سلام دوستان خواهشا بفرمایید سرعت دانلود در شبانه رایگان چطوریه؟ چند کیلو بایته؟
مثلا سرویس ده مگ رو بگیریم در شبانه رایگان (اگه یک به هشت هم حساب کنیم) ۱.۲۵ مگ رو می ده؟
سلام دوستان خواهشا بفرمایید سرعت دانلود در شبانه رایگان چطوریه؟ چند کیلو بایته؟
مثلا سرویس ده مگ رو بگیریم در شبانه رایگان (اگه یک به هشت هم حساب کنیم) ۱.۲۵ مگ رو می ده؟
Last edited by mrkasasi; 12-03-2015 at 14:38.
فعلا که شبانه افتضاحه من 1 مگ کمپین تابستان دارم سرعت زیر 100 هستش!
سرویس یک مگ٬ یک به هشتش میشه ۱۲۵ دیگه! ۱۰۰ افتضاحه؟
روز چنده؟
تابستان بهتره یا بهار؟
سلام.
من کمپین پائیزه 1 ساله گرفته بودم پهنای باند 1 مگ، که هر ماه 5 گیگ ترافیک + 3 گیگ ترافیک رایگان داره. سرعت دانلودم تو روز به 130 هم میرسه. البته متغیّر هست و گاهی کاهش هم پیدا میکنه.
سرعت دانلودم در شب: از تورنت دانلود میکنم حدود 100 هست. البته شاید بیشتر باشه چون تورنت یه مقدار از سرعت رو صرف آپدیت و مسائل این چنینی میکنه (بهنظرم 120 باید باشه در مجموع).
ولی تو شب سرعت دانلود تک کانکشن پائین میاد. یعنی شما اگه بخوای فقط یک فایل رو بذاری دانلود بشه به سرعت ماکزیمم نمیرسی. معمولاً باید 5، 6 تا بذاری تا حدّاکثر سرعت رو داشته باشی.
Last edited by MVGroup; 12-03-2015 at 22:06.
روز خوبه تا 130 میره ولی شب سرعت تک لینک از 20 شروع میشه تا 40 در مجموه من 2 تا فایل میزارم شب نهایتا تا 100 میره ولی قبلا سرعت روز و شب فرقی نمیکرد خیلی بهتر بود.
شبانه رایگان فقط 1 و 2 مگ داره. بقیه شبانه رایگان نداره. اونم یه ساله اگه بخری
SNR margin Upstream : 7.0 db Line Attenuation Upstream : 30.5 db SNR margin Downstream : 11.5 db Line Attenuation Downstream : 45.6 db
این از وضع خط من. هر چی میگم نمیان درست نمیکنن.
الان بخوام سرعت بالا بگیرم نمیشه.
به کجا باید فریادم و برسونم؟؟؟!!!!!!!!!!
سلامبچه های امل ایا امروز اینترنت شما هم قطع بود یا نه؟؟
داداش دیشب پسورد پنلم رو تغییر دادم ایا تغییر پسورد ربطی بهش داره؟
دوستان ساعت دانلود شبانه تغییر میکنه وقتی ساعت جدید میشه ؟؟؟
من که هیچی سر در نمیارم![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)