تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1336 از 1805 اولاول ... 336836123612861326133213331334133513361337133813391340134613861436 ... آخرآخر
نمايش نتايج 13,351 به 13,360 از 18045

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان خراسان رضوی

داره خودمونی میشه AshkeMahtab's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض

بچه ها من میرم قسمت ریزکارکرد ها ولی نصفه لود میشه الان چندماهه اینطوریه

قبلنم شده بود ولی اوکی شد کسی میدونه علتش چیه؟؟وین عوض کردم

مرورگرم ابدیت و نسخه جدیده

ولی بازم نصفه لودمیشه میخوام کارکردهامو ببینم؟؟؟؟

پروفشنال fight12's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

با کدوم مرورگر میرید؟
    محدوده زمانی رو ۵،۶ روزهانتخاب کنید

3. این کاربر از fight12 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2012
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

تاریخش رو عوض کن...
    روزهاش رو کمتر کن مثلا از 3 روز قبل تا الان...اینجوری کامل میاد

5. این کاربر از mahdi-xbox بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه X-FeaR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

چند درصد از این ده میلیون کاربر اینترنت که برای ایران نام بردید دارن به صورت صحیح از اینترنت استفاده می کنند؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    حرف درستی نبوده اما تا زمانی که فرهنگ اینترنت پرسرعت ایرانی ها نداشته باشند بهتره که سرعت اینترنت در حد همنینی که هست باشه.
    اگر سرعت بالا و ترافیک نداشته باشیم و.....
    معلوم نیست فرهنگمون از این بدتر تر بشه
    با همین سرعت اینترنتی که همه مون حسش کردیم ملت هر روز دارن فیلم و سریال خارجی میبینند و انواع فیلم های پورن.
    دنبال این نباشید که جواب منو بدید.خودتون قضاوت کنید.با این وضع اینترنت اینجوری داریم فیلم دانلود میکنیم و ...
    حالا وای به روزی که قیمتشم خیلی کم بشه و همه گیر باشه.

تا زمانی که جنبش نیست همون بهتر که نباشه.
    موفق باشید
    پس به منطق شما اگر مردم از اینترنت به طور صحیح استفاده نکنن، باید مسئول ها از عمد سرعت اینترنت رو کاهش بدن؟

مثل این می مونه که بگیم چون مردم ایران درست رانندگی نمی کنن و قوانین رو رعایت نمی کنن ، پس شهرداری هم خیابان ها رو آسفالت نکنه و همه جا خاکی باشه!

عزیز من ، مشکل سرعت اینترنت نیست ، اون مشکل ریشه در کم کاری خانواده ها و حتی خود دولت در فرهنگ سازی استفاده از اینترنت داره ، کجا دیدید که مادر پدر ها بیان خودشون به بچه ها استفاده ی صحیح از اینترنت رو یاد بدن یا اصلا در مدارس این آموزش داده بشه به طور صحیح و به دور از علاقه های شخصی ؟ انتظار دارید فرهنگ همینطوری خودش بوجود بیاد بدون هیچ تلاشی برای فرهنگ سازی؟

به علاوه ی این شما هر چقدر هم آموزش بدید باز هم عده ای هستن که این کار رو انجام می دن ، ( مثل همون مثال که شما هر چقدر هم خیابان ها و ماشین های خوبی داشته باشی ، باز هم عده ای قوانین راهنمایی و رانندگی رو زیر پا میذارن ) پس این هیچ توجیهی نیست به اینکه اینترنت باید بی کیفیت باشه.

وظیفه ی اونا این هست که اینترنت رو به بهترین شکل برای مردم ارائه بدن ، و شما مطمئن باشید اگر اینترنت Dialup هم باشه باز هم اونی که دنبال اون مسائل باشه کارش رو انجام میده .

7. 11 کاربر از X-FeaR بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال sky1sky's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2014
    محل سكونت
    فعلا هنوز از سکونت و زندگی خبری نیست

پيش فرض

سلام
    برای من هم این مورد پیش اومده وعلتش فکر میکنم اینه که ساعت رایگان چند دقیقه بعد از 1 شروع میشه و اگه از 1 شروع به دانلود کنین حجمتون کم میشه
    به توصبه شما عمل کردم والا الان یک هفته شده که شبها از یک و پنج دقه شروع می کنم و صبح ها فعالیت در 6:50 متوقف اما هم چنان حجم قبل 7 با بعد 7:1 یکسان نیست و هر روز حجم کم میشه خب این که انصاف نیست که ! یعنی فقط منم که این مشکل رو دارم ؟؟؟؟؟؟هیچ فردی دیگه نیست؟

سلام
    برای من هم این مورد پیش اومده وعلتش فکر میکنم اینه که ساعت رایگان چند دقیقه بعد از 1 شروع میشه و اگه از 1 شروع به دانلود کنین حجمتون کم میشه

جدول ریز مصرفی باید بازه زمانی ماکزیمم 30 روز باشه
    خیلی اوقات جدولشون قات می زنه همش پیام میده در محدوده زمانی قرار گرفته صبر کنید اما شما چند بار رفرش بزن صصفحه رو بعد چند دقه مجددد کلید نمایش ریزکارکردد و بزن نشون میده من تست کردم و حتی ماه های قبلم رو هم کامل می تونم ببنم البته در قالب بازه های سی روز سی روز

9. این کاربر از sky1sky بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال ghnjfg's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

دوستان طرح من پاییزه طلایی و تا 6 ماه اعتبار و 20 گیگ شارژ دارم
    حالا تقریبا ماه دیگه میخوایم خونمون رو عوض کنیم تکلیف چیه؟؟

آخر فروم باز ArashMiniStar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    IR/MASHHAD

پيش فرض

این آی پی کردستان چه پینگ خوبی داره یع غلطی کردم مودمو ریست کردم حالا پینگم 50 تا بالا رقته با 4.2.2.4 پینگم بالا 200ه

اگه نباشه جاش خالی می مونه milad azad's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

سلام از دوستان سوال دارم اونهایی که طرح کمپین یکساله گرفتن البته رو بستر فیبر نوری سرعت در چه محدوده ای هست و روی چند مگ ؟

پروفشنال sky1sky's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2014
    محل سكونت
    فعلا هنوز از سکونت و زندگی خبری نیست

پيش فرض

این آی پی کردستان چه پینگ خوبی داره یع غلطی کردم مودمو ریست کردم حالا پینگم 50 تا بالا رقته با 4.2.2.4 پینگم بالا 200ه
    آی پی کردستان
    ؟؟؟ کجا؟؟ با چند شروع میشه این آی پی ؟؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2013
    محل سكونت
    خراسان رضوی

پيش فرض

اینترنت نامحدود مخابرات (خراسان رضوی) برای کاربران پرمصرف. این روش که میگم روش بسیار ارزان تر و بهتری میباشد نسبت به طرح های مزخرف گلدنت. روش داشتن اینترنت نامحدود رو براتون میگم.

1- خرید سرویس اینترانت با هر سرعتی که دوست دارین. هم به صورت حجمی-و هم به صورت نامحدود میتونین خریداری کنین. لیست تعرفه های اینترانت خراسان رضوی-->> [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    2- داشتن سرویس vpn داخلی. یعنی میتونین به تمام سایت ها دسترسی داشته باشید به جز سایت های فیلتر. ( تبدیل اینترانت به اینترنت)
    برای تبدیل اینترانت به اینترنت روش های زیادی هست. مثلا خرید وی پی ان داخلی از سایت (شبانه) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که با اینترانت میتونین وصل بشین و به دنیای اینترنت دسترسی داشته باشین. البته خودم انتحان کردم این روش رو. الان هم خیلی ها هست که مصرفشون بالاست اینترانت میگیرن. که قیمت یک ماه اکانت تبدیل اینترانت به اینترنت با ترافیک نامحدود ماهیانه 8900 تومان است. اکانت تست هم داره که به مدت 3 روز است با هر شماره موبایل میتونین یک اکانت تست بگیرین.

سرویس محدود اینترانت مخابرات خراسان رضوی:

سرویس نامحدود اینترانت مخابرات خراسان رضوی:

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •