iهمین الان که 11 صبحم هست. ارور میندازه نمیدونم چرا
iهمین الان که 11 صبحم هست. ارور میندازه نمیدونم چرا
درود
دوستان کسی میدونه نامحدود بودن ترافیک داخلی هم از سرویس FMC حذف شده یا نه؟ تو سایتش که قبلا نوشته بود الان دیگه نیست :|
Last edited by alinice321; 12-05-2020 at 13:14.
سلام الان رو اتو گذاشتمشرو های پروفومنس
اسکرین شاتی ک دادم اتفاقا +3 اضافه کرده بودم
ن مشکل خاصی نداره الان اتفاقا +4 اضافه کردم snr 6 هست قطعی نداره تا غروب دیگ کشش چقد بیاد پاینمجبورم -4 کنم ک قطع نشه
حتی امروز +3 بود رو 7.4 زنگ خورد اومد پان تر 5.3 ولی قطع نشد
درسته شبانه افت داره اما تا ی حدی مثلا ساعتای 8 شب تا 1 شب این پیک هست که بالارفتن مصرف برق و .... اینا رو کشش تاثیر میذاره
اون عدد snr رو شما میتونید دستی تغیرش بدید یا خود به خود بالاترین حد بذاره
از اینجا این منو
![]()
Last edited by MMDFullHD; 12-05-2020 at 14:29.
آره کلا این بخش منوی ایسوس نجات دهنده خیلی هاستمدلش چیه؟ N14U?
متاسفانه شاتللند بصورت رسمی تعطیل شد ):
متن پیامک :
دوست گرامی؛
با توجه به توقف ارایهی سرویس شاتللند در روزهای آینده، سپاسگزار خواهیم بود اگر در زودترین هنگام برای بررسی پروفایل شخصی و انتقال اطلاعات خود از روی این پلتفرم به مکان جدید اقدام فرمایید.
Sent from Tapatalk
سلام
مدل مودمت چی هست؟
من مدل n10_c1 را دارم Stability Adjustment روی 10 هم بزارم باز snr اینقدر پایین نمیاد که بشه از کشش حداکثری خط استفاده کنم
من فقط +4 تا میزنم تا 6 میاد پاین کشش
غیر فعالش کنی 10 خودش میبنده snr رو
+4 بزنی خطتو میاره تا +6 تا پاین ترین حالت میتونی شما بیاری ببنی بعدش ولی زیر 6 crc خیلی میندازهه
ac68 هست فریمور 3 هس
dla رو مطمعنی خاموش کردی؟ بعد SRA هم خاموش باید بذاری
RX GAIN رو های پروفومنس بذاری نداریش دیفالت بذار ن استیبل
فریمورتم اخرین ورژن هست؟
Last edited by MMDFullHD; 12-05-2020 at 18:25.
اول اینکه اون SNR Margin هست که همه به اشتباه همه حتی پشتیبان ها هم به عنوان SNR میشناسن
این اختلاف SNR واقعی با SNR ی هست که مثلا برای سرعت 16 مگ نیاز هست که هرچی هم بیشتر باشه بهتره
اون گزینه Stability Adjustment هم میاد یک مقدار حاشیه ای به اون مارجین اضافه می کنه که مودم با سرعت بالاتری متصل بشه اما درصد خطا می ره بالا
و اگر زیاد تنظیم بشه خط ناپایدار میشه
اگر کلا disable باشه مقدار افست رو روی 0 قرار میده که میشه همون سرعتی که مودم های معمولی دیگه وصل میشن
این یکی از قابلیت های خوب مودم های ایسوس هست که در مودم های دیگه بعضا با telnet قابل دسترسی هست
چیپست فقط برادکام: خط روی fast
![]()
دقیقا من گفتم که این مودمه خطمو رو پایین ترین snr ]م نگه میداره
یه چیزی من حس میکنم کلا بیخیال vdsl شدن هیچ خبری نیس
فکر کنم واقعا مثل خیلی چیزا الکی بود...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)