بچه ها من میرم قسمت ریزکارکرد ها ولی نصفه لود میشه الان چندماهه اینطوریه
قبلنم شده بود ولی اوکی شد کسی میدونه علتش چیه؟؟وین عوض کردم
مرورگرم ابدیت و نسخه جدیده
ولی بازم نصفه لودمیشه میخوام کارکردهامو ببینم؟؟؟؟![]()
بچه ها من میرم قسمت ریزکارکرد ها ولی نصفه لود میشه الان چندماهه اینطوریه
قبلنم شده بود ولی اوکی شد کسی میدونه علتش چیه؟؟وین عوض کردم
مرورگرم ابدیت و نسخه جدیده
ولی بازم نصفه لودمیشه میخوام کارکردهامو ببینم؟؟؟؟![]()
با کدوم مرورگر میرید؟
محدوده زمانی رو ۵،۶ روزهانتخاب کنید
تاریخش رو عوض کن...
روزهاش رو کمتر کن مثلا از 3 روز قبل تا الان...اینجوری کامل میاد
پس به منطق شما اگر مردم از اینترنت به طور صحیح استفاده نکنن، باید مسئول ها از عمد سرعت اینترنت رو کاهش بدن؟
مثل این می مونه که بگیم چون مردم ایران درست رانندگی نمی کنن و قوانین رو رعایت نمی کنن ، پس شهرداری هم خیابان ها رو آسفالت نکنه و همه جا خاکی باشه!
عزیز من ، مشکل سرعت اینترنت نیست ، اون مشکل ریشه در کم کاری خانواده ها و حتی خود دولت در فرهنگ سازی استفاده از اینترنت داره ، کجا دیدید که مادر پدر ها بیان خودشون به بچه ها استفاده ی صحیح از اینترنت رو یاد بدن یا اصلا در مدارس این آموزش داده بشه به طور صحیح و به دور از علاقه های شخصی ؟ انتظار دارید فرهنگ همینطوری خودش بوجود بیاد بدون هیچ تلاشی برای فرهنگ سازی؟
به علاوه ی این شما هر چقدر هم آموزش بدید باز هم عده ای هستن که این کار رو انجام می دن ، ( مثل همون مثال که شما هر چقدر هم خیابان ها و ماشین های خوبی داشته باشی ، باز هم عده ای قوانین راهنمایی و رانندگی رو زیر پا میذارن ) پس این هیچ توجیهی نیست به اینکه اینترنت باید بی کیفیت باشه.
وظیفه ی اونا این هست که اینترنت رو به بهترین شکل برای مردم ارائه بدن ، و شما مطمئن باشید اگر اینترنت Dialup هم باشه باز هم اونی که دنبال اون مسائل باشه کارش رو انجام میده .
جدول ریز مصرفی باید بازه زمانی ماکزیمم 30 روز باشه
خیلی اوقات جدولشون قات می زنه همش پیام میده در محدوده زمانی قرار گرفته صبر کنید اما شما چند بار رفرش بزن صصفحه رو بعد چند دقه مجددد کلید نمایش ریزکارکردد و بزن نشون میده من تست کردم و حتی ماه های قبلم رو هم کامل می تونم ببنم البته در قالب بازه های سی روز سی روز
دوستان طرح من پاییزه طلایی و تا 6 ماه اعتبار و 20 گیگ شارژ دارم
حالا تقریبا ماه دیگه میخوایم خونمون رو عوض کنیم تکلیف چیه؟؟![]()
این آی پی کردستان چه پینگ خوبی داره یع غلطی کردم مودمو ریست کردم حالا پینگم 50 تا بالا رقته با 4.2.2.4 پینگم بالا 200ه![]()
سلام از دوستان سوال دارم اونهایی که طرح کمپین یکساله گرفتن البته رو بستر فیبر نوری سرعت در چه محدوده ای هست و روی چند مگ ؟
آی پی کردستان؟؟؟ کجا؟؟ با چند شروع میشه این آی پی ؟؟
اینترنت نامحدود مخابرات (خراسان رضوی) برای کاربران پرمصرف. این روش که میگم روش بسیار ارزان تر و بهتری میباشد نسبت به طرح های مزخرف گلدنت. روش داشتن اینترنت نامحدود رو براتون میگم.
1- خرید سرویس اینترانت با هر سرعتی که دوست دارین. هم به صورت حجمی-و هم به صورت نامحدود میتونین خریداری کنین. لیست تعرفه های اینترانت خراسان رضوی-->> [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2- داشتن سرویس vpn داخلی. یعنی میتونین به تمام سایت ها دسترسی داشته باشید به جز سایت های فیلتر. ( تبدیل اینترانت به اینترنت)
برای تبدیل اینترانت به اینترنت روش های زیادی هست. مثلا خرید وی پی ان داخلی از سایت (شبانه) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که با اینترانت میتونین وصل بشین و به دنیای اینترنت دسترسی داشته باشین. البته خودم انتحان کردم این روش رو. الان هم خیلی ها هست که مصرفشون بالاست اینترانت میگیرن. که قیمت یک ماه اکانت تبدیل اینترانت به اینترنت با ترافیک نامحدود ماهیانه 8900 تومان است. اکانت تست هم داره که به مدت 3 روز است با هر شماره موبایل میتونین یک اکانت تست بگیرین.
سرویس محدود اینترانت مخابرات خراسان رضوی:
سرویس نامحدود اینترانت مخابرات خراسان رضوی:
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)