فرمایشتون کاملا صحیح ولی
اگه disable باشه برا من مودم با snr 10 وصل میشه ک خیلی مقدار ریتش پاین تر از مودم های معمولی هست مودم معمولی snr 6 وصل میشه!
Rx AGC GAIN Adjustment رو هم بستگی داره رو کدوم گذاشته باشید
فرمایشتون کاملا صحیح ولی
اگه disable باشه برا من مودم با snr 10 وصل میشه ک خیلی مقدار ریتش پاین تر از مودم های معمولی هست مودم معمولی snr 6 وصل میشه!
Rx AGC GAIN Adjustment رو هم بستگی داره رو کدوم گذاشته باشید
مودم چی هست ؟
مودم Utel 403f
امکانش دارید مدل دقیق چیپست رو با telnet در بیارید ؟ پروفایل 30 هم داره ؟
این مودم ورژن 2 اش کلا فک نکنم ایران باشه .
مودم من Kasda 5262B ولی Utel v304f عین همینه مدل دقیق و غیر دقیق چیپست مودم UTEL برادکام bcm 63381 dual core @ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Mhz
جدی؟
منوشون عین همه فکر کردم برا شما هم یوتله!
آره برا من که داره
راستی دوستان اینجا، پیشگامان هم تو صفحه اش زده شروع ثبت نام vdsl
تازه متوجه شدم اسیا تک هم زده مدتیه
دیدبان نت هم بسته هاشو گذاشته (فکر کنم fttc نباشه)
امیدی یعنی هس؟
درسته، ولی دیگه متاسفانه یه عادت اشتباه هست که جا افتاده و نمیشه به همین سادگی از میان بردش، یه SNR واقعی داریم و یه SNR که تو یه سرعت مشخص (مثلا 8 یا 16 و...) سینک میشه، اختلاف این SNR واقعی و SNR سینک شده در یه سرعت خاص میشه SNR Margin، ولی همینطور که گفتید اشتباها از این به عنوان SNR یاد میکنن و نه SNR Margin
من حدود یک سال هست این مودم رو دارم از دیچیکالا خریدم (فروشگاه چلسی) اتفاقا زده بود رنگ سفید ولی وقتی تحویلم دادن سیاه بود و ورژن 2 شانسی بود دیگهچقدر خوشحال شدم و همین یک ماه پیش فریمور ورژن 3 این مودم رو ریختم براش که منو تغییر کرد و یک سری محدودیت های وی پی ان که روش بود برداشته شد، بدی مودم های تی پی لینک اینه که زیاد حق انتخاب نداری و حتی تلنت هم روش جواب نمیده ولی خیلی مودم خوبیه در کل، [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] این مدل هم که میشه از ebay سفارش داد در انگلیس هستش و جدیدترین مدل هست که super vdsl ساپورت می کنه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)