تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1337 از 2199 اولاول ... 3378371237128713271333133413351336133713381339134013411347138714371837 ... آخرآخر
نمايش نتايج 13,361 به 13,370 از 21990

نام تاپيک: Wimax Mobin net / شرکت مبین نت

اگه نباشه جاش خالی می مونه مبین نت's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

طرح 21 تومنی 4 گیگ من نمیبینم تو سایتتون ...

همکاراتون و مهندساتون زحمت بکشن یه کاری کنن سرعت شبانه حداقل کمتر از تعهدی که توی قراردادتون هست نیاد و انقدر قطعی نداشته باشه !
    همه هم میدونند که این ماه نه ، ماه دیگه نه ، عید تعرفه هاتون رو بالا میبرید خلاصه ، پس این مدت الکی پول و وقت مردم رو با کیفیت و خدمات نامطلوب هدر ندید ...

این کمتر نگه داشتن تعرفه روش خوبی واسه جذب مشتری نیست سیستمتون هم که ضعف داره به قول خودتون ؛ درست نیس این کار !
    با اتمام حجم، طرحتونو مجدد تمدید کنید ، حتما نبایست گیگ مازاد بگیرید ... تعرفه های جدیدم ابلاغ شده اما تا نهایی شدن و تصویب توسط سازمان تنظیم حداقل 2ماه زمان میبره وگرنه تمامی شرکتها برای افزایش قیمت و بهبود وضعیت فعلی آماده هستن ولی از سوی سازمان تنظیم هیچ مجوزی صادر نشده و شرکتها در حال حاضر حق افزایش قیمتهارو ندارند ...

تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

جالب اینجاست میگن وایمکس سراسری من تو مشهد زنگی میکنم منطقه فرامرز عباسی که به حساب جای خوب مشهده دیگه چراغ آنتن قرمزه تو منطقه طبرسی هم امتحان کردم اونجا هم قرمز درسته سراسری ولی همجا ضعیفه
    با مودم جیبی بله، درضمن به هنگام فروش اطلاع داده میشه مودمهای جیبی در بعضی مناطق آنتن دهی خوبی ندارند ویا اصلا آنتنی ندارند و تعهد شرکت برای ارائه خدمات فقط در مواردیست که مودم حداقل آنتن را داشته باشد ...

تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آقا سوسك كار ميكنه واسه شما ؟ دو ساعته كار نميكنه روي مبين نت
    مشکلی ندارن ، پورتها بازه ...

اگه نباشه جاش خالی می مونه hamed m2m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    ahwaz

پيش فرض

سلام دوستان
    من توی حسابم هنوز اعتبار دارم ولی تاریخ پایان اعتبارزد 10/21
    امروز19.نمیخوام قط شه.
    باید چکارش کنم؟؟مرسی
    .................

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

۳۰۰ تومان دادم برای فقط هفته اول دیگه نمیشه استف کرد.
    حالا بگذریم که سر قظیه دانلود رایگان حجم هم میخوره

Sent from my NOVO7 Tornados using Tapatalk 2

اگه نباشه جاش خالی می مونه bina22's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

عرفه های جدیدم ابلاغ شده اما تا نهایی شدن و تصویب توسط سازمان تنظیم حداقل 2ماه زمان میبره وگرنه تمامی شرکتها برای افزایش قیمت و بهبود وضعیت فعلی آماده هستن ولی از سوی سازمان تنظیم هیچ مجوزی صادر نشده و شرکتها در حال حاضر حق افزایش قیمتهارو ندارند ...
    دستشون درد نکنه خدا عمرشون بده! واسه 1 گیگ 8 تومن پول میگیرن حالا میخوان بیشترم کنن ،کیفیتو افزایش بدن؟؟؟؟؟!!!!!!!!
    از طرف ما از این عزیزان تشکر کنید که اینترنت فوق پرسرعت 512 رو با 4 نفر به اشتراک میذارن انقدر براش پول میگیرن حالا منتم میذارن سرمون که میخوایم قیمتاشو زیاد کنیم کیفیتو ببریم بالا!!!!
    میخوام 100 سال نبرن ! این پولا خوردنش حلاله؟ اینجا کسی هست که بگه حلاله؟ انقدر ادعای بهترین بهترین میکنید همین ترکیه داره مفت اینترنت میده شما ها اینجوری میکنید.
    البته بگم که همین الان که متنو تایپ میکنم 2 ساعته که مبین قطعه!!!!!!!!!!!

7. 4 کاربر از bina22 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Viren's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    Rasht

پيش فرض

تمامی شرکتها برای افزایش قیمت و بهبود وضعیت فعلی آماده هستن
    من که فکر نمی کنم.اگه شما هر گیگ رو 20 هزار تومن بفروشید.این پینگ لعنتی شما درست نمیشه

9. این کاربر از Viren بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

آقا دوست من اینترنتش پارس آنلاین هست ، طرح 256 ، 3 ماهی حدودن 27 تومن میده! 2 گیگ ترافیک در ماه شبا هم 2-7 مجانی!
    سرعت دانلودش 345کیلوبایت در ثانیه هست !!!!
    حالا ما که طرح 1 مگ یکساله داریم ماهی 2 گیگ درماه داریم ماهی 25 تومنمیدیم اینم وضع ماست! سرعت 40 کیلوبایت! در ضمن اون موقع هم که خوب 130 کیلوبایت بود. آقایی که تو این تاپیک از مبین نت دفاع میکنی خودت ببین سرویس دهی کدوم خوبه ! من که یکسالم تموم شه میرم اینترنت مخابرات 512 میگیرم سرعت 64 کیلوبایت همیشه ثابت در ضمن ماهی 20 تومن ! که حجمتم نامحدوده!
    واسه این که فکر نکنید خالی میبندم عکسی هم که رفیقم از سایت speedtest.net گرفته رو میزارم.

سرور پاریس!

تو پست بعدی مال خودمم آپلود میکنم که ببینید !

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

اینم ماله موقعی که سرویس دهی اولین اپراتور سراسری وایمکس ایران، مثلا خوب بود !

12. این کاربر از ahh1373 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Electronic-Arts's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

آقا/خانم مبین نت یه سوالی هست که مدت زیادیه ذهن من رو مشغول کرده و اونم اینه که چرا پینگ های شما و سرویس های ADSL انقدر افتضاحه؟ اگر مشکل از ایران و فیلترینگ هست پس چرا پینگ های اینترنت های وایرلس P2P انقدر عالی هست؟ پس مشکل از مخابرات و زیرساخت های ایران نیست بلکه مشکل هر چی که هست زیر سر خود شماست!!!

14. 2 کاربر از Electronic-Arts بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •