عجب ضدحال وحشنتاکی خوردم
خبر رسید 1هفته دیگه میخوایم خونمونو عوض کنیم در حالی که یه ماه قبل 130 هزارتومن اینترنتمو شارژ کردم. خیلی بدشانسی اوردم
![]()
عجب ضدحال وحشنتاکی خوردم
خبر رسید 1هفته دیگه میخوایم خونمونو عوض کنیم در حالی که یه ماه قبل 130 هزارتومن اینترنتمو شارژ کردم. خیلی بدشانسی اوردم
![]()
خب الان از کجا باید این طرح رو ثبت نام یا اکانت تست رو دریافت کنیم !؟
اول باید اینترانت بگیری از مخابرات. اکانت تست که گفتم (VPN) هست. که وصل میشی به وی پی ان چون سرورش ایران است با اینترانت میتونی وصل بشی به اینترنت.
دریافت اکانت تست از اینجا: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستانی که طرح خانواده دارن
یه نگاهی به مشخصات اکانتینگ شون بندازن با مرورگر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Data Rate رو نگاهی بکنن مخصوصا فیبر نوری ها بعد دوباره دانلود کنن سرعت ها بالاتر بسته شده
سلام دوستان من این ماه رکورد دانلود زدم البته واسه خودم ها .(فردا کسی نیاد بگه من ده برابر اینو زدم).
از اینترنت 128 نامحدود شاتل 1 ماه 30 تومن استفاده میکنم. البته ماه قبل چون بالا 30 گیگ دانلود کردم سرعت پورت خارج (یعنی فایلایی که از یک سایت که دانلوداش توی یه سرور خارجیه) سرعتمو به 10 تا 20 کیلو بایت محدود کرده بودن ولی یه وی پی ان ایران دوستم معرفی کرد که گرفته و سرعت به همون سرعت قبلی یعنی 100 نا 128 کیلوبایت برگشت . اینم عکس ریز استفاده ماه گذشتم که 52 الی 53 گیگ شددر ضمن به دوستانی که گیم آنلاین بازی میکنن میگم این سرویس خوبه. یعنی اگه شما بازی دوتا رو بدونید چیه من با این نت اونجا هاست میشم
البته نمیدونم چرا پینگش یکم بالاس . بین 90 تا 120 ولی فیکسه.
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
Last edited by ricerock; 31-08-2014 at 20:47. دليل: d
دوستان مودمی که باثبت نام طرح تابستانه میدن چیه؟
سلام..خوب اینکه اشکالی نداره...خونه جدیدتون که میری یه طرح خانواده بگیر بعد با یوزر پسوورد قدیمت که 130 تومن شارژ کردیش وصل شو...
به من زایکسل دادن.
البته باید مک آدرس رو غیر فعال کنه یا مک مودم جدید رو بذاره رو اکانت
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)