تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1334 از 1746 اولاول ... 334834123412841324133013311332133313341335133613371338134413841434 ... آخرآخر
نمايش نتايج 13,331 به 13,340 از 17452

نام تاپيک: League Of Legends

پروفشنال ezio7's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

روش promotion رو کشف کردم مهم نیست که بازیتون عالی باشه مهم اینه که بدونید کی باید ببرین و کی باید ببازین
    and now plat3

Last edited by ezio7; 29-07-2014 at 16:04.

2. این کاربر از ezio7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز pharm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2004

پيش فرض

Champ واسه Team Fight با Champ واسه Carry کردن فرق داره ها! اگه میگی واسه Team Fight خب معمولا Champ هایی که AoE زیاد و Mobility بالا دارن بهترن. بعدشم بهتر بودن توی Team Fight دلیل بر این نیست که میتونن Kill بگیرن، توی Team Fight شاید یه Supp مثل Morgana خیلی خوب باشه میره وسط Ulti میزنه Zhonya استفاده می کنه کلا روند Team Fight رو عوض می کنه! از اون طرف ما تانک هایی داریم که تو Team Fight عالین مثل Renekton که با 2 تا Dash میتونه برسه به ADC حریف و Stun کنه. باز Mid Lane هایی داریم مثل Syndra یا Orianna که کافیه وایسن دور یا حتی پشت یه دیوار و دونه دونه حریفو پر پر کنن.
    اما Carry بحثش فرق داره، Zed یا Katarina میتونن بازی رو Carry کنن، اما راحت نیست، مخصوصا Zed خیلی تمرین میخواد، برای اینکه جفتشون از اونجایی که Assassin هستن خیلی Squishy ان و باید یاد بگیری که چجوری باهاشون در بری. مخصوصا با Kata واسه Ward Jump یا Zed واسه Shadow هاش که بدونی کی باید جاتو عوض کنی.
    اگه فکر می کنی میتونی یه Champion بخری که بری تو Team Fight بعد 5 نفر بریزن سرت آخرشم 4 تاشونو بکشی هیچیتم نشه از این خبرا نیست. مگر اینکه به چند تا گاگول بخوری از اول بازی Feed کنن بتونی زود 3 تا آیتم بخری، اونجوری با هر Champ میشه بازی رو جمع کرد.
    من خودم نظرم رو Hecarime ولی Lee sin هم قویه نمیخوا بکشم تو تیم فایت میخوام مثله Ult مالفیت باشه تاحالا ندیدم کسی بتونه از تیمفایت تیمی که مالفیت رو داره ببره بسیار قوی مالفیت
    هکاریم اگر بخوام runes هاشو بخرم باید اندازه یه هیروی 6300 خرج کنم مخصوصا movment speed ها دونه ای 2000 تاست که کل هکاریم هم رو سرعتش میچرخه و واجبه بعد Lee هم خیلی گنک کردن باهاش سخته امکان خطا 50 درصده البته بگم رنگار رو دارم جانگلش حرف نداره همیشه تو جانگل که با رنگار میرم اگه یکی گاو نباشه فید نده 100% میبریم
    دوستان من حدود 200 تا بازی با رنگار کردم هنوزم روزی 5 بار باهاش بازی میکنم ولی همیشه Top که میرم lane رو میبازم یکی هست بگه چی کار کنم دیدم یارو pridstalker بازی میکنه با رنگارو رو تاپ ولی اون هم به طرز خیلی سختی بالا رو OWN میکنه

داره خودمونی میشه Silence Hunter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

Jungal : sejuani - Ramuus -Amumu
    نظر اصلی با خودته اینا پیشنهاداته من بود در ضمن Adc ها که معلوماً دیگه هر کدوم فید بشن به یک شکل کار می کنن ولی من Draven - Vayne - Cait پیشنهاد می کنم Top هم Nasus و Renekton و هر دو هم قوی ان Nasus هم هر کی میگه میشه جلو فارم کردنشو بگیری غلط کرده من که نتونستم مگر این که هیرو Renge بگیری

پروفشنال GL & HF's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2013
    محل سكونت
    سردترین شهر ایران

پيش فرض

من خودم نظرم رو Hecarime ولی Lee sin هم قویه نمیخوا بکشم تو تیم فایت میخوام مثله Ult مالفیت باشه تاحالا ندیدم کسی بتونه از تیمفایت تیمی که مالفیت رو داره ببره بسیار قوی مالفیت
    هکاریم اگر بخوام runes هاشو بخرم باید اندازه یه هیروی 6300 خرج کنم مخصوصا movment speed ها دونه ای 2000 تاست که کل هکاریم هم رو سرعتش میچرخه و واجبه بعد Lee هم خیلی گنک کردن باهاش سخته امکان خطا 50 درصده البته بگم رنگار رو دارم جانگلش حرف نداره همیشه تو جانگل که با رنگار میرم اگه یکی گاو نباشه فید نده 100% میبریم
    دوستان من حدود 200 تا بازی با رنگار کردم هنوزم روزی 5 بار باهاش بازی میکنم ولی همیشه Top که میرم lane رو میبازم یکی هست بگه چی کار کنم دیدم یارو pridstalker بازی میکنه با رنگارو رو تاپ ولی اون هم به طرز خیلی سختی بالا رو OWN میکنه
    من بیشتر از 1100 تا بازی با رنگار دارم و اکثرا هم باهاش تاپ بازی میکنم ببین همیشه واسه رنگار اول بازی 3 تا Dornas blade بگیر و سعی کن جلو چمپایه ad که میدونی زورت بهشون نمیرسه boot armor ببندی من بیشتر جلو چمپاییه تانک با رنگار مشکل دارم وگرنه اکثر ad هارو باهاش میزنم حالا میخواد باشه riven / fiora یا ... بیلد رنگار دستت بیاد خیلی سفت میشه و خیلی هم بد میزنه برا همین بهت پیشنهاد میکنم بری استریم ryan choi رو ببینی Pridestalker هم اصلا رنگار بازه خوبی نیست فقط میدونه زورش به طرف نمیرسه مثل گاو فید میده اول بازی .the brutalizer یکی از ایتمایه اصلی هست همینطور Tiamat البته هیچ وقت Tiamat رو تبدیل نکن به hdyra چون useless میشی صبر کن هر وقت فول ایتم شدی کاملش کن و همینطور the Brutalizer رو به Black cleaver تبدیل نکن به جاش میتونی ghost blade ببندی خیلی واسه hunt کردن قوی میشی
    Last edited by GL & HF; 29-07-2014 at 17:54.

6. این کاربر از GL & HF بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

به نظر من Heca نه. الان خیلی اوضاعش خوب نیست! بعد از اون همه Nerf دیگه خبری از اون Heca نیست که Ulti بزنه وسط و با W همینجوری خودشو Heal کنه با Q هم یکی یکی پر پر کنه.
    اگه Jungler خوب میخوای که خیلی هم سخت نباشه Vi رو بخر، هم تانکه هم Damage بالا داره، به هر حال تا Nerf نشده استفاده کن. Ulti هم که خوراک Gank کردنه، فقط کافیه با Q طرف رو بترسونی تا Flash استفاده کنه بعد Ulti رو بزنی روش. Lee هم خیلی خوبه، Lee معروفه به Jungle همه کاره! بقیه Jungler ها تو یه چیز ممکنه قوی باشن تو بقیه چیزا ضعیف، اما Lee تو همه چیز حالت نرمال یا حتی خوب داره. ADC هم برای Team Fight به نظر من بهتر از Tristana الان نداریم.

8. 2 کاربر از mnime بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Fiddle's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

ای خدا
    من نفهمیدم چرا جدیدا واسه برد 16 تا lp میده واسه باخت 21 کم میکنه

آخه گناه من چیه اینوسط اون از اون چت بان های 300 تایی اینم از این lp ها

دردمو به کی بگم آخه هیش کس درک نمیکنه منو

تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

ای خدا
    من نفهمیدم چرا جدیدا واسه برد 16 تا lp میده واسه باخت 21 کم میکنه

آخه گناه من چیه اینوسط اون از اون چت بان های 300 تایی اینم از این lp ها

دردمو به کی بگم آخه هیش کس درک نمیکنه منو
    به خاطر اینه فاصله بین برد باخت ات زیاده از تو رنکد
    بچه ها این Season ام مثل Season قبلی جایزه داره؟
    Last edited by Silence Hunter; 29-07-2014 at 23:58.

کاربر فعال انجمن بازی های آنلاین و شبکه ای Fusi0n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

به سلامتی یعنی 7 دست Rank رفتم بازی Shift+Delet کردم
    یعنی کلا من هیچ وقت Rank نگرفتم بر چه اصول و قاعده ای بهترین باشی تو رانک بدترینی فقط مشکل اعصاب و روان تولید میکنه ....

12. این کاربر از Fusi0n بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال GL & HF's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2013
    محل سكونت
    سردترین شهر ایران

پيش فرض

پچ جدید هم اومد با کلی تغیرات زیبا موندم چرا کلاینت و مپ جدید نمیاد...

14. 2 کاربر از GL & HF بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

پچ جدید هم اومد با کلی تغیرات زیبا موندم چرا کلاینت و مپ جدید نمیاد...
    اونا آخر Season عوض میشن نه الان
    دوستان EUNE Step اول چقدره؟
    Last edited by Silence Hunter; 30-07-2014 at 07:00.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •