دوست عزیز منظورتون رو نفهمیدم از خود مخابرات گرفتم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزیز منظورتون رو نفهمیدم از خود مخابرات گرفتم
دیروز دقیقاً ساعت 12 ظهر از از وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات سایت 195 باهام تماس گرفتن و گفتن که از خدمان مخابرات راضی هستید و منم توضیح دادم که چطور قانون و کابرارو دو میزنن
به سامانه جدید مخابرات که در زیر قرار دادم مراجعه کنید و چک کنید
الان دقیقا یک هفته هست که من هر روز دارم زنگ میزنم پشتیبانی واسه اینکه سرویسی که حقم هست رو بگیرم، هیچ چیز بیشتری رو هم نخواستم.
هر روز یه بهونه جدید میارن. دیگه حالم رو بهم زدن اینا.
پول ده مگ گرفتن ازم روی 2 مگ بستن سرویس رو. دزدا.
اصلا راضی نیستم و امیدوارم این پولی که ازم گرفتن از گلوشون پایین نره. درد بشه به جونشون.
100% الان همه سرویسها دانلود شبانه دارند سامی جان![]()
میگم چرا این مخابرات همه اش داره نامحدود رو بر میداره ، بعد حداقل وقتی محدود میخواد بده چرا دانلود رایگان نمیذاره ، توی زمان دایناسور شرکتا حداقل 2 تا 6 صبح میذاشتن ، که مخابرات قبلا داشت اما الان برداشته شده و اینکه چرا زیاد ترش نمیکنن.
آقا کسی نمیدونه این مخابرات استان خوزستان دانلود شبش رو برداشته یا نه؟
هنوز از ساعت دو شب تا 6 صبح؟
معلوم نیست کی نامحدود میارن؟
نه عزیز نشدباز این نوشته رو میزنه
نام کاربري يا کلمه عبور شما جهت ورود به سامانه صحيح نمي باشد !
ممکنه واسه قطع بودن تلفن باشه اینکار رو کرده باشن که بدهی تلفن رو پرداخت کنم
منم یه نامه ای کامل و جامع در مورد شانسی بودن دانلود شبانه نوشتم برا تنظیم مقررات باهام تماس گرفتن گفتن حتما پیگیری میشه که پیگیری هم کردن واقعا دمشون گرم که اینقدر سریع مشکلات کاربرا رو پیگیری میکنن
سلام دوستان میدونین معنیه این چیه من 5 مگ داشتم ولی شبانه فری زده بود الان اومدم رو 10 مگ و اینو زده
خظ بالایی نوشته استاندارد 10 مگ 1 ماهه این 5 گیگ دیگه چیه نکنه شبانه 5 گیگ بیشتر دانلود ندارم ؟ البته هر شب
دوستان یه توضیحی هم در مورد این تعرفه من بدید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)