شما که تازه تمدید نکردید احتمالا
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
شما که تازه تمدید نکردید احتمالا
نه تمدید 2 هفته پیش بوده .
عکس زیر از اشتراک خودم در IBSN است که همین امروز از سامانه جدید مخابرات خوزستان یعنی پرتک خریداری کردم و شامل ساعات رایگان شبانه میشه
عکس دوم که در زیر قرار دادم اشتراک 2 مگ، هشت گیگ دوستم است که یک هفته قبل از سامانه پرتک سرویسو خریداری کرده و از امروز سرویسش شامل ترافیک رایگان ساعات شبانه شده.
و آخرین عکسم مربوط به اشتراک فامیلمون که سرویس جشنواره ای کمپین 2مگ ماهیانه 3 گیگ بمدت یک سال با مدم رایگان خریداری کرده و از امروز سرویسش شامل ساعات رایگان شبانه شده.
در ضمن بگم اشتراکهایی که عکشونو قرار دادم از دو مرکز مخابراتیه متفاوت اهواز، آزادی و گلستان است حالا دیگه نمیدونم خود مخابرات ساعات رایگانو اضافه کرده یا اینکه سیستمشون در حال حاضر دچار مشکل یا با باگی شده.
سرویس 2048 1ماهانه 5گیگ من تایم شبانه نداشت...اما از امروز سرویس شبانه گرفته...
مثل اینکه دوباره شبانه برگشته....
با سلام جناب آقاي ... موارد ذيل در خصوص شكايت ثبت شده به استحضار مي رسد: 1-تعرفه هاي نامحدود يك ماهه اخير شركت مخابرات خوزستان كه با افزايش قيمت 2 برابري ارايه مي شد برخلاف مصوبات سازمان بوده كه مكاتبات لازم جهت اصلاح تعرفه صورت گرفته است و تخلف صورت گرفته در حال پيگيري مي باشد. 2-با توجه به مصوبه شماره 152 و 181 كميسيون تنظيم مقررات ارتباطات در خصوص تعرفه سرويس ADSL اجباري به ارايه سرويس نامحدود توسط اپراتور هاي خدمات ارتباطي وجود ندارد و مي تواند سرويس خود را به صورت محدود و يا نامحدود ارايه نمايد
طبق پیگیری هایی که انجام دادم از امروز دیگه nofree ها حذف و همه withfree شدند![]()
نبودی دلمون تنگ شده بود واست. سیترا هم همه سرویسا شبانه دارن الان؟
بله، منم فکر می کنم همینطور باشه بدلیل شکایات و پیگری دوستان که مشترک مخابرات بودند ساعات رایگانو اضافه کردند البته بعضیها هم در همین حین بودن که میگفتن شکایت کردن جواب نمیده و الکیه... و کلا دنبال گرفتن حقشون نبودن.
من هر کسیکه مشترک مخابرات بود و میشناختمش بهش زنگ میزدم و اطلاعاتشو از قبیل شماره کارت ملیشو و... که واسه ثبت شکایات در سایت 195 نیاز بود رو میگرفتم و یک شکایت ثبت میکردم.
سلام دوستان
دوستان برای شارژ موقع ورود به سامانه نام کاربری و رمز رو وارد میکنم این پیغام رو میده
شناسه در سیستم وجود ندارد. لطفاً از اینکه شناسه خود را به درستی وارد می کنید مطمئن شوید.
سیترا یا پرتک ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)