حدودا جمع آوری چند روز طول می کشد
حدودا جمع آوری چند روز طول می کشد
سه تا 4 روز
سرعت من از دو شب پیش اومد روی 10 تا 15...... 12 مگ
اول این هفته یک ماهه تمدید کردم..... تو این هفته فقط 2 تا 3 گیگ دانلود کردم.... یعنی تو سری جدید اصلا دانلودی نداشتم که بخوان محدودم کنن..... قبلش هم 2 هفته نبودم ( هیچی دانلود نکردم )
با این حساب فعالا همه رو محدود کردن
هنوز یک ماهه که اومد صبانت...... از مخابرات فرار کردم..... حالا باید برم آسیاتک ( ولی شانس ندارم همون هم محدود می شه )
مشکل از مدیران صبانت است که یک شبه تصمیمهایی میگیرند که همه کاربران را ناراضی میکنند!
با این وضعیت کسی که ترافیک سه ماهه شش ماهه و یکساله خریده و دانلود زیاد داشته ضرر میکنه چون باید دو گیگ بخره تا یک گیگ بتونه شبها دانلود کنه!
در صورتی که اینقدر جرات ندارند که بیایند این قانون را در سایتشان اعلام کنند تا مشتریهای قدیم و جدید تکلیفشان را بدانند!
ضمناً قانون نباید شامل کسی باشه که قبلاً سرویس را خریده و باید بعد از اتمام سرویساش کاربر با شرایط جدید بماند و یا درخواست جمعآوری خطاش را بدهد! که الان همه را با مشمول این قانون کردهاند!
پشتیبانی میگوید کاربرها زیاد مصرف میکردند و مجبور شده اند این کار را کنند اولاً کسی که سرویس بالای 128 میگیرد یعنی قصد دانلود دارد و نه وبگردی شما هم میتونستید شبانه را در حد سرعت خریداری شده بدهید (این حق کسی است که وقتی سرویس چند مگ میگیرد و ان هزینه بالا را میدهد شبانه روز با سرعت بالا دانلود کند)
ساعت شبانه هم لطف شرکتها به کاربرها نیست! وقتی اینترنت را اینقدر گران و بیکیفیت به کاربران میدهند آن چند ساعت شبانه رایگان حق کاربر است و اگر مدیران شرکتها درست ترافیک را تقسیم کنند کاربرها ناراضی نمیشوند!
اگر تعداد کاربرهایی که تخلیه میکنند زیاد باشد شاید از تصمیمشان برگردند درغیراینصورت بقیه شرکتها هم برای دانلود شبانه از صبانت تقلید خواهند کرد!
WOW
یکی حرف حساب زد بالاخره
فقط میشه زودتر تخلیه کنن بعضیا ......
اون بعضی ها اگه تخلیه کنن چی به شما میرسه؟
مطمعن نیستم
چه فرقی میکنه شما که میخاین تخلیه کنین![]()
از یه منبع نسبتا موثق شنیدم
صبانت قبل از عید دوباره برای جذب مشتری سرعت دانلود شبانه را آزاد میکنه اما فعلا تا اون موقع سیاست محدودسازی را ادامه میده
من که تخلیه میکنم شک نکن.پس شما هم صبوری پیشه کن![]()
مشخص است که این سیاست صبانت شده.البته دوره های نزولش همیشه طولانی تر از صعودش هستند.متاسفانه در آن روزهای خوب شبانه با سرعت عالی بودند کسانی که وقتی میگفتی معلوم نیست همیشه اینطور باشد.شاید محدود کنند در آینده آنچنان بر علیه ات جبهه میگرفتند که فکر میکردی صبانت ماله پدرشان است![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)