دستت درد نکنه یه دنیا ممنون
واقعا ممنون![]()
دستت درد نکنه یه دنیا ممنون
واقعا ممنون![]()
برنامه Physics رو از توی فایل های دانلودیت بکش بیرون و نصب کن به احتمال 99% درست میشه البته اگه توی فایل هات نبود از تو نت هم میتونی پیدا کنی
نمیدونم من این بازی رو انجام ندادم که بدونم ولی اگه دقیقا هم نام همون فایلی که میگه هست و ضمنا از نظر حجم هم یکی هستند احتمالا بادی خودش باشه.
بد بختی ما میدونی چیه؟؟
اینه که نصف سایتهای دنیا توسط دولت خودمون ف ی ل ت ر میشه...نصف بقیه هم به علت تحریمها توسط دول و شرکتهای خارجی!!!
اگه --- یاچیز شکن داری میتونی بازش کنی...
البته سایتهای ایرانی هم هستند که اقدام به share کردن این برنامه ها برای ایرانیها هستند نمونه_ش این:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام دوستان عزیز
ببخشید مزاحم شدم
بازی MOD جدیدی رو گرفتم بعد از نصب بازی نمیره تو بازی هر کاری میکنم ! میشه یکی از دوستان راهنمایی کنه!
ممنون
اروری چیزی میده ؟؟ یا هیچی نمیشه ؟؟ فایل moh updater رو هم یه بار اجرا کن .
Eroesh ine
MEDAL OF HONER HAS STOPED WORKING
اون فایلی هم که گفتید باز نمیکنه! erore دیسک اشتباه میده!!!!
یچیزی هم مینویسه بنامه DEP!?
نمیدونم چشه!!::((
سلام ، میشه بگید این ارور در هنگام اجرای Medal of Honor به خاطر چیه ؟
![]()
مشخصات کارت گرافیک ما اینه
حال من نمی دونم نسخه چنده !!!!!
میشه درایو رو یه جا دیگه اپلود کنید لینکش رو اینجا بزارید ممنونتون میشم![]()
شما اخرین ورژن nvidia hsyx رو نصب کن,اگه جواب داد که هیچ وگرنه این فایل رو به صورت مجزا دانلود وتوی پوشه ای که گفته بندازید:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداوه...
بابا اوضاع گرافیکت که خیلی داغونه... مخصوصا برای این بازی ممکنه اصلا درست نتونی بازی رو اجرا کنی!!
ولی کلا کارت شما جزء سری 8 به حساب میاد توی لینکی که دادم با توجه به ویندوزت یکی از چهار گزینه اول رو انتخاب کن.
سلام
با توجه به جوابی که دادید نام فایلها (یکی اونی که دانلود کردم و اونی که بازی قادر به باز کردنش نیست) هردو یکین ، ولی فرمت فایلها یکی نیستن ، و خود فایل موجود نیست که حجمشم بدونم.
ببخشید زیاد سئوال میکنم ولی :
منظورم از پست قبلی که در صفحه قبل دادم این بود که فایلی که من دنبالشم فایلی با پسوند pak. هست درحالی که هرکجا تو نت سرچ کردم با فرمت TORRENT پیدا میشه .
حالا میخواستم بدونم که آیا اولا فایل مورد نظر که بازی قادر به باز کردنش نیست (با توجه به پیغام خطایی که در صفحه قبل گذاشتم) همین فایل تورنته که بازی میخواد (در حالیکه پیغام خطا میگه باید با پسوند pak. باشه !!!)
درثانی اگه همونه ، آیا نرم افزاری هست که بیاد این فایل تورنت تو به فایلی با پسوند pak. تبدیل کنه ؟(مثل کاری که مثلا WinZip انجام میده ...)
درصورتیکه جواب سئوالم غیر از این دو حالته که بالا مشخص کردم خواهشتا یه لینکی از این فایل گمشده بازی ، تو نت میخواستم.
شرمنده![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)