معلومه خیلی سوختی
بابا تو که فعال بودی اینجا کاش می پرسیدی ...
اشتباه تایپی شد . اصلاح کردمش ...نوشته شده توسط [B
با احترام
تیم مدیریت انجمن
معلومه خیلی سوختی
بابا تو که فعال بودی اینجا کاش می پرسیدی ...
اشتباه تایپی شد . اصلاح کردمش ...نوشته شده توسط [B
Last edited by hamed_totally; 18-08-2012 at 00:43.
خونه اینترنت نداشتم،حوصله ی کافی نت رفتن رو هم نداشتم دیگه،از بس گشتم واسه راهنمای کانفیگ نفسم در اومده بود.
دیگه گفتم جهنم و ضرر
اصلا حواسم به انجمن و این حرف ها نبود.
یه تاپیک زدم واسه راهنمای مودم alfex wifi 2000 ،راهنمایی خاصی نشد.توضیحاتی که دادن همون چیزی بود که تو همه ی سایت ها و واسه همه ی مودم ها یکی بود.منم که نمیدونستم گیر کار کجاست...
به هر حال گذشت، عوضش یه راهنمای کانفیگ واسه همین مدل درست کردم که لااقل بقیه به درد من دچار نشن.
بخشید، من الان مشترک مخابرات هستم،کارشناس که اومد 8/35 وارد کرد. اندیشه مگه 0/35 نیست؟!
سرويس 512 نامحدود كه اشتراك1به10ميده سرعت دانلودش تو روز و شب چقدره؟قيمتش چنده؟
خیر اندیشه 8 هست شاتل 0 ه.
منظورم این بود که کسی که مثلا اولین بارش هست میخواد بیاد ADSL بگیره و اطلاعی از قیمت مودم ها نداره، میاد اندیشه، اینها هم نامردی نمیکنن و قیمت خون باباشون رو میدن. بعد که طرف میره آمار میگیره میفهمه که عجب کلاهی سرش رفته. البته من خودم مودم رو واسه دوستانی که براشون ADSL گرفتم، خودم از بیرون تهیه و کانفیک میکنم.
در مورد کانفیک هم گفتم، قبلا یه بخشی بود تو اندیشه که مجانی کانفیگ میکرد. اما از ابتدای امسال اون رو حذف کردن. این بدرد افرادی میخورد که کانفیک بلد نبودن.
سلام من یه مشکلی دارم.من وایرلسمو فعال کردم. داییم تو اتاق دیگه وایرلسش میگیره ولی زمانی که من سیستممو روشن میکنم اینترنت چند ثانیه کار می کنه و بعد به کل قطع میشه میخواستم بدونم مشکل از کجاست!؟ راه حلش چیه!؟
من با مودم قبلیم هم چنین مشکلی رو داشتم!!
این مخابرات دیگه شورشو در آورده.سرعت رو 50 باشه هم مشکلی نیست اما این دی سی دیتا ، اونم هر چند دقیقه ، داره میره رو اعصاب. دیگر دوستان که مخابرات دارن ، مال شما هم تو دو 3 روز گذشته همین شکلی بوده؟؟؟؟؟؟
با عرض سلام و خسته نباشید خدمت دوستان من اندیشه دارم 256 روزها خیلی خوبه ولی شبها ... خودتون بهتر میدونین. یک شرکت به اسم گیلانت با تعرفه های نسبتا خوب داره تبلیغ میکنه میخوام نظر دوستان رو بدونم اگه ازش سرویس گرفتن یا شناخت دارن چون حقیقتا از اندیشه کلافه شدم این سایت گیلانت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] با تشکر فراوان از شما
................................
Last edited by pedram9; 18-08-2012 at 13:30.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)