چرا این شل ناموص امروز سینگل کانکشنش مورد داره؟
با تک کانکشنش نمیشه یوتیوب ویدیو دید!
تک کانکشن 3 مگابیته!
چرا این شل ناموص امروز سینگل کانکشنش مورد داره؟
با تک کانکشنش نمیشه یوتیوب ویدیو دید!
تک کانکشن 3 مگابیته!
این چه وضعیه یکی آمده باکس مخابرات رو دستکاری کرده فاتحه کیفیت خط مارو خونده. ماکزیمم سرعت روی 22 بود الان شده 10. شاتل که میگه اجازه دستکاری سیم نداریم
مرکز مخابرات هم که میگن بوق که داره. یکی به اینا بفهمونه سال 2020 هستیم....
اتفاقا نمایندگی شاتل اجازه دستکاری سیما رو دارن داخل POST ..دروغ میگن بگو کارشناس بفرستین خطمو درست کنه..
خیلی ممنون
نه فعلا خوشبختانه مشکلی خاصی نیست، امیدوارم همینطور بدون مشکل بمونه
یه بنده خدایی رو پیدا کردم قبلا تو مخابرات کار میکرده، یه چیزایی تعریف میکرد مخ آدم سوت میکشید، میگفت همون موقع که قرار شد مخابرات پیمان کاری بشه من گفتم باید فاتحه این مخابرات رو دیگه خوند، و دقیقا هم همین شد، از دزدیها و سمبل کاری های پیمان کارها گرفته تا فضاحت و عدم مدیریت و بدبختی مشترکین
میگفت منطقه ای که 12 نفر نیرو داشتن رو پیمانکار به 3 نفر کاهش داده! این سه نفر هم برای اینکه به همه کارها برسن عملا مجبورن سمبل کاری کنن بره
گفت اگر مشکلی از خونه شما تا مرکز مخابراتی باشه، یه مامور منطقه رو باید پیدا کنیم، بهش یه پولی بدی برات از دم خونه تا مرکز رو تست کنه و اگر مشکلی هست برطرف کنه، واگرنه خود مرکز مخابرات اصلا جواب نمیده براش مهم نیست این چیزا
Last edited by The Dreadnaught; 14-05-2020 at 07:04.
کد تخفیف های جدید شاتل ویژه کاربران جدید:
7174112072
7639297126
7198812705
اینم برا داداشمون
![]()
چه SNR Margin عالی ایبه امید رسیدن به 0.1db
اونور هم که CRC رو آدم میبینه حس غرور بهش دست میده.
اینکه زده DSLAM برادکام یعنی چیپست DSLAM برادکامه؟
علت اینکه مودمای برادکام بهتر جواب میدن همینه؟
به کیفیت تجهیزات isp هم بستگی داره من با دو تا مودم asus dsl-n16 و kasda 5262b روی خط خودم تست کردم مودم asus 2-3 برابر بیشتر crc میده و packet loss بیشتری هم داره ..کلا برادکام خیلی بهتره چیزیه که ثابت شده به صورت عملی و علمی...
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)