تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: رتبه اين فصل پرسپوليس

راي دهنده
475. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • قهــرمانی در هــــــــــر ســــــــــه جــــــــــــــام

144 30.32%
  • قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و لـیـگ بـرتـر

50 10.53%
  • قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و جـام حــذفـی

18 3.79%
  • قهــرمانی در لـــیـــگ بـــرتـــر و جـــــام حــــذفــی

13 2.74%
  • قهــرمانی فــقــط در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا

16 3.37%
  • قهــرمانی فــقــط در لـــیـــگ بـــرتـــر

30 6.32%
  • قهــرمانی فــقــط در جــــام حـــــذفـی

20 4.21%
  • نـاکـامـی در هر سـه جـــام

184 38.74%
صفحه 1338 از 2014 اولاول ... 3388381238128813281334133513361337133813391340134113421348138814381838 ... آخرآخر
نمايش نتايج 13,371 به 13,380 از 20140

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه پرسپوليس: Persepolis F.C. News

کاربر فعال انجمن هنر هفتم aluminum's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آسمان

پيش فرض

حقيقي: نمي توانستم از گل سايپا جلوگيري کنم

كانون هواداران پرسپوليس : عليرضا حقيقي که در بازي هاي اخير اميدوار کننده ظاهر شده است، گفت: متاسفانه در يک لحظه مدافعان ما مرتکب اشتباه شدند و بازيکن حريف به راحتي در موقعيت گلزني قرار گرفت و دروازه پرسپوليس را باز کرد.
    اين بازيکن البته اعتراضي به سپهر حيدري ندارد و مي گويد: اشتباه در فوتبال طبيعي است و هيچ کس نمي تواند به خاطر يک اشتباه به سپهر حيدري خرده بگيرد و او را مسبب امتياز از دست دادن پرسپوليس بداند.
    حقيقي در ادامه با اشاره به شرايطي که از آن برخوردار است، اظهار داشت:بعد از بازي با پيکان که عملکرد ضعيفي داشتم،روحيه ام را دوباره به دست آورده ام و گمان مي کنم کادر فني و هواداران از بازي هايي که براي پرسپوليس انجام داده ام، رضايت کامل داشته باشند. اميدوارم بتوانم در ادامه مسابقات هم خودم را به عنوان دروازه باني کامل معرفي کنم.

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آسمان

پيش فرض

برخورد نامناسب كارگران آكادمي المپيك با پرسپوليسي ها

کانون هواداران پرسپولیس : كارگران آكادمي ملي المپيك با بستن درب هاي خروجي و تمسخر بازيكنان پرسپوليس پس از تمرين امروز به آنها بي احترامي كردند. فارس،پس از تمرين امروز بازيكنان پرسپوليس قصد داشتند از درب نزديك به استخر و سوناي و بدنسازي سالن آكادمي ملي المپيك خارج شوند اما اين درب به دلايل نامعلومي از طرف كارگران خدماتي آكادمي ملي المپيك بسته شد.
    مسئولان باشگاه پرسپوليس براي جلوگيري از سرما خوردگي بازيكنان از كارگران خدماتي شركت تجهيز و اماكن ورزش كه در آكادمي ملي المپيك مستقر هستند خواهش كردند نزديكترين درب خروجي را باز كنند،اما اين موضوع اتفاق نيفتاد.كاربه جايي كشيده شد كه مسئول حراست باشگاه پرسپوليس دخالت كرد.

كارگران خدماتي شركت تجهيز و اماكن ورزشي كه در آكادمي ملي المپيك مستقر هستند خطاب به مسئولان حراست باشگاه پرسپوليس گفتند كه از تيم قرمز و بازيكنان اين تيم بيزارند و به دستور رياست آكادمي ملي المپيك و به هيچ عنوان درب را باز نخواهند كرد.

پس از گذشت چند دقيقه كارگران خدماتي آكادمي ملي المپيك درب خروج را براي بازيكنان پرسپوليس كه به مدت 20 دقيقه معطل شده بودند باز نكردند و دربي كه حدود 300 متر فاصله داشت را باز كردند و بازيكنان پرسپوليس را در اقدامي عجيب به تمسخر گرفتند.

شمار زيادي از خبرنگاران و عكاسان شاهد اين بي احترامي به بازيكنان پرسپوليس بودند. نكته جالب اين بود كه هيچ مسئولي در طول اين مدت در محل موضوع حضور پيدا نكرد و كارگران تا آخرين لحظه به رفتار خود ادامه دادند.

