه که ارزشش رو داشته باشه
    پیشنهاد دیگه از ام تی ایکس و آلپاین و راکفورد و ... چی؟
    من مثل اکثر دوستان وضع مالیم خوب نیس که بخوام دم به دم آمپ یا قطعات دیگه رو عوض کنم مجبورم از تجارب شما سروران استفاده کنم بلکه بتونم با مبلغی که میخوام هزینه کنم بیشترین امکانات رو داشته باشم
    لطف داری مجید جان، شما بزرگواری، فرمایش شما متین،
    این برندهایی که گفتی همه با کیفیت و گرون هستند، راکفورد رو نمی دونم نمایندگی چه مدل هایی داره و قیمتاش چه حدود، برند خیلی خوبه اما بعضی وقتا واقعا بصرفه نیست.
    در مورد آلپاین که میتونی راحت با یه سرچ قیمتاشو در بیاری اون هم خودت بهتر میدونی که قیمتاش بالاست ، آمپ های 4 کانال 700-800 تومنیش 50 الی 70 وات خروجی دارن؛قدرت بالاهاش ،زیر 1 تومن نیستند
    mtx هم در مورد آمپ هاش تعریف نشنیدم با این که برند گرونیه ، اما خودم تست نکردم یا نشنیدم که مطمئن بگم، توزیعش تو بازار نسبتا کمه و فقط نمایندگی هاش دارن که اونم محدوده، بخاطر قیمت بالا هم خیلی از نماینده ها یا شرکت هاشون جنس های، های اند رو وارد نمی کنن و میگن خریدار این جنس ها با این قیمت و توی این سطح کمه و رو دستمون میمونه.
    با هزینه مورد نظر بنظر بهترین اتنخاب هرتز باشه،
    حالا چرا به کنود علاقه ای نداری؟

5. 3 کاربر از pahama1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

لطف داری مجید جان، شما بزرگواری، فرمایش شما متین،
    این برندهایی که گفتی همه با کیفیت و گرون هستند، راکفورد رو نمی دونم نمایندگی چه مدل هایی داره و قیمتاش چه حدود، برند خیلی خوبه اما بعضی وقتا واقعا بصرفه نیست.
    در مورد آلپاین که میتونی راحت با یه سرچ قیمتاشو در بیاری اون هم خودت بهتر میدونی که قیمتاش بالاست ، آمپ های 4 کانال 700-800 تومنیش 50 الی 70 وات خروجی دارن؛قدرت بالاهاش ،زیر 1 تومن نیستند
    mtx هم در مورد آمپ هاش تعریف نشنیدم با این که برند گرونیه ، اما خودم تست نکردم یا نشنیدم که مطمئن بگم، توزیعش تو بازار نسبتا کمه و فقط نمایندگی هاش دارن که اونم محدوده، بخاطر قیمت بالا هم خیلی از نماینده ها یا شرکت هاشون جنس های، های اند رو وارد نمی کنن و میگن خریدار این جنس ها با این قیمت و توی این سطح کمه و رو دستمون میمونه.
    با هزینه مورد نظر بنظر بهترین اتنخاب هرتز باشه،
    حالا چرا به کنود علاقه ای نداری؟
    ممنون از جوابتون
    بهتره نگم چرا به کنود علاقه ای ندارم شما بزار به حساب سلیقه
    آمپ hdp4 میگن صدای بمی داره بخاطر دیجیتالیش بودن. اگه اینطور باشه تو دراز مدت گوش دادن اهنگ خسته کننده نمیشه؟

7. این کاربر از sundown بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ممنون از جوابتون
    بهتره نگم چرا به کنود علاقه ای ندارم شما بزار به حساب سلیقه
    آمپ hdp4 میگن صدای بمی داره بخاطر دیجیتالیش بودن. اگه اینطور باشه تو دراز مدت گوش دادن اهنگ خسته کننده نمیشه؟
    خواهش مجید جان
    در مورد کنوود گفتم اگه تجربه ای داری ما رو هم مستفیض کنی.
    کلا دیجیتال ها صداشون یکم D فرق داره ، اما خوب هر چی بیشتر بری تو نخش هزینه بیشتر میشه مجید
    اگه خیلی تو نخ موسیقی هستی و بقول معروف موسیقی دوستی، دنبال AB باش، اگه نه به کلاس D رضایت بده چون فرق هزینشون نسبتا بالاست.میدونم که فعالی تو فروم ها ، این نظر منه با دوستان دیگه هم مشورت کن.
    Last edited by pahama1; 20-11-2013 at 12:11.

تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

پس با این حرفا و مطالبی که خوندم آمپ کلاس d با جیب من نمیسازه.
    موزیک دوستم طوریکه هیچ مسیری رو بدون آهنگ گوش دادن نمیرم حتی با پای پیاده
    تو فرومهای دیگه هم پرسیدم ولی من که کامپ ندارم اکثرشون میگن اول کامپ بگیر بعد آمپ یه نفر هم میگه دوتا تی420 بگیر
    اگه هم بخوام کامپ بگیرم یه مدتی باید به پخش وصل کنم تا پول توجیبیم رو جمع کنم برم واسه خرید آمپ...
    حالا آمپ که نتونستم انتخاب کنم کامپ بنظرت چی بگیرم؟؟
    امکان گوش دادن به کامپای مختلف رو ندارم سلیقم هم به این صورته که صدا تیز نباشه و سردرد نگیرم و صدای ملایمی تو هر ولومی بده
    سیستمی که من درآینده میخوام به این شکله:
    دوجفت کامپ و ساب و یک آمپ استریو و مونو هست
    حالا شما بگو از کجا شروع کنم بهتره؟

