هر گیگ اضافه 8400 تومن...
هر گیگ اضافه 8400 تومن...
طرح 21 تومنی 4 گیگ من نمیبینم تو سایتتون ...
همکاراتون و مهندساتون زحمت بکشن یه کاری کنن سرعت شبانه حداقل کمتر از تعهدی که توی قراردادتون هست نیاد و انقدر قطعی نداشته باشه !
همه هم میدونند که این ماه نه ، ماه دیگه نه ، عید تعرفه هاتون رو بالا میبرید خلاصه ، پس این مدت الکی پول و وقت مردم رو با کیفیت و خدمات نامطلوب هدر ندید ...
این کمتر نگه داشتن تعرفه روش خوبی واسه جذب مشتری نیست سیستمتون هم که ضعف داره به قول خودتون ؛ درست نیس این کار !
سلام دوستان
من توی حسابم هنوز اعتبار دارم ولی تاریخ پایان اعتبارزد 10/21
امروز19.نمیخوام قط شه.
باید چکارش کنم؟؟مرسی![]()
جالب اینجاست میگن وایمکس سراسری من تو مشهد زنگی میکنم منطقه فرامرز عباسی که به حساب جای خوب مشهده دیگه چراغ آنتن قرمزه تو منطقه طبرسی هم امتحان کردم اونجا هم قرمز درسته سراسری ولی همجا ضعیفه
مگیم این رایتل چجوریاس؟؟
از مبین نت بهتره؟
آقا سوسك كار ميكنه واسه شما ؟ دو ساعته كار نميكنه روي مبين نت
در ضمن چند وقتيه پينگ افتضاح شده , بالاي 300 هست.
سلام منم 1 مگ یک ساله با 24 گیگ حجم دارم و باید بگم که اصلا راضی نیستم تا یک هفته پیش سرعت دانلودم 130 بودش الان اومده رو 30-40 . شبها هم که از دایال اپ سرعت پایینتره . از اقای مبین نت خواهش میکنم که پاسخگو باشه
رایتل الان خیلی خوبه ...
ولی همه ISP ها تو ایران اول خوبن،بعد تا کاربراشون زیاد میشن بجای اینکه سطح خدمات شون رو ببرن بالا بدتر میشن !
نمونش همین مبین نت .
![]()
اصلاً گیرم که رایتل عالی، شما حاضری برای 512 با 1.5 گیگ ترافیک ماهی 21 تومن بدی؟ اونم بدون دانلود رایگان!
هم اکنون 20 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 20 مهمان)