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آسمان

پيش فرض

مصطفوي: تماشاگر پرسپوليس با فرهنگ و اصيل است

كانون هواداران پرسپوليس : داريوش مصطفوي مديرعامل تيم فوتبال پرسپوليس گفت:بنده سالها در اين فوتبال حضور داشته ام و با فراز و نشيب هاي آن آشنا هستم،اما معتقدم هميشه در فوتبال اتفاقات طبيعي رخ نمي دهد و گاهي اوقات به رغم اينکه تيم يا مجموعه شما همه جوانب را در نظر مي گيرد،اما نتيجه آن چيزي نيست که شما را راضي کند.
    مصطفوي در ادامه درباره توهين هاي برخي تماشاگران حاضر در ورزشگاه به خود،گفت: تماشاگر پرسپوليس تماشاگري با فرهنگ و اصيل است و هيچگاه بدون منطق دست به اعتراض نمي زند.بنده به عنوان مديرعامل باشگاه هر کاري که از دستم برآمده انجام داده ام، اما پرسپوليس به بدشانسي دچار شده است.

در همين بازي با سايپا شما ديديد که چند بار توپهايمان در آستانه ورود به دروازه حريف دفع شد.
    مديرعامل پرسپوليس در انتها اظهار داشت: بنده به مسائل فني فوتبال آشنايي دارم و مي دانم وقتي با يک خط دفاعي متمرکز و بسته روبرو مي شويم،بايد به دنبال راه هاي بازکردن آن خط باشيم و تنها ارسال از کناره ها علاج کار نيست

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آسمان

پيش فرض

علي كريمي: نمي توانم هميشه بهترين بازيکن پرسپوليس باشم

كانون هواداران پرسپوليس : علي کريمي پس از بازي با سايپا در ورزشگاه آزادي به سوالات خبرنگار كانون هواداران پرسپوليس پاسخ داد:

* به نظر مي رسد باز هم به روزهاي اوج بازگشته ايد.
    - من هميشه تمرين را جدي مي گيرم و اتفاق خاصي در روزهاي اخير برايم نيفتاده است.

* اما خيلي وقت بود که مثل ديروز موثر بازي نکرده بوديد.
    - به هر حال من هم مثل هر بازيکن ديگري افت و خيز دارم و نمي توانم هميشه خودم را بهترين مهره پرسپوليس نشان دهم.خوشحالم که توانستم مقابل سايپا همه را از خودم راضي کنم. البته از اينکه در روز خوبم نتوانستيم حريف را شکست بدهيم، افسوس مي خورم.

* مي دانيد که هواداران از علي کريمي انتظار زدن گل دارند؟
    - گل زدن آرزوي هر فوتباليستي است و من هم بدم نمي آيد که پرسپوليس با گل هايم حريفانش را شکست دهد، اما اين دليل نمي شود که فقط با اين هدف به ميدان بروم.اگر بازيکنان ديگر را در موقعيت بهتري ديدم، ترجيح مي دهم پاس گل بدهم تا اينکه به قصد بازکردن دروازه حريف خودخواهي کرده و ضربه بزنم.

* انگار پرسپوليس باز هم به دوران "امتياز از دست دادن" برگشته است!
    - گمان نمي کنم يک مساوي دليل خوبي براي اين ادعا باشد.ما تيم خوب و آماده اي هستيم و مثل همه تيم هاي خوب و آماده امکان از دست دادن امتياز داريم.

* البته با اين تفاوت که با در نظر گرفتن امتيازات از دست داده،فرصتي براي امتياز از دست دادن دوباره نداريد.
    - به هر حال تيم ما در نيم فصل اول امتيازهاي زيادي را متاسفانه از دست داد و اين کار را براي دشوار کرده است، اما اين دليل نمي شود که همه از پرسپوليسي ها انتظار داشته باشند که در تمام بازي ها به سه امتياز برسند و همه حريفان را شکست دهند.

* دليل اصلي امتياز از دست دادن مقابل تيم مايلي کهن چه بود؟
    - اصلي ترين دليلي که به ما اجازه نداد سه امتياز را به حساب خود واريز کنيم، کم دقتي در زدن ضربات آخر بود. متاسفانه هر چه موقعيت به دست آورديم، به هدر رفت تا حالا با حسرت به فکر گل هايي باشيم که خودمان خرابشان کرديم.

* پس پرسپوليس مشکل گلزني دارد.

- نمي شود با صراحت نفرات خط حمله را مهاجماني گل نزن دانست.اگر همه موقعيت ها گل مي شد، فوتبال جذابيت خودش را از دست مي داد و اين همه طرفدار نداشت.

* نگران تکرار نبردن در هفته هاي بعدي نيستيد؟
    - ببينيد! تيم ما همه ابزار نتيجه گرفتن را دارد و کادر فني خوب و بازيکنان آماده و البته نامي اين اعتماد به نفس را به ما مي دهد تا با خوش‌بيني به آينده نگاه کنيم.

* اما پرسپوليسي ها نظري غير از نظر شما دارند.
    - وقتي 70 هزار تماشاگر با حضور در ورزشگاه ما را حمايت مي کنند،نبايد انتظار داشته باشيم که تحت هر شرايطي فقط تشويقمان کنند.به هر حال آنها انتظاراتي دارند که بايد برآورده شود.

* يعني به طرفداران حق مي دهيد که معترض باشند؟
    - منظور من اين نبود.ناراحتي آنها طبيعي است،اما بايد اين را در نظر بگيرند که متشنج شدن جو پرسپوليس برابر با ناکامي است و بايد نارضايتي شان را با راه منطقي تري نشان دهند.

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آسمان

پيش فرض

اخبار بالا بغیر از چند تاش قدیمی بود حالا بریم سراغ اخبار امروز

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آسمان

پيش فرض

افتتاح لوگوی جدید جعه در توکیو

توکیو- روز جمعه 12 دسامبر – 22 آذر در ژاپن از آرم جدید لیگ قهرمانان آسیا پرده برداری می شود.

در مراسمی که در تویوتا مگا وب برگزار می شود لوگوی جدید لیگ قهرمانان آسیا با طرحی جذاب جایگزین لوگوی فعلی لیگ قهرمانان خواهد شد.

کارلو نوهرا مدیر پروژه های AFC می گوید: " لوگوی جدید نشانی از تحولاتی است که در سال آینده در لیگ قهرمانان بوجود خواهد آمد".

بعد از این مراسم قرار است روز 7 ژانویه – 18 دی ماه نیز قرعه کشی بازیها در امارات برگزار شود تا 32 تیم برتر آسیا در هشت گروه چهار تیمی با یکدیگر رقابت کنند.

در بازیهای گروهی 96 مسابقه بصورت رفت و برگشت انجام می شود و بعد قرعه کشی برای مرحله شانزدهم برگزار خواهد شد.

به قهرمان لیگ قهرمانان در فینالی که در توکیو برگزار می شود جایزه 5/1 میلیون دلاری می رسد

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آسمان

پيش فرض

جهت رفع مشکل دروازه بانی
    مذاکره پرسپولیس با سیدمهدی رحمتی

تهران- خبرگزاری ایسکانیوز: مسئولان باشگاه پرسپولیس تهران برای جذب سید مهدی رحمتی دروزاه بان تیم فوتبال مس کرمان با وی مذاکره کردند.

به گزارش روز چهارشنبه خبرنگار ورزشی خبرگزاری ایسکانیوز، تیم فوتبال پرسپولیس تهران که این فصل در چار چوب دروازه خود با وجود مصدومیت معمارزاده و واعظی دچار مشکل شده است برای به خدمت گرفتنسید مهدی رحمتی دروازه بان تیم مس کرمان با وی مذاکره کردند.
    این در حالی است که مسولان پرسپولیس با جواب رد رحمتی و واکنش باشگاه مس رو به رو شده است./158/125

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آسمان

پيش فرض

بگوویچ:با تمام قوا به مصاف پرسپولیس می رویم

تهران- خبرگزاری ایسکانیوز: سرمربی تیم پاس همدان گفت:پرسپولیس تیم بزرگی است اما این مسئله تنها باعث می شود انگیزه تیم پاس بالا برود.

سرمربی کروات تیم فوتبال پاس همدان درگفت وگو با خبرنگار خبرگزاری ایسکانیوز در همدان گفت:ما در دو بازی آخر لیگ عملکرد خوبی داشتیم و البته در مقابل داماش به اشتباه داور باختیم و در مقابل سپاهان هم اشتباه مدافعان تیم باعث شد بازی برده را در دقیقه 93 با تساوی عوض کرده و بجای سه امتیاز بازی تنها یک امتیاز نصیبمان شود .
    وینگو بگوویچ درخصوص بازی آینده تیم پاس همدان به ایسکانیوز گفت : پرسپولیس تیم بزرگی است اما این مسئله تنها باعث می شود انگیزه تیم ما بالا برود، با وجود این که بازی سنگین و دشواری در پیش رو داریم اما مطمئنم که این بازی بسیار زیباو مهیج می شو . پرسپولیس نیاز به امتیاز دارد و تلاش می کند تا به سه امتیاز این بازی برس . در آنسوی میدان نیز تیم ما در دو بازی اخیر عملکرد خوبی داشته اما در نتیجه ناکام بوده و قصد دارد در برابر پرسپولیس علاوه بر بازی خوب ، تیم برنده میدان نیز باشد . با وجود این شرایط پیش بینی می شود که این بازی بسیار جذاب و مهیج باشد .
    سرمربی تیم پاس همدان در خصوص نحوه بازی در این مسابقه افزود:پرسپولیسی ها روی توپ های بلند کار می کنند که تیم ما توانایی کنترل آنها را با این سبک بازی دارد .
    بگوویچ درمورد اوضاع تیم پاس اظهارداشت: خوشبختانه در مقابل پرسپولیس مصدوم و محرومی نداریم و با همه نفرات در مقابل این تیم حاضر می شویم .
    وی درپاسخ به این سوال که بازیکانی مثل مامانی، قباخلو و حاجی زاده بدلیل سابقه بازی در پرسپولیس در این دیدار در ترکیب اصلی استفاده می شوند؟ گفت: تجربه مهم نیست مهم بازی کردن به شیوه ای است که کادر فنی و سرمربی از بازیکن می خواهد. من در این بازی روی همه بازیکنان حساب کرده و در حال حاضر به شخص خاصی فکر نمی کنم تنها نکته مهم در انتخاب نفرات پیاده کردن موارد خواسته شده بطور کامل در زمین بازی است. بازیکنی که این توانایی را داشته باشد حتما ً در ترکیب قرار می گیرد.
    تیم پاس همدان روزشنبه در جریان هفته نوزدهم لیگ برتر میزبان تیم پرسپولیس در ورزشگاه شهدای قدس همدان است./158

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آسمان

پيش فرض

منصوری:سایپا تاکتیک نداشت

هورا اسپرت:محمد منصوری هافبک تیم فوتبال پرسپولیس تهران معتقد است که تیم سایپا کرج مقابل آنها هیچ تاکتیک خاصی نداشت.

تیم فوتبال پرسپولیس تهران در اولین هفته نیم فصل دوم مقابل تیم سایپا کرج با سرمربیگری محمد مایلی کهن به تساوی یک – یک رضایت داد.محمد منصوری هافبک سرخپوشان در خصوص این بازی به خبرنگار هورا اسپرت گفت:سایپا مقابل ما با انگیزه بالایی پا به میدان گذاشت اما هیچ تاکتیک خاصی نداشت.البته نباید از حضور محمد مایلی کهن به راحتی گذشت زیرا حضور او شوک بزرگی به این تیم وارد کرده بود.

ما در این بازی به شدت دروازه سایپا را تهدید کردیم اما آنها خوش شانس بودند و تنها یکبار دروازه آنان باز شد.

وی در خصوص زمان تعویضش و حضور در ترکیب تیمش افزود:اصلا به تعویض خود اعتراض ندارم زیرا این را می دانم که هنگامی که بتوانم به تیم کمک کنم سرمربی مرا وارد ترکیب می کند.

منصوری در پایان به بازی مقابل پاس اشاره کرد و گفت:بازی سختی را مقابل پاس پیش رو داریم زیرا آنها از امتیاز میزبانی برخوردارند و این ، کار را برای ما سخت می کند.پرسپولیس در این دیدار محکوم به پیروزی است چراکه باید نتایج بد گذشته را جبران کند.آآ

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آسمان

پيش فرض

* نمايندگان ايران در ليگ قهرمانان باشگاههاي آسيا، امشب تهران را به مقصد توکيو ژاپن ترک مي کنند.
    نمايندگان باشگاههاي پرسپوليس و استقلال تهران، صبا باتري قم و فولاد مبارکه سپاهان اصفهان، چهار باشگاه حاضر در فصل آينده ليگ قهرمانان آسيا به همراه رييس سازمان ليگ برتر فدراسيون فوتبال در گردهمايي اين رقابتها شرکت خواهند کرد.

* فرم ثبت نام تيم فوتبال پرسپوليس تهران براي حضور در فصل آينده مسابقه هاي جام باشگاههاي آسيا به مقر کنفدراسيون فوتبال آسيا ارسال شد.
    نامه ثبت نام تيم پرسپوليس به عنوان قهرمان هفتمين دوره ليگ برتر شامل فرم ورودي، فرم کنترل دوپينگ، رنگ لباس و فرم ساعت بازيها به مقر کنفدراسيون فوتبال آسيا ارسال شد.
    مراسم قرعه کشي اين رقابتها روز 18 دي ماه امسال (هفتم ماه ژانويه سال 2009 ميلادي)‌در امارات عربي متحده برگزار مي شود.
    ليگ قهرمانان باشگاههاي آسيا از روز 21 اسفند ماه امسال در اين قاره آغاز خواهد شد.
    این بازی ها هم که شروع بشه دیگه کمبو بازیکن پرسپولیس رو خورد می کنه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •