سلام آقا رضا واقعا ممنون از زحماتتون و اینکه پاسخگوی همه سوالات ما هستید خدا خیرتون بده..
چند تا سوال داشتم از خدمتتون اول اینکه پوشش شبکه 3G و 4G اصفهان در چه وضعیتیه؟ داخل سایت ایرانسل برای اصفهان تیک 4G خورده کدوم مناطق پوشش داده شدن؟ و اینکه کدوم مناطقی که هنوز دارای پوشش 3G نیستن در شرف ارتقا هستن؟
دانشگاه آزاد خراسگان در چه وضعیتیه؟ داخل دانشگاه به غیر از یه قسمت محدود سمت درب شماره یک دانشگاه و ساختمان 15 خرداد بقیه دانشگاه تا به حال نتونستم به شبکه 3G متصل بشم آیا برنامه ای هست که تو این چند وقت همه دانشگاه پوشش داده بشه؟ یه مشکلی هم وجود داره که داخل دانشگاه وقتی به شبکه EDGE ایرانسل وصل هستم حدودا تا ساعت هشت و نیم صبح هیچ مشکلی وجود نداره و برنامه های پیام رسان به خوبی کار میکنن اما از این ساعت به بعد علامت E بالای صفحه گوشی هست اما عملا هیچ گونه تبادل اطلاعاتی وجود نداره یعنی علامتش هست ولی اینترنتی وجود نداره بعد توی همین ساعاتی که این مشکل وجود داره اگر که از محدوده دانشگاه خارج بشم دوباره همه چیز ok میشه و بلافاصله اعلان های برنامه ها شروع به اومدن میکنن این مشکل هم اینجور که فهمیدم از همون ساعتای صبح شروع میشه و معمولا تا حدودای 3 بعد ازظهر ادامه داره دوباره از 3 بعد از ظهر درست میشه اینترنت وصل میشه گوشی خودم ویندوز فونی هست با یه گوشی آندرویدی هم تست کردم همین مشکل رو داشت علامت E میاد ولی اینترنت نداره اینم ممنون میشم اگر که پیگیری بکنید ببینید مشکل از کجاست ...بازم تشکر میکنم و عذر میخوام که خیلی سوال پرسیدم..