بچه ها آپلود کنم چیزی به حسابم میزنن ؟ آخه شنیده بودم تو قانونا اینکه اپلود رو حساب نمیکنن ؟![]()
بچه ها آپلود کنم چیزی به حسابم میزنن ؟ آخه شنیده بودم تو قانونا اینکه اپلود رو حساب نمیکنن ؟![]()
مخابرات آپلود رو هم حساب میکنه. ولی فکر نکنم بقیه حساب کنن.
Sent from my XPERIA ZR
همه حساب میکنن تا جایی که من دیدم.
اقا مطئنید ؟ کسی دیگه هست ؟
آسیاتک و شاتل آپلود رو حساب نمیکنن و رایگان هست البته شاتل رو خودم دارم و تست کردم ولی آسیاتک رو یکی از دوستان گفته بهم و تو سایتشم خوندم همینجور بوده
سلام..آقا یکی نیست یه راهنمایی بکنه ما از کدوم شرکت تو قائم شهر سرویس بگیریم؟ قطعی و افت سرعت نداشته باشه.. یه ساله هم بود مهم نیست..
اگه از مخابرات بخوای بگیری، واسه اینکه شبانه رایگان هم داشته باشه، بهتره کمپین بهار تا بهار با سرعت 2 مگ، مجموعا 120 گیگ ترافیک یکساله، رو بگیری که سرعتش موقع دانلود حدودا 250 KB/s هست:
ردیف شرح قیمت/ریال 1 اینترنت کمپین بهار تا بهار 94-60G-2M- پیش پرداخت- 12ماه- 60 گیگ ترافیک رایگان حجمی سالانه - شبانه رایگان (6-1) 2,580,000 2 مالیات بر ارزش افزوده 8% 206,400 جمع قیمت 2,786,400
====
اما اگه سرعت بیشتری رو نیاز داری، میتونی آسیاتک بگیری که سرویس های متنوعی داره و در روز سرعت بیشتری رو نسبت به سرویسی که خریدی بهت میده، مثلا سرویس 512 شون در روز حدود 600 KB/s سرعت داره، اما در تایم شبانه رایگان سرعت ها واقعی میشه (حتی کمتر) و حداکثر سرعت دانلودش در شب مربوط به سرویس 10مگ هست که سرعتش 250 KB/s هست یعنی از سرعت اسمی 10مگ که باید حدود 1.2 MB/s باشه هم کمتره. واسه 512 ظاهرا سرعت شبانه ش واقعیه و حدود 60 هست. (خودم آسیاتک ندارم و اینایی که گفتم، تجربه دیگران بود که از فروم آسیاتک خونده بودم)
فقط برای سرویس های جدید که از بهار تا بهار میشه ساعت دانلود رایگان 1 تا 6 یا برای همه این حوریه؟ من کمپین تابستونه یکساله دارم.
دوستان من اومدم خونه فامیلمون تو شمال بهش گفتن از ساعت 1 تا 6 رایگانه ! ولی احساس میکنم از ساعت 2 ـه ! چرا ؟ چون از ساعت 1 تا 2 سرعت 250 ـه ولی وقتی ساعا 2 میشه نصف میشه :|
2 مگ کمپین تابستان:
سرور داخلی:
سرور خارجی (لندن):
البته اکثر اوقات سرعتش کمتره، و گاهی حتی از آپارات هم نمیشه راحت فیلم دید. سرعتش توی این دو سه روزی یه ذره بهتر شده.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)