تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1335 از 2365 اولاول ... 33583512351285132513311332133313341335133613371338133913451385143518352335 ... آخرآخر
نمايش نتايج 13,341 به 13,350 از 23644

نام تاپيک: راهــنمایی و مشاوره خرید و طراحی سیستم های صوتی و تصویری خودرو

داره خودمونی میشه sundown's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

باسلام
    دوستان من قصد خرید آمپ دارم قیمت در نظر گرفتم هم 600 700 هست اگه کمتر از این هم آمپی باشه و اجتیاج منو در آینده حل کنه که چه بهتر
    این آمپ حتما باید دو جفت کامپی رو که بعدا به جمعشون قراره اضافه شه رو درایو کنه
    حالا بنظرتون از چه برندها و چه مدلی ها میتونم بخرم؟

حـــــرفـه ای hoseinsps's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    AhwaZz

پيش فرض

باسلام
    دوستان من قصد خرید آمپ دارم قیمت در نظر گرفتم هم 600 700 هست اگه کمتر از این هم آمپی باشه و اجتیاج منو در آینده حل کنه که چه بهتر
    این آمپ حتما باید دو جفت کامپی رو که بعدا به جمعشون قراره اضافه شه رو درایو کنه
    حالا بنظرتون از چه برندها و چه مدلی ها میتونم بخرم؟
    سلام
    برند و مدل که زیاده!شما برای چه کامپی میخوای امپ بگیری؟مشخص کردید؟اخه بر اساس قدرت کامپ امپلی تهیه میکنن!
    شما اول کامپ بگیر در اینده امپ اضافه کن!

3. 2 کاربر از hoseinsps بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Moderator hamidR15's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلاااام، دااش حمید از دی ال اس ما چه خبر؟ پرسیدین؟ قیمت نوش و دست دوم؟
    باتشکر
    سلام
    آخ آخ نه شرمنده یادم رفت. فردا حتما سوال میکنم. ببخشید.
    4 لیتر زیاده تازه شاید 4 تا باند باشه تو یه فضا... راستی میشه یه پست بزاری و تمامه این پارامترارو بگی چیکار میکنن ... کم باشه خوبه زید باشه خوبه...

گرده همایی هم که نزاشتین...
    زیر 3 لیتر نرو دیگه.
    پارامترها رو چشم. تو اولین فرصت تو تاپیک اطلاعات عمومی قرار میدم.

5. این کاربر از hamidR15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Mar 2012

پيش فرض

با سلام به همه دوستان مخصوصا آقا حمید که به خون ما تشنه شده بابت نگذاشتن عکس سیستم
    دوستان من یه راهنمایی میخواستم ازتون لطفا بهم کمک کنید
    من این سیستمی که توی امضام میبینید رو دارم قرار یه کامپ سینزده سانتی برا جلو بخرم حالا آمپی که دارم دو تا 120 تا استریو میده و یه 220 تا مونو برا ساب ولی اون دو کانال استریوش واسه کواکسیال نیست یعنی بیس تقریبا خیلی کم میده در اصل همونطور که توی دفترچه امپ اومده واسه کامپ ساخته شده حالا من میخوام به جای این آمپ یه چهار کانال با یه مونو یا دو تا دو کانال و یه مونو بخرم بودجه ای که دارم کلا حدود یه تومنه برا کامپ و آمپ ها
    حالا موندم که بیام آمپ 5500 و 3400 پایونیر بخرم با یه آمپ مونو مثل 8106 کنوود یا نه بیام یه آمپ 8004 جی وی سی گیر بیارم و با یه آمپ مونو 8106 یا هر چیز دیگه ای بخرم قیمت جفتشونم حدود همون هفتصد تومن میشه
    حالا دو تا مسئله هست یکی کمبود کیفیت آمپای کلاس d نسبت به ab که آمپ 8004 کلاس دی هست و پایونیر ab
    و مسئله دوم اینکه اگه جی وی سی بخرم دو تا 125 تاش میره برا 1073 که مناسبشه ولی دو تا 125 وات دیگه برا کامپای 80 واتی مناسب نیستش اصن در صورتی که با خرید آمپ پایونیر دو تا 125 تا میره برا کواک و دو تا 60 تا هم میره برا کامپ
    حالا به نظرتون کدوم رو بخرم جی وی سی یا پایونیر 450 هم بودجمه با آمپ چهار کانال پایونیر هم که جدید اومد با صداش حال نکردم پس اونو پیشنهاد ندین
    ریش و قیچی دست شما

Sent from my HTC One X

7. این کاربر از BIG-BANG بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه mehransep's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    لنگرود

پيش فرض

سلام مجدد به دوستان.ببخشید فرق کنوودمدل 8019 با 7016 با 8016 درچیه؟کدومشون کارتsdروقبول میکنه؟خواهشا تفاوتشون تاحدامکان دقیق ذکر بشه.تقلیبشم وجود داره؟اصلش مال کدوم کشوره؟ببخشید از توقعات زیادی بنده.
    2-راستی برند گلیدن تقلبیشم هست؟
    3-کامپ mx 165 plus برندش audio system هست یاgladen?
    Last edited by mehransep; 17-11-2013 at 21:25.

تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    AhwaZz

پيش فرض

سلام مجدد به دوستان.ببخشید فرق کنوودمدل 8019 با 7016 با 8016 درچیه؟کدومشون کارتsdروقبول میکنه؟خواهشا تفاوتشون تاحدامکان دقیق ذکر بشه.تقلیبشم وجود داره؟اصلش مال کدوم کشوره؟ببخشید از توقعات زیادی بنده.
    2-راستی برند گلیدن تقلبیشم هست؟
    3-کامپ mx 165 plus برندش audio system هست یاgladen?
    سلام
    اولا 8019 به ملکوت پیوست و دیگه تولید نمیشه اگر هم گیر بیاد به احتمال زیاد قیمت فضایی میدن!
    gladen رو نمیدونم ولی فکر نکنم فیکش باشه اونم تو ایران!
    شما اگه میخواید تهیه کنید از نمایندگی خرید کنید
    audio و mosconiشرکت های زیر مجموعه gladen هستند
    Last edited by hoseinsps; 18-11-2013 at 15:26.

10. 5 کاربر از hoseinsps بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت sasbax's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    boushehr

پيش فرض

سلام دوست عزیز
    مبارکه...
    اولین کار تایین بودجست!
    پخشتون خروجی rca داره؟اگه نداشته باشه اصلا امپ نمیخوره..
    باند جدید بدون امپ درسته از فابریکی بهتره ولی بازم انچنان رضایت بخش نیست!
    من با این پخش ها کار نکردم / ممکنه کلا کیفیت خوبی نداشته باشن
    والله حقیقتش نمیدونم خروجی rca داره یا نه.رو کارتنش که چیزی در این مورد ننوشته.فقط رو کارتنش نوشته 4*60 wat
    یه همچین چیزی هم نوشته rca line out
    حالا اگه آمپیلی میخوره ممنون میشم یه باند خالی یا یه باند با آمپلی حداقل قیمت معرفی کنن
    Last edited by sasbax; 17-11-2013 at 23:05.

تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    AhwaZz

پيش فرض

سلام sasbaxعزیز
    پس rca میخوره
    شما میتونید با حداقل بودجه یه امپلی ۳۵۰۰پایونر به قیمت ۱۷۰تومن و یه جفت باند ۶۹۶5هم حدود ۱۶۰تومنه....

Sent from my HTC EVA_UTL using Tapatalk

13. 5 کاربر از hoseinsps بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2012

پيش فرض

آیا میدانید گران‌ترین سیستم صوتی بسته شده روی یه خودرو چقدر هزینه داشته؟

ماشین یه دوج کاروان بود که ۷۲ تا امپیلیفیر ، ۹ تا ساب سیز ۱۵ اینچ روش بود که ۳۲ تا باتری داره
    هزینه انجام شده ۸۰۰۰۰ دلار داره بود که ماشین رو ساله ۲۰۰۳ جمع کرده.تقریبا دویست و هشتاد میلیون تومان!!
    صدای تولید شده از این ماشین ۱۷۷.۶ دسیبل هست که برای تصور بلندی صدا با صدای بلند شدن هواپیمای بوینگ ۷۴۷ مقایسه کنید که ۱۴۰ دسیبل هست(با توجه به این که دسیبل کمیت لگریتمی هست، هر ۱۰ دسیبل افزایش ۲ برابر صدا بیشتر می‌شه)
    این ماشین بالغ بر ۵۰۰۰ کیلو سیستم بسته شده که عملا امکان حرکت دادن ماشین به علت سنگینی‌ و نداشتن فضای راننده وجود نداره
    درب‌ها و شیشه‌های ماشین کلا به خاطر امنیت عوض شده و فقط فرکانس ۷۴ هرتز رو اجرا می‌کنه!
    در صورت گوش دادن بلند مدت احتمال مرگ شنوند وجود داره.

15. 11 کاربر از miladpa63 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای pahama1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

با سلام به همه دوستان مخصوصا آقا حمید که به خون ما تشنه شده بابت نگذاشتن عکس سیستم
    دوستان من یه راهنمایی میخواستم ازتون لطفا بهم کمک کنید
    من این سیستمی که توی امضام میبینید رو دارم قرار یه کامپ سینزده سانتی برا جلو بخرم حالا آمپی که دارم دو تا 120 تا استریو میده و یه 220 تا مونو برا ساب ولی اون دو کانال استریوش واسه کواکسیال نیست یعنی بیس تقریبا خیلی کم میده در اصل همونطور که توی دفترچه امپ اومده واسه کامپ ساخته شده حالا من میخوام به جای این آمپ یه چهار کانال با یه مونو یا دو تا دو کانال و یه مونو بخرم بودجه ای که دارم کلا حدود یه تومنه برا کامپ و آمپ ها
    حالا موندم که بیام آمپ 5500 و 3400 پایونیر بخرم با یه آمپ مونو مثل 8106 کنوود یا نه بیام یه آمپ 8004 جی وی سی گیر بیارم و با یه آمپ مونو 8106 یا هر چیز دیگه ای بخرم قیمت جفتشونم حدود همون هفتصد تومن میشه
    حالا دو تا مسئله هست یکی کمبود کیفیت آمپای کلاس d نسبت به ab که آمپ 8004 کلاس دی هست و پایونیر ab
    و مسئله دوم اینکه اگه جی وی سی بخرم دو تا 125 تاش میره برا 1073 که مناسبشه ولی دو تا 125 وات دیگه برا کامپای 80 واتی مناسب نیستش اصن در صورتی که با خرید آمپ پایونیر دو تا 125 تا میره برا کواک و دو تا 60 تا هم میره برا کامپ
    حالا به نظرتون کدوم رو بخرم جی وی سی یا پایونیر 450 هم بودجمه با آمپ چهار کانال پایونیر هم که جدید اومد با صداش حال نکردم پس اونو پیشنهاد ندین
    ریش و قیچی دست شما

Sent from my HTC One X
    سلام ارادت خدمت همه دوستان گلم
    اگه پیک بالاتر رو کامپ ها تحمل میکردن 8004 بهتر بود، اما با این شرایط که خودتم گفتی بنظرم پایونیر انتخاب بهتریه
    اگه میتونستی با 1 ،4 کانال و 1 مونو سرو ته قضیه رو جمع کنی منقطی تر بود
    8106 هم خوبه تو این رده چون تقریبا دیگه چیزی نداریم توی این مایه ها، با 4 کانال پایونیر چرا حال نکردی؟ صداشو با چی شنیدی؟

17. 3 کاربر از pahama1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •