.
*** بر ســـر اون بی سواد بشه با اون نــُطق اش .
آخه تو چه میفـــهمی از فرهنگ و دانش اینترنت که میای به نمایندگی از مردم یک استان اونجا نظر میدی !
.
*** بر ســـر اون بی سواد بشه با اون نــُطق اش .
آخه تو چه میفـــهمی از فرهنگ و دانش اینترنت که میای به نمایندگی از مردم یک استان اونجا نظر میدی !
پاییزه نقره ای شبانه دار دیگه نمیشه. مگر اینکه حضوری بری طرح کمپین بگیری 1مگ و 2مگ فقط شبانه دارند.
تا کی میخوایم از این حرفها بزنیم؟؟
داداش گلم چرا تو اروپا از این مشکل ها خیل کمتر هست؟
تنها کشوری که تنها روش کنترل رو محدود کردن میدونه ایرانه
حالا بزارن ببینن چی میشه؟
با این وضعیت همه مشکلات جنسی دارند ربطی هم به اینترنت و... نداره
پیوست فرهنگی!!!!!
مطمنم همین احمقی که این چرندیات رو گفته تو مجلس خودش اینترنت 10 مگ نا محدود داره [emoji2][emoji2]
همین مونده اینها صلاح مردم رو بدونن
به توصبه شما عمل کردم والا الان یک هفته شده که شبها از یک و پنج دقه شروع می کنم و صبح ها فعالیت در 6:50 متوقف اما هم چنان حجم قبل 7 با بعد 7:1 یکسان نیست و هر روز حجم کم میشهخب این که انصاف نیست که ! یعنی فقط منم که این مشکل رو دارم ؟؟؟؟؟؟هیچ فردی دیگه نیست؟
![]()
توی همین اینترنت دنبال درآمد اینترنت باشید؟
بگردید ببینید ژول اینترنت داره از کجا در میاد؟
اینترنت این همه تجهیزات می خواد و ماهواره های چند میلیون دلاری با آخرین تکنولويی،پژول این تجهیزات و این ماهواره هارو کی میده؟؟
در حال حاظر هم مردم بیشتر فیلم دانلود میکنند تا اینکه تلویزیون نگاه کنند.
همون اروپا و آمریکا هم یک درگیر همین مسئله ی پورنو گرافی هستند.
تاحالا از خودتون پرسیدید که در آمد اصلی اینترنت از کجاست؟
کی نوی اینترنت از همه بیشتر سود میبره؟
همان آمریکایی که این همه از فرهنگش دم میزنند درآمد پورنوگرافیش در سال 2006 13 بیلیون دلار بوده.
این آمار هارو نگاه کنید.ببینید ماها بیشتر فیلم پورن می بینیم یا اروپایی ها.
ماها اگر کاری کنیم میگن چون محدود شده بودن و به خاطر این محدودیت بیشتر علاقه دارن برن دنبال این ولنگاری ها.اما آمریکا و اروپا که آزاده.چرا این همه پورن نگاه میکنند؟چرا این همه دنبال این فیلم ها هستند؟
لطفا آمارهارو بخونید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
![]()
ابراهیم. سر برج شد و تمدید ماهانه طرحمون با یک ماه راسگانی که داده بودن منطبق شد=یک ماه رایگانشون پرید. پیگیری کنیم داداش. تا حالا 2 بار در طول این یک سال طرح کمپین اینجوری شده. من 7 7 93 طرحم تمامه. قبلا یارو گفته بود آخر طرحتون رایگانارو میدیم. الان وقتشه. طرح طلایی کمپین یک ساله که 1 ماه 1 مکاه خودش شارژ میشه.
سلام علی اقا
غیر اون دوماه رایگان،5 گیگ ترافیک منو هم خوردن یک آب روش.
طرح من و شما ترافیکش منتقل میشد دیگه؟؟؟
من 5 گیگ گذاشتم تهش بمونه.این ماه زیاد خونه نبودم.امروز صبح وقتی از خواب بیدار شدم.دیدم به جای 13 گیگ ترافیک فقط 10 گیگ مونده.
نمی دونیم چطوریه که 2 گیگشو گذاشتن و 3 گیگشو خوردن.
نکنه اینا یکم انصاف دارن و گفتن گناه دارم و دلشون برام سوته،همشو نخوردن؟؟؟؟؟
دارم پیگیری میکنم.
البته برای اون ماه های رایگان که منو سنگ و گلاب کردن.همیشه میگن در تایم اداری تماس بگیرید با قسمت فروش صحبت کنید.
منم که اون موقع خونه نیستم و سرکار هم روم نمیشه بگم اجاز بدید با تلفن یک تماس با مخابرات بگیرم.
ارزش شارژ همراه رو هم نداره.
اگر تونستی و خونه بودی یک زنگ بزن به اینا ببین چی میگن؟
ممنون.خدانگهدارت
علی آقا
سلام
بهم زنگ زدن و گفتن زمان برای حساب شما رایگانه و کمپین فقط پول ترافیکشو میده.
خلاصش کنم.گوشامو گرفتن.
خوساتی بگو شمارشو بدم بهش زنگ بزن بگو ماه های رایگان چه شد.
اون خیلی محترمانه میگه کل ماه های شما رایگان است.
من می گم برین ریزکارکرد ها رو دقیق نگاه کنین ببینین مورد مشکوکی در جدول مصرفی هست یا نه همه سطر ها رو چک کنید
من مشکوکم به گلدنت بازخواستن یه چیزیو بهتر کنن همراه با اون به خوشون جایزه می دن و از کاربر ترافیک کم می کنن!!!!!!!!!!!!
راستی شما چرا دوماه رایگان ؟؟؟بابت چی بوده؟؟؟؟؟
![]()
هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)