آخر فروم باز esi222's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

سلام دوستان
    رو مزدا3 میشه سیستم بست !؟
    منظورم اینه که واسه طاقچه عقبش میشه کاری کرد،فرضا ام دی افی چیزی انداخت که بشه اسپیکر بندازی سرش؟
    اگه میشه چجوری ؟
    فعلا فقط میخوام بدونم میشه که اگه میشه یه فکری بحالش بکنم
    ممنون

11. این کاربر از esi222 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Moderator hamidR15's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

هدیونیت 7056 کارت sd هم میخوره ؟ممنون حمیدجان sd خورم باشه دیگه عالیه
    سلام مهران جان.
    نه فقط همين يه قلم رو كم داره.
    روم به دیفال بابت فعالیت بعضی از مشاوره ها فقط خودت رو میطلبن عزیز ما تازه کاریم فعلا
    اما در مورد 5602 به نظرت تیوتراش رو نمیسوزونه ؟ 150 وات واقعی میده ها!!! 1073 هم 150 تا پیکش هستش نسوزنمش نابود بشه؟ :|
    اما در مورد کامپ اینکه ماشینم پراید 131 هستش و نصاب گفته میشه با برش دادن روکش درب جلو یه کامپ 13 سانتی جا داد.
    یعنی شما میگی نمیشه و اشتباه کرده؟
    در ضمن به نظرت به یه کامپ 80 واتی 120 وات داده بشه نمیسوزه چون یکی از دوستان میخواد امپ 8004 رو بهم بفروشه میخوام ببینم اینو بخرم یا آمپ پایونیر رو در ضمن بین اینکه کیفیت صدای کدوم بهتره هم موندم پایونیر کلاس ab هست و جی وی سی کلاس دی یه کمک اساسی بهم بکن

Sent from my HTC One X
    نه بابا چرا بسوزه.اگر تنظيم شده باشه سيستم هيچيش نميشه.من تجربه كام تو در جلو پرايد جديدها رو ندارم ولي يكي از دوستان ميگفت 16 هم بستن.پس حتما ميشه.من الان كامپوننتها 75 واته.sens ش هم 94.5db هستولي دارم حدود 126 وات بهش ميدم.تا زماني كه كليپينگ و ديستورشن رو اسپيكر نباشه مشكلي براش پيش نمياد.
    من فكر كنم 5602 بهتر باشه. 8004 كلاس D هست.
    پس با این حرفا و مطالبی که خوندم آمپ کلاس d با جیب من نمیسازه.
    موزیک دوستم طوریکه هیچ مسیری رو بدون آهنگ گوش دادن نمیرم حتی با پای پیاده
    تو فرومهای دیگه هم پرسیدم ولی من که کامپ ندارم اکثرشون میگن اول کامپ بگیر بعد آمپ یه نفر هم میگه دوتا تی420 بگیر
    اگه هم بخوام کامپ بگیرم یه مدتی باید به پخش وصل کنم تا پول توجیبیم رو جمع کنم برم واسه خرید آمپ...
    حالا آمپ که نتونستم انتخاب کنم کامپ بنظرت چی بگیرم؟؟
    امکان گوش دادن به کامپای مختلف رو ندارم سلیقم هم به این صورته که صدا تیز نباشه و سردرد نگیرم و صدای ملایمی تو هر ولومی بده
    سیستمی که من درآینده میخوام به این شکله:
    دوجفت کامپ و ساب و یک آمپ استریو و مونو هست
    حالا شما بگو از کجا شروع کنم بهتره؟
    با اجازه امير خان گل
    مجيد جان اگر كيفيت خوب ميخواهي كامپوننت رو Mx165 بگير تو پرشيا من شنيدم خيلي عالي بوده.اتفاقا شنبه با يكي از دوستان قرار داشتم و ايشون نيز كاملا احساس رضايت كردن.آمپ هم 75.4 بگير.
    سلام دوستان
    رو مزدا3 میشه سیستم بست !؟
    منظورم اینه که واسه طاقچه عقبش میشه کاری کرد،فرضا ام دی افی چیزی انداخت که بشه اسپیکر بندازی سرش؟
    اگه میشه چجوری ؟
    فعلا فقط میخوام بدونم میشه که اگه میشه یه فکری بحالش بکنم
    ممنون
    براتون سوال ميكنم

13. 7 کاربر از hamidR15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

با اجازه امير خان گل
    مجيد جان اگر كيفيت خوب ميخواهي كامپوننت رو Mx165 بگير تو پرشيا من شنيدم خيلي عالي بوده.اتفاقا شنبه با يكي از دوستان قرار داشتم و ايشون نيز كاملا احساس رضايت كردن.آمپ هم 75.4 بگير.
    سلام حمید خان
    از قیمت کامپ خبر داری؟ 165پلاس رو پرشیا بستین یا 165 معمولی؟ قیمت هر2ش؟
    با همین آمپ جی بی ال بستین؟ بنظرت با اچ دی پی 4 ببندم چطور میشه؟
    راستش سیستمم رو نمیخوام رنگارنگی از برندها باشه. بنظرت با کدوم برند پیش برم صدای عالی میتونم بگیرم؟

15. 2 کاربر از sundown بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 21 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 21 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •