اره منم یادمه خیلی ها که........ولش کنید
اینجوری کدورت ایجاد میشه
مجتبی جان بابت پستهای بالات خیلی ممنونم
خیلی جالب بود
قهــرمانی در هــــــــــر ســــــــــه جــــــــــــــام
قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و لـیـگ بـرتـر
قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و جـام حــذفـی
قهــرمانی در لـــیـــگ بـــرتـــر و جـــــام حــــذفــی
قهــرمانی فــقــط در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا
قهــرمانی فــقــط در لـــیـــگ بـــرتـــر
قهــرمانی فــقــط در جــــام حـــــذفـی
نـاکـامـی در هر سـه جـــام
اره منم یادمه خیلی ها که........ولش کنید
اینجوری کدورت ایجاد میشه
مجتبی جان بابت پستهای بالات خیلی ممنونم
خیلی جالب بود
اختصاصي// شايد وقت رفتن است داريوش خان !
كانون هوادران پرسپوليس : پرسپوليس از ضعف مديريتي رنج مي برد . همين يك جمله با اينكه خيلي مختصر است اما مفيد است و پشت همين يك جمله دنيايي از حرف ها و سوال ها و صد البته انتقادات است كه مي توان به عملكرد مصطفوي داشت .
مصطفوي امروز آماج شديدترين انتقادات قرار مي گيرد چراكه خودش باعث اين اتفاقات شد و خودش عامل اين شد كه امروز شعار حيا كن رها كن در استاديوم ها عليه او سردهند. البته فراموش نكنيم در همين پرسپوليس مديراني بس ضعيف تر و بي تدبيرتر از مصطفوي بوده اند . كمتر كسي است كه عنوان كند امثال خطيب و يا غمخوار كارنامه اي بهتر از مصطفوي داشته اند و آنها نيز تا توانسته اند تيم را تضعيف كردند اما شايد بدشانسي بسيار بزرگ مصطفوي اين است كه او جانشين كسي شده كه با مديريتش پس از 6 سال پرسپوليس را به قله فوتبال ايران رساند.
در اينكه رفتن كاشاني بزرگترين اشتباه ممكن بود شكي نيست اما قصد نداريم به گذشته برگرديم و پرونده هاي تكراري را رو كنيم بلكه هدف ما از اين مطلب انتقاداتي است از شخص مديرعامل كه امروز مي گويد نمي دانم چرا عليه من شعار مي دهند !
ْآقاي مصطفوي اين را قبول داريم كه سابقه نداشته هواداران طي اين چند سال عليه مديريت تيم شعار دهند اما شخص شما باعث ايجاد حساسيت مي شود . شما كه همگان مي دانند قرار بود امروز روي صندلي مديريت استقلال بنشينيد و براي استقلال برنامه ريزي كنيد و به هرصورت كمتر كسي است كه آن راي عجيب سال 73 كه منجر به پيروزي 3.0 استقلال در دربي شد را فراموش كند نبايد اين وظيفه را قبول مي كرديد چراكه به هرصورت پس از ناكامي تيم اين قبيل اعتراضات به شما طبيعي است .
گفتيم بزرگترين اشتباه مصطفوي پذيرش مديرعاملي پرسپوليس بود و بعد ازاين دومين اشتباه مصطفوي بازگرداندن افشين قطبي بود . مربي كه حدود 1 ماه قبل از آغاز ليگ سرمربيگري پرسپوليس را پذيرفت اما جالب اينجا است كه تنها يك هفته قبل از اولين مسابقه به ايران بازگشت و كارش با تيم را آغاز نمود . نكته اي كه شايد در هيچ تيم حرفه اي دنيا سابقه نداشته باشد .
اقدام به قراردادي شبيه قرارداد تركمنچاي با شخص امپراطور كه طبيعي است امروز حاضر نباشد پولي كه دريافت كرده را بازگرداند در كنار تمامي صحبت هاي ضد نقيض و دو گانه جناب مدير موضوعي است كه امروز تيم را به چالش كشانده است و امروز هم افشين پيرواني چاره اي ندارد جز اينكه اين بارسنگين را به دوش بكشد .
شايد خوشحال كننده ترين خبراين روزها بازگشت علي سعيدلو به مجموعه باشگاه باشد . اتفاقي كه مي بايست زودتر انجام مي شد تا شايد نه اين قرارداد عجيب به ثبت مي رسيد و نه داريوش خان اين همه كارهاي عجيب انجام مي داد . در استقلال نيز مشابه اين وضعيت به وجود آمد و زريبافان به عنوان رئيس مجمع اين باشگاه منصوب شد و همگان ديديم كه زريبافان فتح الله زاده كه مديري از جنس و تفكرات مصطفوي است را براحتي كنارگذاشت تا امروز استقلال صدرنشين ليگ باشد .
بازگشت سعيدلو به پرسپوليس بزرگترين زنگ خطر براي داريوش مصطفوي است و با توجه به انتقادات و شعارهاي هواداران نبايد تعجب كرد كه شخص ديگري به عنوان مديرعامل منصوب شود چراكه دكتر سعيدلو به عنوان رئيس مجمع منصوب مي شود و اختيارات بسيار زيادي از شخص علي آبادي مي گيرد كه اوضاع باشگاه را سروسامان بخشد .
درحال حاضر شايد مصطفوي كه خود را مديري فوتبالي ميداند تنها يك راه داشته باشد و آن هم سروسامان دادن به وضعيت فني تيم است . او يا بايد تا آخر از پيرواني به عنوان سرمربي حمايت كند كه اين يك ريسك بزرگ است و يا بايد شرايط را براي آوردن يك مربي بزرگ خارجي ايجاد كند وگرنه در غيراينصورت شايد قبل از انتهاي فصل رابطه نزديك دكتر سعيدلو با محمد حسن انصاري فر باعث بازگشت مديرعامل سابق به تيم شود چراكه او قبلا توانسته پرسپوليس را به خوبي از بحران خارج كند و شايد حتي بتوان استارت قهرماني پرسپوليس را به پاي او و انقلاب فني كه او آغاز كرد نوشت .
اردوی کیش سرخپوشان در گرو تامین بودجه
كانون هوادران پرسپوليس : تیم فوتبال پرسپولیس تهران برای برپایی اردویی 10 روزه،منتظر تصویب بودجه برای این سفر است.
پس از برگزاری هفته نوزدهم لیگ برتر فوتبال ایران تعطیلی 15 روزه به دلیل سفر تیم ملی کشورمان به اسپانیا برای برپایی اردو و انجام بازی تدارکاتی بوجود می آید.
این تعطیلی باعث شده تا تمامی تیمها به نحو احسن از آن استفاده کنند و اردویی را تدارک ببینند.تیم فوتبال پرسپولیس تهران نیز جزو تیمهایی است که قصد دارد اردویی را در کیش برگزار کند. مسئولان باشگاه نیز صحبت های اولیه را برای برپایی اردویی 10 روزه در کیش انجام داده اند و البته مقدمات سفر تیم را فراهم ساخته اند.اما تنها مشکل برای این سفر تامین بودجه است و به محض آنکه بودجه برای این سفر تصویب شود پرسپولیسی ها عازم کیش خواهند شد.
بازيكنان پرسپوليس پاداش گرفتند
كانون هواداران پرسپوليس : پرسپوليس پيش از رويارويي با سايپا،مقابل استقلال اهواز و راه آهن به برتري دست يافته بودند.مسئولان باشگاه پرسپوليس به بازيكنان اين تيم قول داده اند بابت هر برد 400 هزار تومان به آنها پرداخت كنند.پرداخت نشدن پاداش اين دو مسابقه كمي بازيكنان را ناراحت كرده بود.به همين دليل بازيكنان و كادر فني پرسپوليس با وجود تساوي مقابل سايپا با نظر داريوش مصطفوي بابت پيروزي مقابل راه آهن و استقلال اهواز 800 هزار تومان پاداش دريافت كردند
توهين تماشاگران به مصطفوي را نشنيدم/داور مسابقه با پرسپوليس مشکل داشت
كانون هواداران پرسپوليس : احمدرضا عابدزاده در گفتگويي شرکت کرده که متن آن را در زير ميخوانيد:
* قبول داريد که پرسپوليس خوب بازي نمي کند؟
- به نظر من شرايط تيم روز به روز بهتر خواهد شد.در همين بازي با سايپا بچه ها بد بازي نکردند؛منتهي توپ هايمان داخل دروازه نمي رفت.
