تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1336 از 4105 اولاول ... 33683612361286132613321333133413351336133713381339134013461386143618362336 ... آخرآخر
نمايش نتايج 13,351 به 13,360 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

داره خودمونی میشه gooride's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

dg1 جان اگه کسی که 1/12 اعزامشه و درخواست امریه داده (از طرف سازمان پذیرنده ی امریه مشکلی نیست و کارهاش انجام شده) از کجا میتونه بفهمه که آیا با این درخواست، نظام وظیفه -یا هر سازمانی که مسئوله- موافقت کرده؟ آیا قبل از اعزام مشخص میشه؟ یا وسط آموزشی؟ یا اصلا آخرش؟ آخه بودند سالهای پیش که برای بعضی از دوستام وقتی که آموزشی رو رفتند تازه خبردار شده بودند که نظام وظیفه یا ... قبول نکرده بوده و دیگه دیر شده بود

.:: متفرقه - فنی مهندسی ::. SNOW PATROL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

dg1 جان اگه کسی که 1/12 اعزامشه و درخواست امریه داده (از طرف سازمان پذیرنده ی امریه مشکلی نیست و کارهاش انجام شده) از کجا میتونه بفهمه که آیا با این درخواست، نظام وظیفه -یا هر سازمانی که مسئوله- موافقت کرده؟ آیا قبل از اعزام مشخص میشه؟ یا وسط آموزشی؟ یا اصلا آخرش؟ آخه بودند سالهای پیش که برای بعضی از دوستام وقتی که آموزشی رو رفتند تازه خبردار شده بودند که نظام وظیفه یا ... قبول نکرده بوده و دیگه دیر شده بود
    والا داداش بهترین کار اینه که از همونجایی که درخواست امریه کردید سوال کنید که بایداموزشی کجا باشه
    مثلا اگه سازمان مربوط به سپاه باشه اما اموزشی افتادی
    ارتش مشخصه که با پذیرشت موافقت نشده
    اما معمولا وقتی اوکی داده میشه
    دیگه مشکلی نیست
    یکی از دوستان میگفت مثل اینکه تازگی ها تو
    برگ سفید میزنه امریه فلان جا
    اما من اطلاعی ندارم

sent from my open source device چچ

3. این کاربر از SNOW PATROL بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن علوم انسانی PLAΨMID's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

بچه ها اگه بعدا بفهمن و نگم که چشمم ضعیف بوده . چی میشه؟
    به ضرر خودت تموم ميشه . . .
    دوستان کسانی که مخوان برن امریه آموزشی کجا ها میفتن ؟؟
    ميفتن ارتش . تا آخر دوره آموزشي هم فرصت دارن كه با امريه شون موافقت بشه . پادگان آموزشي واسه همه يكسان نيست .
    ای کاش به جای .... توضیح میدادی ما هم که یک ماه دیگه اعزامیم متوجه بشیم دادا
    توي يگان خيلي به معاف از رزم اهميت نميدن . آخه مشكل اينه كه رزمي در كار نيست . بيشترش حمالي و رژه و هزار تا كار مسخره ديگه ست . ببين توي يگان رويه اينه كه صبح رو بدون هيچ برنامه اي شروع ميكنن و هر كاري پيش بياد انجام ميشه . مثلا يه روز همه پادگان رو مجبور ميكنن برن علف هرز بكنن . يا مثلا يه روز ديگه ميگن بازديده و از 7 صبح ميبرن ميدون صبحگاه خبردار نگه ميدارن تا بازديد كننده بياد . يه روز ميگن راهپيمايي شبانه داريم و شب همه رو ميبرن بيرون . من خودم يه روز رسما تبديل شدم به دستگاه كپي !! دستگاه خراب بود ( اكثرا همينطوره ) و فرمانده يه 50 صفحه آورد و گفت بايد اينا رو خيلي تر و تميز رونويسي كني !! يه روز كامل داشتم فقط مينوشتم . دستم از كار افتاده بود .

توي پادگان معمولا آلات و ادوات جابجايي مثل گاري ، ليفت تراك و كاميون و غيره هست ولي ازشون استفاده نميشه ! بيشتر از سرباز ها براي جابجايي وسايل استفاده ميكنن . يه روز گفتن ميخوايم از انبار بازديد كنيم . مجبورمون كردن كل بيل و كلنگ هاي يگان رو بذاريم روي كولمون و بياريم ميدون صبحگاه واسه بازديد . . .

معمولا بعد از عيد توي ارتش دو هفته واسه رژه تمرين ميكنن . ( واسه 29 فروردين) . از اول شهريور هم واسه 31 شهريور . اين دو مراسم رژه رو نميتوني از زيرش در بري چون كل پادگان ميرن تمرين رژه . وقتي فرمانده ات خودش داره توي آفتاب رژه ميره ، فكر كردي ميذاره بقيه راحت استراحت كنن ؟

البته رزم هم هست . معمولا هر سه سال يكبار آزمايش گردان هست . كه از شانس بد به ما هم خورد . توي اين وضعيت كل گردان با آمار كامل بايد برن توي بيابون ، يك ماه چادر بزنن و زندگي در شرايط جنگي رو تمرين كنن . ديگه توي اينجور موارد يارو كاري نداره كه معاف از رزم هستي يا نه ، ميبرنت اونجا !!!!

نمونه ديگه اش ورزش مسخره صبحگاهي با پوتين و زير پيراهني هستش كه هرچي بهش بگي : باباجون من معاف از رزمم ، يارو به خرجش نميره كه نميره . ميگه معاف از رزمي نه معاف از ورزش !!!!
    ضمنا توي پادگان تا دلت بخواد نگهباني هست . . . واسه نگهباني كه اين چيزا معني نداره .
    كلا زياد روش حساب نكن ولي برگه معاف از رزم توي دستت باشه بهتره . . .

كافي بود يا بازم بگم ؟؟؟؟
    موفق باشي .
    Last edited by PLAΨMID; 19-01-2013 at 00:17.

5. 2 کاربر از PLAΨMID بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه gooride's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

والا داداش بهترین کار اینه که از همونجایی که درخواست امریه کردید سوال کنید که بایداموزشی کجا باشه
    مثلا اگه سازمان مربوط به سپاه باشه اما اموزشی افتادی
    ارتش مشخصه که با پذیرشت موافقت نشده
    اما معمولا وقتی اوکی داده میشه
    دیگه مشکلی نیست
    یکی از دوستان میگفت مثل اینکه تازگی ها تو
    برگ سفید میزنه امریه فلان جا
    اما من اطلاعی ندارم

sent from my open source device چچ
    آقا ممنون
    اگه رو برگ سفید بنویسند که خیلی خوبه
    این که میفرمایید "مثلا اگه سازمان مربوط به سپاه باشه اما اموزشی افتادی
    ارتش مشخصه که با پذیرشت موافقت نشده" میتونه مطمئن کنه که قبول نشده ولی خیلی روش نمیشه اطمینان کرد برای قبول شدن
    اما معمولا وقتی اوکی داده میشه دیگه مشکلی نیست
    آخه اگه شرایط امریه رو نداشته باشی مثل اینکه وظیفه برای پذیرش قبول نمیکنند. خود همون سازمان بهم گفت احتمالش کمه که وظیفه قبول کنه. میخوام ببینم آیا شما میدونید که حرفش منتقی بوده یا همینجوری پرونده؟ همه ی اونایی که امریه میگیرند شرایط 5 گانه رو دارند
    Last edited by gooride; 19-01-2013 at 00:20.

تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

آقا ممنون
    اگه رو برگ سفید بنویسند که خیلی خوبه
    این که میفرمایید "مثلا اگه سازمان مربوط به سپاه باشه اما اموزشی افتادی
    ارتش مشخصه که با پذیرشت موافقت نشده" میتونه مطمئن کنه که قبول نشده ولی خیلی روش نمیشه اطمینان کرد برای قبول شدن

آخه اگه شرایط امریه رو نداشته باشی مثل اینکه وظیفه برای پذیرش قبول نمیکنند. خود همون سازمان بهم گفت احتمالش کمه که وظیفه قبول کنه. میخوام ببینم آیا شما میدونید که حرفش منتقی بوده یا همینجوری پرونده؟ همه ی اونایی که امریه میگیرند شرایط 5 گانه رو دارند؟
    والا نوشتن رو برگ سفید رو اصلا مطمئن نیستم
    بله اگه شرلیطش رو نداشته باشی قبول نمیکنند
    حالا دوستانی که امریه شدن باید توضیح بدن
    من خیلی در جریان امریه نیستم

sent from my open source device

8. 2 کاربر از SNOW PATROL بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2013
    محل سكونت
    esfahan

پيش فرض

آموزشي آره ولي توي يگان معمولا اذيت ميكنن . . . .
    دوست عزیز ینی کسایی که معاف از رزم هستن رو بیشتر از کسایی که سالمن ادیت میکنن؟

کاربر فعال انجمن تلویزیون و رادیو *IN*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    New North Korea                     In The Name of Father

پيش فرض

سلام
    من میخوام معافیت کفالت(کفالت مادرم) بگیرم...
    رفتم میدون سپاه گفتن باید بری پلیس+10 برای تشکیلی پرونده...
    الان من که هنوز دارم درس میخونم برم دنبال کاراش باید بعد از اینکه کاراش تموم شد برم آموزشی یا نه میشه بعد از تموم شدن درسم برم؟؟؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2013

پيش فرض

آقای dq1 جان من باید اول اسفند 91 برم به نظرت اگه بعد از دادن لباسو و.... این جور چیزا . اگه مرخصی دو سه روزه دادن برم خونه یا نه ؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2013

پيش فرض

ممنون . دستت درد نکنه

تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

دوست عزیز ینی کسایی که معاف از رزم هستن رو بیشتر از کسایی که سالمن ادیت میکنن؟
    نه داداش من دیگه در بدترین شرایط با هم مساوی هستید

sent from my open source device

14. این کاربر از SNOW PATROL بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •