ممنون محمدرضا بابت خبرها.
ممنون محمدرضا بابت خبرها.
توهم فانتزی!خسرو حيدري: شايد در آينده به پرسپوليس رفتم
محمدرضا بابت خبرت ممنونجوابی هم که به خسرودادی خیلی باحال بود.
قرارداد خسروچندساله است؟
قراردادفابیو که دوساله بود اینوهم میدونستیم خیلی خوب میشد
سلام
وظیفه بود
سلام
قرارداده 2 ساله بسته
مثل روز برام روشنه که اون خبرنگار از خدا بی خبر اون جمله آخر رو اضافه کرده. اصلا مشخصه ... هیچ وقت خسروحیدری اونم تو این شرایط که استقلال داره یکه تازی میکنه این حرفو نمیزنه تا خودشو از چشم هوادارا و قلعه نویی بندازه... لعنت به این خبرنگارهای دروغگو... اون گفته رضا رجبی رو هم داشتید ؟ من اگه جای اون بودم اسم اون روزنامه نگار رو میگفتم تا رسوا بشه... اینا که آبروی همه رو مثل آب خوردن میریزن و به دروغ حرف تو دهن همه میزارن خودشون هم آبرویی ندارن که ریخته بشه....حيدري كه سابقه بازي با پيراهن ابومسلم را دارد در پايان گفت:من در اولين حضورم در مسابقات ليگ برتر با پيراهن ابومسلم به ميدان رفتم. تيمهاي پيكان و پاس از جمله تيمهاي من در گذشته بوده است، در حال حاضر هم در تيم استقلال هستم و شايد در آينده به تيم پرسپوليس رفتم!
سپاهان هم مساوی کرد و اختلاف استقلال باهاش 6 امتیاز شد.
اخبار كميته انضباطي
قلعه نويي جريمه نقدي شد
خبرگزاري فارس:كميته انضباطي فدراسيون فوتبال آراي مختلفي را در خصوص بازيكنان ،باشگاه ها و مربيان متخلف صادر كرد.
به گزارش خبرگزاري فارس،آراي كميته انضباطي به شرح زير است:
جريمه براي قلعه نويي
پس از بررسي تخلف اميد طيري مبني بر اعتراض به داور ديدار مقابل فولاد، وي به پرداخت 000/000/5 ميليون ريال جريمه نقدي محكوم شد.همچنين امير قلعه نويي نيز به علت اعتراض به داور به پرداخت 000/000/5 ريال جريمه نقدي محكوم شد.
محروميت بازيكن ابومسلم
كميته انضباطي با بررسي گزارش رسيده و تخلفات ژان نگودي-بازيكن ابومسلم ،وي تا اطلاع ثانوي از همراهي تيمش در مسابقات محروم است و بايد روز يكشنبه 24/9/87 درجلسه كميته انضباطي حضور داشته باشد.
جريمه نقدي براي تيم فوتسال شركت ملي حفاري
طبق گزارش رسيده از سوي ناظر كميته انضباطي در ديدار دو تيم ملي حفاري و ارم كيش قم،تماشاگران حفاري اقدام به فحاشي عليه داور كرده اند.برهمين اساس باشگاه فوق به پرداخت 2 ميليون جريمه نقدي و توبيخ در پرونده محكوم شد.
همچنين مرتضي لويمي،بازيكن تيم حفاري به علت اهانت به داور از همراهي تيم خود به مدت 2 جلسه محروم و به پرداخت 2 ميليون ريال جريمه نقدي محكوم شد.
جريمه نقدي براي تيم هما
با توجه به بروز تخلفات از سوي تماشاگران معدود منتسب به تيم هما مبني بر اهانت به داور مسابقه پيرامون شعار هاي غير اخلاقي،كميته انضباطي فدراسيون باشگاه فوق را به توبيخ كتبي در پرونده و مبلغ 2 ميليون ريال جريمه نقدي محكوم كرد.
محروميت براي مربي پاس همدان
مجتبي خورشيدي مربي پاس همدان به دليل تخلف و دخالت در امور داوري به محروميت 2 جلسه اي و پرداخت 3 ميليون ريال جريمه نقدي محكوم شد.
جلسه رسيدگي به مشكلات برگي زر
جهت بررسي مشكلات مالي هادي برگي زر، سرمربي سابق تيم ابومسلم نشستي در روز دوشنبه مورخ 25/9/87 برگزارمي شود.بر همين اساس مدير عامل باشگاه بايد درتاريخ مشخص شده در كميته انضباطي حضور داشته باشد.
انتهاي پيام/
ذوب آهن مساوي كرد
سلام بر صدر نشين جديد ليگ استقلال
اميدوارم ديگه كسي دستش به استقلال نرسه
ای ول نتیجش چی شد.ذوب آهن مساوي كرد
سلام بر صدر نشين جديد ليگ استقلال
اميدوارم ديگه كسي دستش به استقلال نرسه
نکنه 2--2 مساوی شد.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)