* از عملکرد عليرضا حقيقي رضايت داريد؟
- او هم روز به روز بهتر مي شود. الان 9 بازي در ليگ حضور داشته و به نظرم در بازي با سايپا از ديدارهاي قبلي بهتر ظاهر شد.
* ظاهراً قصد خريد دروازه بان جديد نداريد.
- ميثاق تا دو ماه ديگر مي رسد.واعظي هم پس از تعطيلات به شرايط بازي خواهد رسيد،اما معتقدم ما براي بازيهاي پرفشار آينده يک دروازه بان ديگر مي خواهيم.
* پس از جدايي قطبي، شما بيشتر در مسائل فني دخالت مي کنيد.اين مسئله را قبول داريد؟
- بله، سعي مي کنم به افشين کمک کنم. در رختکن و روي نيمکت من و افشين با هم مشورت مي کنيم،اما نظر نهايي را افشين مي دهد.
* چرا در باز کردن درهاي دفاعي سايپا موفق نبوديد؟
- چون آنها با تجمع زيادي بازي مي کردند. اين تيم ها وقتي اسم پرسپوليس را مي شنوند،طور ديگري بازي مي کنند.
* آيا اين سايپا در مقابل صبا باتري هم به اين شکل بازي مي کرد؟
- همه تيم ها جلوي ما انگيزه دارند.ما سال قبل قهرمان شديم و اين فصل همه مي خواهند نگذارند قهرمانيمان تکرار شود.
* درباره توهين تماشاگران به داريوش مصطفوي چه نظري داريد؟
- من چيزي نشنيدم؛چون غرق در بازي بودم.
* درباره داوري چه نظري داريد؟
- به نظرم اين داور با پرسپوليس مشکل داشت. حتي اين مساله را به آقاي دزفولي که ناظر بازي بود، گفتم.در همان دقايق اوليه بازي داور به کاپيتان ما اخطار داد؛يعني کريم باقري بهعنوان کاپيتان تيم نميتوانست صحبت کند.
* اتفاقاً خيلي ها مي گويند گل شما آفسايد بود.
- من از صحنه دور بودم و نمي دانم دقيقاً آفسايد بوده يا نه.
کاپيتان پرسپوليس، بازي برابر پاس همدان را از دست داد
كانون هواداران پرسپوليس : کريم باقري در بازي برابر تيم سايپا کرج، کارت زرد دريافت کرد تا با سه کارته شدن خود، بازي آينده تيم پرسپوليس در ليگ برتر را از دست دهد.
ديدار دو تيم پرسپوليس تهران و پاس همدان در هفته نوزدهم ليگ برتر، روز شنبه هفته آينده در ورزشگاه قدس شهر همدان برگزار خواهد شد.
* نمايندگان ايران در ليگ قهرمانان باشگاههاي آسيا، امشب تهران را به مقصد توکيو ژاپن ترک مي کنند.
نمايندگان باشگاههاي پرسپوليس و استقلال تهران، صبا باتري قم و فولاد مبارکه سپاهان اصفهان، چهار باشگاه حاضر در فصل آينده ليگ قهرمانان آسيا به همراه رييس سازمان ليگ برتر فدراسيون فوتبال در گردهمايي اين رقابتها شرکت خواهند کرد.
* فرم ثبت نام تيم فوتبال پرسپوليس تهران براي حضور در فصل آينده مسابقه هاي جام باشگاههاي آسيا به مقر کنفدراسيون فوتبال آسيا ارسال شد.
نامه ثبت نام تيم پرسپوليس به عنوان قهرمان هفتمين دوره ليگ برتر شامل فرم ورودي، فرم کنترل دوپينگ، رنگ لباس و فرم ساعت بازيها به مقر کنفدراسيون فوتبال آسيا ارسال شد.
مراسم قرعه کشي اين رقابتها روز 18 دي ماه امسال (هفتم ماه ژانويه سال 2009 ميلادي)در امارات عربي متحده برگزار مي شود.
ليگ قهرمانان باشگاههاي آسيا از روز 21 اسفند ماه امسال در اين قاره آغاز خواهد شد.
خیلی تیم تو وضعیت خوبی هست این هم اینجوری برای ما میشه دردسر
حالا اگه جاش منصوری رو بزاره خوبه
پيرواني: به فوتبال زيبا هيچ وقت امتياز نميدهند
كانون هوادران پرسپوليس : افشین پیروانی سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس تهران گفت: به آينده اميدوارم چرا كه هنوز زمان زيادي براي جبران امتيازات از دست رفته داريم.
افشين پيرواني پس از پايان بازي در جمع خبرنگاران اظهار داشت: امتيازي از دست داديم كه براي ما بسيار سخت بود. از بازي بازيكنانم راضي هستم ولي نبايد فراموش كنيم دو توپ را روي خط دروازه هدر و چندين موقعيت را از دست داديم.
وي افزود: به تيم سايپا احترام ميگذارم . آنها با آمدن مايليكهن شوك لازم را به تيم خودشان وارد كردند و به نتيجهاي كه دوست داشتند رسيدند.
پيرواني ادامه داد: به فوتبال زيبا هيچ وقت امتياز نميدهند اما من مطمئن هستم كه خيليها از بازي ديروز تيم ما راضي بودند.
وي همچنين در خصوص تأخير زياد در تعويضهايش گفت: نميتوانم بيگدار به آب بزنم. هر وقت لازم بود بايد تعويض كنم نه اينكه بدون برنامه اين كار را انجام دهم. تيم من خوب بازي ميكرد پس تا دقيقه 80 نياز به تعويض نداشتم.
وي افزود: به خواستههاي هواداران احترام ميگذارم اما خواهش ميكنم اجازه دهند تا بازيكنان با آرامش بيشتر در زمين بازي كنند.
پيرواني در خصوص پژمان نوري اظهار داشت: به هيچ عنوان اين بازيكن از پرسپوليس جدا نميشود. كادر فني مشخص ميكند كه چه بازيكني در ليست 18 نفره جا دارد و داخل زمين ميشود. شايد نوري در بازي بعدي نيز سكونشين و يا نيمكت نشين باشد. پوشيدن پيراهن پرسپوليس و روي سكو نشستن يك افتخار است. من سال هاي زياد خودم به عشق اين تيم هم روي سكو نشستهام و هم روي نيمكت، پس جاي اعتراضي ندارد.
پيرواني در پايان خاطرنشان كرد: سايپا ديروز خوب دفاع كرد و به هدفش رسيد اما براي ما آخر دنيا نيست فاصله امتياز با صدر جدول كم است و با توجه به بازيهاي خوب گذشته جاي جبران داريم.
نمایندگان باشگاه های ایران به ژاپن رفتند/ صفایی فراهانی مهمان ویژه afc
نمایندگان چهار باشگاه ایران در لیگ حرفهای فوتبال آسیا برای شرکت در سمینار آغاز فصل جدید لیگ قهرمانان آسیا راهی ژاپن شدند.
به گزارش خبرنگار مهر، فصل جدید مسابقات فوتبال لیگ حرفه ای آسیا از اواخر بهمن ماه جاری با حضور 32 تیم آسیا آغاز می شود و نمایندگان چهار باشگاه ایرانی شرکت کننده در این رقابتها، در سمینار آغاز فصل این لیگ شرکت می کنند.
این سمینار روز 12 دسامبر (22 آذرماه) به میزبانی شهر توکیو ژاپن برگزار می شود و محمود خوردبین از باشگاه پرسپولیس، امیرواعظ آشتیانی از باشگاه استقلال، محمدرضا ساکت از باشگاه سپاهان و کریم ملاحی از باشگاه صباباتری بامداد امروز برای شرکت در این سمینار راهی توکیو ژاپن شدند.
علاوه بر چهار نماینده باشگاههای کشورمان در لیگ حرفهای فوتبال آسیا، عزیزالله محمدی رئیس سازمان لیگ برتر و علی فتح الله زاده عضو هیئت رئیسه فدراسیون فوتبال نیز در این سمینار شرکت می کنند. ضمن اینکه محسن صفایی فراهانی عضو کمیته ویژه لیگ قهرمانان آسیا به دعوت afc در این گردهمایی شرکت خواهد کرد.
سمینار فصل جدید لیگ قهرمانان آسیا با هدف انجامهای هماهنگیهای لازم و آشنایی باشگاههای شرکت کننده با آخرین قوانین و مقررات این مسابقات از سوی afc برگزار می شود.
هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)