احتمالا مشکل تایپی باشه جای 8نوشتن 5![]()
احتمالا مشکل تایپی باشه جای 8نوشتن 5![]()
واسه شما دانلود استریم رو روی 10 مگ بستن؟
یه عکس از تنظیمات مودم میزاری؟
فرشاد من جواز رو ایمیل کردم زنگ زدم پشتیبانی میگه فروش رو بگیر! صبح زنگ زدم فروش بعد از چند ساعت اشغالی و شلوغی برداشت و گفتم ایمیل فرستادم و توضیح دادم ، شانس خل (بد) ما گفت سیستم خرابه و هر وقت باز شد برات فعال میکنم ! همون موقع هم تست کردم دیدم اره سایت باز نمیشه . ساعت 2:30 بود. دیگه رفت تا فردا !!
انگار قرار نیست بشه !
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
دوستان کسی هست که از پرتک 10مگ تمدید کرده باشه و withfree باشه؟سرعت دانلود شبانش چنده؟تاکیید میکنم فقط withfreeها نه standard ها
Last edited by farshad0123; 03-08-2014 at 19:58.
شما بهتره با 2020 یا شماره پشتبانی نمایندگی که ازش سرویس گرفتید تماس بگیرید و مشکلتونو بگید.
دوستان اهوازی که سرویس 10 مگ خریداری کردند از IBSN چک کنید ببینند که سرویستون شامل ساعات رایگان شبانه شده یا نه؟ در صورتیکه شبانه واسشون اضافه شده شب تو ساعت رایگان یه تست اسپید بزارن
ممنون
من هم همین امروز تقریبا ساعت 2 ظهر اینترنتم رو تمدید کردم 5 مگ، 5 گیگ، یک ماهه ولی دانلود شبانه نداره
شما هواز هستید؟ از چه طریقی تمدید سرویس کردید؟ تو سایت IBSN رفتید چک کنید که ساعات رایگان داره یا خیر؟
من فکر میکنم 10مگ withfree سرعت شبانش هم مثل روز(بالای 1مگابایت)باشه چون الان 1مگ withfree شب و روز 130کیلوبایت میده
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)