الان بخر ( فکر کنم تا جمعه وقت داره )
میره سر برگ بانک مجازی
هر وقت دلت خواست میتونی استفاده کنی
الان بخر ( فکر کنم تا جمعه وقت داره )
میره سر برگ بانک مجازی
هر وقت دلت خواست میتونی استفاده کنی
سلام
متاسفانه کانفیگ کردم نشدم ، یوزر و پسورد رو داخل مای شاتل هم میزنم میگه اشتباهه با خودشون که تماس گرفتم گفتند شنبه یکشنبه ، به شاتل لند نیاز داشتم که متاسفانه قبل از تعطیلات متصل نشد
از شما هم ممنون
![]()
دوستان یه چیز عجیب
از چند روز پیش که من همه سایت ها رو میتونم باز کنم و سرعتم هم بهتر شده ( سرعت لود اینستاگرام هم عالی شده )
وقتی تو سایت های ip مثل whatismyipaddress چک میکنم isp رو بعضیاشون زدن Rayaneh Danesh Golestan Complex P.J.S. Co
البته تو speedtest زده HIWEB
فکر کنم وقتی اینجوری باشه بهتره ، چون در مواقع عادی speedtest میزد داده گستر ...
البته رنج ایپی همون 46.225 هست ولی با قبل خیلی فرق میکنه
Last edited by MOHAMMAD2010; 07-07-2016 at 11:35.
چجوری میتونم بفهمم قدرت خطم چقده ؟ های وب تو رشت چطوره ؟ اوضای خط خیلی خرابه میخوام بدونم فرقی داره که شرکت رو عوض کنم های وب بگیرم؟
تو استاتوس مودم یا جای دیگه ای بگردید دنبال snr down و attenuation
تا مشخص بشه خطتون تا چقدر کشش داره
شما رو ارجاع میدم به این پست : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تا یکشنبه صبر کن اگه همچنان خوب بود اون موقع میشه نتیجه گیری کرد اما الان خیلی زوده هنوز ملت تو مسافرتن یا تو راه مسافرتن ! مثل عکس زیر :
من آخرشم نفهمیدم چرا رگولاتوری تعداد مشترکین و میزان پهنای باند خریداری شده هر شرکت رو، رو سایتش نمیذاره !
اخه از 4 روز پیش تقریبا خوب شده ، اون موقع هنوز مسافرت نرفته بودن
حالا بازم تا یکشنبه صبر میکنم
وضیعتش چطوره ؟
خیلی جالب نیست
از مرکز مخابراتی دورید
نهایت بخاد بکشه 3 مگ البته اگر نویزو برطرف کنید
الان که روی 945 کیلو بایت بسته شده،
اگر نویز رو برطرف کنید شاید تا 2 مگ یا 3 مگ هم بکشه
بهترین راه که بفهمید سیم کشی خونه مشکل داره یا نه،اینه که مودم رو سر خط تست کنید،اگر هم حال و حوصله شو ندارید با همین سر کنید
این سایت بهتون میگه خط تا چقدر کشش میتونه داشته باشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام سایت asriran.com براتون باز میشه ؟ برا من از دیشب باز نمیشه
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)