آخه اگه شبانه داشته باشم باید یک کادر دیگه هم باشه که توش night نوشته باشه ولی این نداره
آخه اگه شبانه داشته باشم باید یک کادر دیگه هم باشه که توش night نوشته باشه ولی این نداره
اگه ننوشته night شبانه نداره
512 15 گیگ سه ماهه همچنان شبانه نداره . تمدید بعدی شما میگین شبانه اضافه میشه یا گفتن همین الان اضافه میکنن ؟ به پشتیبانی هم گفتم باز همون حرفای همیشگی رو زد .
شبانه یا تخم مرغ شانسی ؟؟؟ مساله این است
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
نه باید اضافه بشه رو سرویست اگه الان اضافه نشه اگه دوباره هم تمدید کنی اضافه نمیشه
ما که حقمونو گرفتیم از مخابرات الان night اضافه شده تو ibs
Last edited by farshad0123; 03-08-2014 at 20:59.
دوستان اشنای ما 10مگ گرفته شبانه هم داره ولی داون استریم رو یک مگ قفله ولی خطش تا 18 مگ میکشه چیکار کنه این بیچاره
سلام الان باید چکار کنیم ده مگ شبانه داشته باشیم ؟؟؟
چطوری ازشون گرفتی؟
با عرض پوزش به ایشون بفرمایید باید سماق بمکند فعلا.
دزدی و کم فروشی مخابرات تو روز روشن:
سرویس رو یک ساعت پیش واسم فعال کرده، فقط هم چهار-پنج تا سایت داخلی رو باز کردم. 120 مگش دود شد رفت هوا ! حالا این بماند؛ سرعت ده مگ بهم فروخته ولی ریتش رو روی دو مگ بسته شده، چهل تومن هم پول گرفته بابتش !! :|
با این وضع فعلی تنها چاره تخلیه کردن خطه.عرض نکردم اینا دزد و کم فروشن؟
زنگ زدم پشتیبانی اکسین میگم پنج روزه ده مگ گرفتم ولی روی دو مگ بستین و فلان. یارو گفت خب درست میشه.
گفتم کی درست میشه؟ گفت 48 تا 72 ساعت دیگه اگه خطتون بکشه !!!!!
بعد بهش میگم خب نمیشه اینجوری. من پول دادم که یه ماه ده مگ استفاده کنم نه بیست روز! بعد گفت به ما ربطی نداره و اینا شروع کرد زر زر اضافه کردن و داستان بافتن.
بهش گفتم اگه راست میگی خب همین الان ببند روی ده مگ، بلافاصله میگه خط نمیکشه. اصن نمیشه !!!!!!
بعد میگم چی چی و خط نمیکشه تو استاتوس مودم زده ریت خطم تا 25 مگ کشش داره. بعد یارو پرو پرو میگه خب ما روی 25 مگ بستیم واستون ولی خطتون تا 2 مگ بیشتر نمیکشه !!!!! (انگار که ما از پشت کوه اومدیم، نمیدونیم چی به چیه.)
هیچی در کل خواستم بگم کم فروشی و حرام خوری شاخ و دم نداره. من که حلالشون نمیکنم.الان دقیقا یک هفته هست که من هر روز دارم زنگ میزنم پشتیبانی واسه اینکه سرویسی که حقم هست رو بگیرم، هیچ چیز بیشتری رو هم نخواستم.
هر روز یه بهونه جدید میارن. دیگه حالم رو بهم زدن اینا.
پول ده مگ گرفتن ازم روی 2 مگ بستن سرویس رو. دزدا.
اصلا راضی نیستم و امیدوارم این پولی که ازم گرفتن از گلوشون پایین نره. درد بشه به جونشون.
خب دیگه منم به عنوان تیر آخر دست به دامن 195 شدم،چقدر طول میکشه تا جواب بدن؟
شما هم یه شکایت بنویسین تا شاید ترتیب اثر بدن.دوستان اشنای ما 10مگ گرفته شبانه هم داره ولی داون استریم رو یک مگ قفله ولی خطش تا 18 مگ میکشه چیکار کنه این بیچاره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)