بابا مفت مفت هم نیست باید توی مسابقه شرکت کنید ...
بابا مفت مفت هم نیست باید توی مسابقه شرکت کنید ...
چی شده الان که رفتم تو دیدم اکانتم تمام خاصیتهای پریمیوم رو داره چه خبره ؟ سازنده ها خل شدن ؟
محمود اگه زود خبر داده بودی کمکت میکردیم. حالا مشخصات نوبل کننده با ریپورت ها رو برا من فوروارد کن
در ضمن بچسب به اکانت k54
آقا من كه قبلا گفتم ميخوان از عكسهاي بازيكنا يه گالري بسازنو 3 تا جايزه پرميوم مفت ميدن
1- به طور تصادفي انتخاب ميشه
2- خوش قيافه ترينبازيكن مرد
3- خوش قيافه ترين بازيكن زن
از انجايي كه تو محلومن من به الهه شانس و زيبايي شهرت دارم و محمود گودلوكينگ و محمود بيوتي و محمود نايس فيس و محمود خرشانس تو دنيا شناخته شده است پس بدون اينكه شركت كنم جايزه اول و دوم مال منه بهتره شماها براي جايزه سوم شركت كنين
از تمامي بر و بچسي كه اظهار همدردي كردن ممنون مشكلي نيست 2 تا اكانت ديگه دارم تو 12 ولي حال تو 13 است از امروز صبح تا حالا نزديك 3 كيلو از هر كدوم از يوناني ها كش رفتم (12 را نگاه نكنين تو 13 برا 3 كيلو بايد 3 روز بموني )
راستي كاظم بهم زنگ زد و گفت دارن ميبرنش اروميه يه يكي دو روزي هم بستريه برو بچس يه دعا هم برا اون برين تو كارش ( البته اگه بر نگرده از اون جايي كه پسورد روستاهاش را بلدم همشون به من ارث ميرسن)
نه بابا يارو 4 تا روستا بغلم داشت جمعا تو 1 ساعت كلير و نوبل كرد نوبل منها و نيرو ها هم همزمان از 4 تا روستا اومدن كه همين باعث شد كمرم بشكنه تو كا 54 فكر نكنم بتونم ادامه بدم البته سعي ميكنم نوبل من بسازم و بيام نزديك يكي از بچه ها
برات ريپورتهاشو ميفرستم
Last edited by dizgаh; 27-12-2007 at 22:03.
sguu چه طوری اینقدر سریع پیشرفت کرد؟
هرچی ریسورس تو اون یکی اکانتت داری بفرست برای یکی از بچه ها و به اون بگو بفرسته برای روستای k54 تا سریع پیشرفت کنی منم یکم که دست و بالم باز بشه برات میفرستم.
چی شده بستری واسه چی
میگم تو انبار چقدر جا داری ؟![]()
البته الان روستای ضعیف داره
اگه ضعیف بمونه که نمیشه
اگها قوی شد میزنه لته پارش میکنه و تموم(طرف 4 تا روستا داره )
بهتره یا در ترایب اون عضو بشه یا دیپلماسی یا یا بقول خودش بهتره بیاد پیش یکی از بچه ها
چرا از کمال خبری نیست ؟
صفا جان
من دیگه نمیرسم مثل قبل بازی کنم
2 تا از روستاهای ورلد 10 ام میرسه به تو امروز فردا
دارم حساب مبکنم ببینم چندتاش رو بدم به کی!
بردیا جان.... توی 10 روستا میخوای تو؟!
اگه داری بازی میکنی هنوز... بگو تا برای تو کنار بزارم!
راستی...
به مناسبت کریسمس... به همه 3 روز اکانت مجانی واسه تمام ورلد ها داده شده!
اونهایی هم که خودشون اکانت دارن.. 3روز اکانتشون تمدید شده
هم اکنون 8 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 8 مهمان)