با سلام به همه دوستان مخصوصا آقا حمید که به خون ما تشنه شده بابت نگذاشتن عکس سیستم
.gif)
دوستان من یه راهنمایی میخواستم ازتون لطفا بهم کمک کنید
من این سیستمی که توی امضام میبینید رو دارم قرار یه کامپ سینزده سانتی برا جلو بخرم حالا آمپی که دارم دو تا 120 تا استریو میده و یه 220 تا مونو برا ساب ولی اون دو کانال استریوش واسه کواکسیال نیست یعنی بیس تقریبا خیلی کم میده در اصل همونطور که توی دفترچه امپ اومده واسه کامپ ساخته شده حالا من میخوام به جای این آمپ یه چهار کانال با یه مونو یا دو تا دو کانال و یه مونو بخرم بودجه ای که دارم کلا حدود یه تومنه برا کامپ و آمپ ها
حالا موندم که بیام آمپ 5500 و 3400 پایونیر بخرم با یه آمپ مونو مثل 8106 کنوود یا نه بیام یه آمپ 8004 جی وی سی گیر بیارم و با یه آمپ مونو 8106 یا هر چیز دیگه ای بخرم قیمت جفتشونم حدود همون هفتصد تومن میشه
حالا دو تا مسئله هست یکی کمبود کیفیت آمپای کلاس d نسبت به ab که آمپ 8004 کلاس دی هست و پایونیر ab
و مسئله دوم اینکه اگه جی وی سی بخرم دو تا 125 تاش میره برا 1073 که مناسبشه ولی دو تا 125 وات دیگه برا کامپای 80 واتی مناسب نیستش اصن در صورتی که با خرید آمپ پایونیر دو تا 125 تا میره برا کواک و دو تا 60 تا هم میره برا کامپ
حالا به نظرتون کدوم رو بخرم جی وی سی یا پایونیر 450 هم بودجمه با آمپ چهار کانال پایونیر هم که جدید اومد با صداش حال نکردم پس اونو پیشنهاد ندین
ریش و قیچی دست شما
Sent from my HTC One X